Trimadil (spíš světík než svět)

Trimadil je něco mezi prostředím pro kampaň a dobrodružstvím. Je to zvláštní maličký svět o jedné hoře, jednom městě, třech soupeřících rodech a zmizelém slunci.
Napsal Alnag
Trimadil coverTrimadil
autoři: Alek "Alnag" Lačev, Jan "Aramor" Škvára, Edward "Ward" Feldek, Peter "seTTra" Kadlec & Robert "hRob" Ivan
publikováno: 2004
Trimadil je něco mezi prostředím pro kampaň a dobrodružstvím. Je to zvláštní maličký svět o jedné hoře, jednom městě, třech soupeřících rodech a zmizelém slunci. Celému světu hrozí záhuba a je třeba jednat rychle; přesto si všichni řeší svoje malicherné problémy. Uznávám, že by si tento svět možná zasloužil pořádně rozšířit, ale času je málo, úkolů hodně a těžko říct, zda by to vůbec někdo ocenil.
Trimadil (1,98 MB)
Tento svět byl použit jako herní prostředí pro souběžné real-time hraní D&D na Pragoconu 2003.
Napsal Alnag 05.08.2006
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.1384539604187 secREMOTE_IP: 3.229.122.112