Varianta: Zkušenosti dle povahy

Obsah článku:

Sběratel

Předpoklady: Kouzelník
Vaše postava zasvětila svůj život shromažďování nových kouzel a magických artefaktů. Získáváte 50 XP*úroveň, když získáte nové kouzlo nebo magický předmět. Dostáváte 150 XP*úroveň, když se vystavíte nebezpečí, abyste získali nové kouzlo.
Ztráta: Dobrovolně se vzdejte možnosti získat kouzlo nebo magický předmět.

Pacifista

Předpoklady: Kněz, Mnich, Paladin
Vaše postava se zavázala k tomu, nepáchat násilí. Dostáváte 50 XP*úroveň za každou úroveň, kdy vaše postava nespáchá žádné násilí. Dostáváte 100 XP*úroveň kdykoliv vaše postava nespáchá násilí i když vám to způsobí drobná zranění nebo nepříjemnosti. Dostáváte 250 XP*úroveň kdykoliv vaše postava nespáchá násilí, i když jí to způsobí velké zranění.
Ztráta: Záměrně zraňte další myslící bytost.

Člen rodu

Předpoklady: člen šlechtického rodu
Vaše postava je členem a je oddána určitému rodu. Coby člen rodu máte jisté výhody postavení, ale zároveň jsou na vás kladeny i jisté požadavky. Dostáváte 50 XP*úroveň, kdykoliv vaše postava vykoná něco ve prospěch rodu. Dostáváte 100 XP*úroveň, kdykoliv vaše postava vykoná něco ve prospěch rodu, byť jí to způsobí nepříjemnosti nebo nepohodlí. Dostáváte 250 XP*úroveň, kdykoliv vaše postava jedná v zájmu rodu a riskuje při tom život, pověst nebo bohatství.
Ztráta: Jednání proti zájmu rodu.

Zamilovaný

Předpoklady: Člověk, Půlelf, Elf
Vaše postava je hluboce zamilovaná, ať už láskou erotickou či jen platonickou do někoho druhého. Dostáváte 50 XP*úroveň, kdykoliv je dotyčná postava s vaší na scéně. Dostáváte 100 XP*úroveň, kdykoliv vaše postava musí udělat rozhodnutí jí ovlivněnou. Dostáváte 250 XP*úroveň, kdykoliv se vaše postava vystaví zranění nebo přinese oběť pro ni.
Ztráta: přetrhání kontaktu s touto osobou.

Arogance

Předpoklady: Elf, Drow
Vaše postava je elf, nesmrtelný a zaujatý jen sám sebou. Dostáváte 50 XP*úroveň, kdykoliv ignorujte žádost jiného, abyste naplnili vlastní cíle. Dostáváte 150 XP*úroveň, kdykoliv ignorujete někoho v nouzi, kvůli sobě.
Ztráta: Zachraňte někomu život.

Rodová spřízněnost

Předpoklady: Trpaslík, Gnóm
Žádný trpaslík nemůže žít bez svého rodu. Je ctí pamatovat si z jaké krve pochází. Dostáváte 50 XP*úroveň, když jste na scéně s někým vaší krve. Dostáváte 150 XP*úroveň, kdykoliv se vystavíte nebezpečí, abyste jim pomohli.
Ztráta: Oholte si vous a zavrhněte rod, ignorujte jejich žádost o pomoc.
< Omezené charakteristiky >
Obecné charakteristiky
Pokud vás napadnou nějaké další charakteristiky, napište... rád je přidám.
Napsal Alnag 13.12.2007
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 31 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.18327379226685 secREMOTE_IP: 18.118.226.105