GameCon 2018 - tvá vstupenka na divoký západ

I v roce 2018 se bude konat GameCon, na který jsou tradičně zváni všichn hráči (nejen) stolních RPG! Datum je tentokrát 19.-22. července, místem jsou opět Pardubice a čas spouštění registrace a programových vln bude letos vždy ve 20:18.
Napsal RozseK

Pardubice už dávno nejsou jenom centrem hokeje, perníku a koní. V tomhle městě se totiž už několik let pořádá také velký festival nepočítačových her GameCon. A protože se léto kvapem blíží, pomalu klepe na dveře i další ročník téhle akce s téměř 25letou tradicí! A co si její organizátoři přichystali tentokrát?


Čekají na vás stovky deskových her, velké množství rpg (desítky a tím víc, čím víc jich třeba i sami připravíte!), originální komorní larpy nebo třeba monumentální wargamingové bitvy (naučíme vás dokonce barvit figurky!). Chcete vyrazit ven? V takovém případě se můžete těšit na spoustu akčních her, šifrovaček a užitečných workshopů, které vás zavedou do parků a okolních ulic města.


Všechno tentokrát ve westernovém stylu. Takže popadněte klobouky a rezervujte si termín: 19. – 22. července vás budeme čekat v areálu DDM a kulturního domu na Dukle, kam se dá pohodlně dojet autem nebo busem z pardubického vlakového nádraží. Více na gamecon.cz.


Pokud byste měli zájem na letošním GameConu vést RPGčko nebo třeba i nějakou jinou hru, prosíme neváhejte se ozvat Captainovi, který má letos RPG v programu na starost - nebo prostě napište do diskuse a on si vás už najde.


Napsal RozseK 15.05.2018
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 54 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10456418991089 secREMOTE_IP: 18.116.42.208