BOok! Con

Přijeďte na 6. ročník BOok! Conu. Víkend plný deskových her, turnajů a přednáše. 2. - 4. listpadu 2018, Městská knihovna Dobříš
Napsal Demonica

Winter is comming, bejby! A s ní i šestý ročník knihovnického fantasy conu v Dobříši. Znovu se otevřou dveře naší knihovny nad rámec obvyklé otevírací doby a zpřístupní nevídaná a neslýchaná dobrodružství. Základní ingrediencí všech BOoK conů je ta správná přátelská atmosféra budovaná komunitou knihovníků a příznivců fantastiky. K tomu přihodíme přednášky, stolní RPG a taky turnaje.


„Když tě nebaví, jak Pepa méká o koze, jdi si zahrát mariáš.“ A na kohose můžete těšit? Tak například na Frantu Kotletu, Dana Černého, Karla Jerie, Václava Dorta, Jirku Hiemera a další zvučná jména české fantastiky.
Turnajová část programu obsahuje Dominion, Summoner Wars, BANG!, Splendor, Dixit, Quartino a mnoho dalších. A to hlavní, tahoun celých tří dnů, základ nerdství… Dračí Doupě! Dračí Hlídka! Fate! Prostě poctivá rpgéčka: my máme vypravěče, Vy si přijďte zahrát.


Že je toho málo?
Přidejte 3D tiskárny a merch z dílny Warboss! Nabídku Nakladatelství CREW, Comics Centrum, FANTOM Print a Fantastická Epocha! Pro hladovce tousty! Pro nespavce povzbuzovače z kotlíků Čajovny Dobříš! Spousty lidí se stejnou úchylkou!
Že to nemůže být pravda? Důkaz místo slibů, tady a tady jsou videa z posledních dvou ročníků. A na Rozsekově kanále najdete záznamy z přednášek, které budeme i tento rok streamovat, stay tuned!


Více informací zde.


Napsal Demonica 18.10.2018
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 1 příspěvek.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10580396652222 secREMOTE_IP: 44.198.180.108