Volná diskuze

hadrian
21.4.2012 15:40
Herní setkání - Herní komunita D&D4e v Brně
Sekce pravidelně nepravidelných setkání lidí z Brna.

Seznam na herní akci brněnské komunity DnD (a jiných). Termíny nahazujte po libosti.
Účastníci:

---

Seznam místa Scuku s odkazem:
Čajovna za zrcadlem; http://cajovnazazrcadlem.cz

Termín:

DM: ShadoWWW (d&d 4e a KaM)
Hráči: hadrian (d&d 4e); ShadoWWW (d&d 4e, Pathfinder a KaM); Assassin (d&d 4e); Nerhinn (d&d 4e); Endrey (d&d 4e); Deputy
Autorská citace #1
21.4.2012 15:43 - Nerhinn
Takže na čem jste se shodli? Chcete hrát DnD4E? A kdo z vás?
Autorská citace #2
21.4.2012 15:44 - hadrian
A je to, takže kdo má zájem i o takovouhle akci, tak tohle je pro něj správné místo. Asi se nejdřív bude muset najít místo, kde by to bylo možno a až pak by se řešil případný termín a případné osazenstvo. Za sebe říkám že Brněnskej ČR mě moc nebere.
Autorská citace #3
21.4.2012 15:49 - hadrian
Nerhinn, jestli myslíš nějakej takovej malej hrací den v Brně, tak jak to dělají v Praze, tak žádná extra shoda nebyla. Resp. co si pamatuju, ShadoWWW to nahodil, já řekl že bych se tomu nebránil a ostatní se tvářili že o tom přemýšlí, nebo taky ne. Nic oficiálního. Takže se uvidí... Jinak myslím, že škoda žes nemohla dojít, protože některé věci dost trhaly bránice, myslím že Ti Gurney pak poví co a jak.
Autorská citace #5
21.4.2012 15:50 - Colombo
Píše:
Za sebe říkám že Brněnskej ČR mě moc nebere.

Co znamená Brněnskej ČR?
Autorská citace #6
21.4.2012 15:52 - hadrian
Se 4e bych taky souhlasil a Colombo - nápověda, nejedná se o český rozhlas, ale zkratka to na druhou stranu je :)
Autorská citace #7
21.4.2012 15:54 - Colombo
4e? Škoda. V tom případě:
Autorská citace #8
21.4.2012 16:00 - Colombo
A Tékumel by jste asi nikdo prubnout nechtěli, co:P
Autorská citace #9
21.4.2012 16:00 - Nerhinn
Budeme za tebe držet minutu ticha.
Autorská citace #10
21.4.2012 16:05 - pipux
ČR? Prý snad nějaký Červený rytíř?

Zahrál bych si pravidlově lehkou anebo přímo bezpravidlovou hru se zaměřením na příběh, prokládanou nějakým tím náhodným násilím (něco ve stylu Písně ledu a ohně). Tzn., že kudla do zad znamená mrtvý, nikoliv armor check.

Je skoro léto, takže hrát se dá kdekoliv venku, i někde na lavičce v lese ---když bude hezké počasí.

Colombo: kdybys byl býval včera přišel, připadal by sis obklíčený - zpočátku totiž mluvili výhradně jen o DnD (teda, abych nekřivdil, později došlo i na jiná témata ...)
Autorská citace #11
21.4.2012 16:12 - Nerhinn
hadrian píše:
jestli myslíš nějakej takovej malej hrací den v Brně, tak jak to dělají v Praze,

Ani ne. Opengamingů jsem se zase nasytila a lákalo by mě spíš dobrodružství s předem známými lidmi a asi i někde, kde se nebudu cítit jak ve vitríně.
Autorská citace #12
21.4.2012 17:25 - Assassin
Něco nastřelím http://cajovnazazrcadlem.cz , právě jsem to vygooglil, nikdy jsem tam nebyl, ale když přímo nabádají k hraní deskovek, proč ne RPG?
Autorská citace #13
21.4.2012 21:20 - Gurney
Přiznám se že 4e mě v poslední době už moc neláká, ale kdyby jste měli časem zájem dát one-shot v něčem jiném tak bych nebyl proti.
Autorská citace #14
21.4.2012 21:27 - Colombo
Tékumel?:D
Autorská citace #15
22.4.2012 17:08 - Shako
Assassin píše:
http://cajovnazazrcadlem.cz

Tam s hranim urcite mit problem nebudou. :)
Autorská citace #16
22.4.2012 19:08 - hadrian
Do té čajovny bych to měl z práce fakt kousek, z tohohle pohledu dobré :).
Autorská citace #18
24.4.2012 21:48 - hadrian
Takže 1. anketa (průběžné výsledky zobrazím v záhlaví) - všední den, nebo víkendový den? Pište i doplňkovou informaci, jestli vám některá z těch voleb neumožní se vůbec zůčastnit.

Výsledek (součet) budu brát zároveň jako předběžný počet těch, co mají ochotu se zúčastnit takovéhle akce
Autorská citace #19
24.4.2012 21:51 - hadrian
2. anketa - kdo by měl zájem být hráč a kdo by i dělal DM (pište i jaké systémy byste chtěli zkusit)
Autorská citace #20
24.4.2012 21:53 - hadrian
Jak se oboje vyjasní, hnedle můžeme hodit přesnej den. :)
Autorská citace #21
24.4.2012 22:16 - Nerhinn
Nebyla jsem na onom prvním setkání, proto nevím - zahrnuje nabídka i ty z nás, kteří se neúčastnili?
Autorská citace #23
24.4.2012 22:45 - Assassin
Rád bych viděl Dnd4e po dlouhé době zase z druhé strany, takže primárně bych si chtěl zahrát tento systém jako hráč.

Ke dnům se vyjadřovat nebudu, nechám na vás. Spíš než o den se pak budu zajímat o konkrétní datum.

Pokud by to nakonec sklouzlo k jinému systému než DnD4e, jsem ochotný doplnit počet hráčů, pokud by se tolerovala větší či menší neznalost pravidel.
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.52874088287354 secREMOTE_IP: 72.44.48.122