[Překlad] Advanced Dungeons & Dragons

Obsah článku:

The Complete Fighter's Handbook - Kompletní kniha bojovníka

autor: N/A
rok vydání: 1989
The Complete Fighter's Handbook je 128 stránková příručka s radami, kterak udělat z bojovníka vraždený stroj na zabíjení. Obsahuje nové zbraně, bojové styly a "kity".

PH, bojovník - je v pdf podobě, MS Word verzi se nám nějako potratila (a zase se našla).

Valecnik.pdf - 734 kb, 27/04/2000
knihabojovnika.zip - 256 kb


The Complete Priest's Handbook - Kompletní kniha kněze

autor: N/A
rok vydání: 1990
The Complete Priest's Handbook je 128 stránková příručka obsahující pravidla pro tvorbu vlastních mythoi a hraní mythojských kněží, tvorbu vlastního kléru, nové kněžské "kity", se kterými budete moci hrát bojovního mnicha, kněžku amazonek, divokého kněze a mnohé další.

PH, kněz - MS Word.

2eCB.ZIP - 102 kb


The Complete Psionic's Handbook - Kompletní kniha psionika

autor: N/A
rok vydání: 1991
The Complete Psionics Handbook je 128 stránková příručka obsahující pravidla pro 150 paranormálních sil, telepatii, ESP, věštění, psychokinezi, biofeedback, cestování mimo tělo a řadu dalších talentů. Psionik je zcela nové povolání pro AD&D.

Psionik - kompletní překlad příručky, MS Word.

2ePsB - 188 kb


The Complete Book of Necromancers - Kompletní kniha nekromanta

autor: Steve Kurtz
rok vydání: 1995
The Complete Book of Necromancers je 128 stránková příručka o temných a zakázaných tajemství. Odhaluje záhady Dějmistrovi, zásobuje ho novými CP kity, a seznamy nekromantových služebníků, přítelíčků, tajnými společnostmi, jedy, magickými předměty, očarovanými knihami a tuctem nových čarodějových a kněžských kouel, plus smrtícím Ostrovem Nekromantů, prostředím, které lze začlenit do jakéhokoliv probíhajícího tažení.

Nekromant - moc toho tu není, dva nekro obory kouzelníka, tři nekro kněží a popis některých nemrtvých služebníků. MS Word.

2eNEC.ZIP - 36 kb, 04/10/1999


The Complete Paladin's Handbook - Kompletní kniha paladina

autor: Rick Swan
rok vydání: 1994
The Complete Paladin's Handbook je 128 stránková příručka pro povolání, v tomto případě o paladinů. Všem hráčům paladinů rozhodně doporučujeme, protože příručka konečně vnáší více světla do tohoto rozporuplného povolání. Blíže se věnuje například kodexu, a tak čtenář snáze pochopí motivy a hodnoty paladinů a možná, možná, na ně přestane pohlížet jako na "ty důvěřivé fanatiky". A možná je tak i přestane hrát.

Kompletní překlad, Word.

knihapaladina.zip - 263 kB


The Complete Thief's Handbook - Kompletní kniha zloděje

autor: N/A
rok vydání: 1989
The Complete Thief's Handbook je 128 stránková příručka pro povolání, v tomto případě zloděje. Jak se stalo dobrým zvykem, tato kniha se věnuje problematice hraní zlodějů po všech možných stránkách. Najdete v ní kapitoly věnované hraní role, zlodějským cechům i kampani postavené pro zlodějské postavy.

Nekompletní překlad, Word.

thief.zip - 109 kB


The Complete Wizard's Handbook - Kompletní příručka kouzelníka

autor: Rick Swan
rok vydání: 1990
The Complete Wizard's Handbook je 128 stránková příručka s radami, jak udělat svoje mágy ještě zajímavější a zábavnější než doposud.

Jeden z mála skutečně kompletních překladů.

prirucka_kouzelnika.pdf - 10,7 MB, 10/10/2006


The Complete Ranger's Handbook - Kompletní kniha hraničáře

autor: N/A
rok vydání: 1993
Strážce lesa, lovec hlav, ochránce hranic a mnohem víc - odkryjte celý potenciál povolání hraničáře. Poznejte největší tajemství jednoho z nejpopulárnějších ADnD povolání. Detailně přibližuje všemožné části hraničářova živovta od jeho bratří z lesa až po neobvyklé vybavení včetně 15 nových kitů.

Přeložena jen první kapitola

knihahranicare.zip - 23,5 kB


The Complete Druid's Handbook - Kompletní kniha druida

autor: N/A
rok vydání: 1994
Druidi zbožňují lesy, pravda - ale stejně tak i arktickou tundru, tropický deštný prales, rozlehlé savany a houbové jeskyně Temných říší. Tato 128 stránková příručká vás provede životem druida včetně nových domovů, kitů, osobností, kouzel, magických předmětů a spousty dalších detailů, které se mu tím otvírají.

knihadrudia.zip - 0,9 MB
< Příručky povolání >
Základní pravidla Doplňující příručky
Napsal Vannax 02.06.2006
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 5 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.14962792396545 secREMOTE_IP: 3.91.203.238