Howls in the Night

Strohá recenze o dalším z dobrodružství pro RL.
Napsal Vannax

Howls in the Night
(Vytí do noci)

Autor: Colin McComb
Formát: 32 stránkový sešit
Vydáno: 1994
Úrovně: 3-5
Doména: Mordent
Vnitřek obálky: mapa Mordentu, sídlo Wescotů
Nové nestvůry: Pes bažinný




Autor recenze: Martijn van Roosmalen
Dobrý modul. Skutečně v něm najdete podobnou atmosféru jako při čtení psa Baskervilského. Pusté slatiny s vyjícími psi, kdesi opodál (a i s čímsi dalším). Rodinná kletba. Velmi strašidelné. Když jsem vedl hraní tohoto modulu, hráči byli po nějakou dobu zcela bezradní, i když Westcotovým už od prvního setkání nedůvěřovali. (Ukázal jsem jim obrázek jejich domu). Byli překvapení, když zjistili, že v příběhu není žádný skutečný záporňák (Volba 4: Prokletí bažiny).
Jako nedostatek můžu uvést, že je tento modul celkem krátký. Bez úvodu (a čtyř možností) a popisu NPC má pouze 19 stránek, ale moji hráči potřebovali daleko více času, aby se s tímto dobrodružstvím vypořádali, než jsem čekal.
Hodnocení: 4 z 5.


Vannaxovo dovysvětlení:
Tento příběh netradičně nabízí čtyři různé varianty vývoje příběhu a tudíž čtyři různá zakončení. To dává jednak hráčům možnost rozvinout příběh několika různými cestami a druhak to pro DM představuje příležitost odehrát příběh znovu s jiným scénářem.
Napsal Vannax 04.10.2007
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.079951047897339 secREMOTE_IP: 54.211.148.68