Nové obory povolání pro DnD dle Log 1=0

Přiznám se, že nedávné celkem vřelé přijetí alchymisty mi docela nadzvedlo ego. A v takové situaci člověk
1) Chce nášup
2) potřebuje pár pohlavků, aby se vrátil na zem.
A proto jsem se, tímto povzbuzen, rozhodl udělat něco, co mi zajistí jedno, druhé nebo obojí, totiž že dopracuju nápady, které jsem měl v podstatě paralelně s alchymistou, totiž vytvoření DnD oborů povolání, inspirovných stejným zdrojem.

Klerik smrti
Mág
Pán šelem
Šermíř
Sicco
Strážce krajiny
Napsal: Log 1=0
Autorská citace #41
22.9.2019 20:03 - sirien
Ohledně současný verze:

Očarování mi v týhle podobě připomíná spíš voodoo než mága. Což neni nutně špatný, ale stylizačně mi to přijde lehce jinde asi.


Obecně když nad tim přemejšlim tak ta cesta nových možností a twistování stávajících dílčích pravidel mi asi přijde zajímavější, než různý damage boosty.

Vypuzení mysli si říkám, jestli v tom DrD kopírování nejde možná až moc daleko. Každopádně tak jak to je popsané tam sou díry - není třeba jasné, jestli tím mág získá přístup ke znalostem a schopnostem dotyčného (což by mohlo být dost ultimátní)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.066426038742065 secREMOTE_IP: 54.226.155.151