Volná diskuze

Artemian
31.10.2017 12:27
Ithella volá spoluhráče
!!! Ithella volá... a očekává odpověď

Shrnu to do pár vět. PJ příběhový fetišista a kronikář vlastního světa hledá pátého a šestého nadšence do (teď si představte hromadu předpon typu ultra- mega- giga-) příběhu, postaveného na DnD 5e pravidlech. Miluji volné rozhodování postav, hromadu divadla, kostkové souboje a blablabla, jistě chápete, kam tím mířím.

Aktuálně připravuji znesnadnit herní životy jedné přítelkyni (bude hraničář... na to vsadím druhou botu od té, co už jsem jednou v sázce prohrál), dvěma přátelům (usměvavá slečna a nerudně rudný chlapec) a jednomu chlapci, kterého jsme ještě neviděli, ale už teď ho máme skoro (tak 67,5%) rádi.

Není podstatné, jaká pravidla znáte (doučíme), nezáleží mi na tom, zda jste hráli jakoukoli formu drd,dnd (bereme i stejně příběhovo/RP nadšence začátečníky) a je úplně fuk, kolik vám je (nám od 25 do 34) nebo kde bydlíte. Faktem zůstává, že budeme hrát jednou měsíčně (právě jednou) na celý víkend kdesi v končinách Děčína (jsme vesměs pražáci, ale jiné místo než Děčínský byt nemáme... takže případný chatař vítán).

Zkrátka a dobře, pokud se dokážete absolutně ponořit do příběhu, chceme vás všemi třiceti (protože dle zkušenosti deset prstů potřebuji, abych udržel rovnováhu... sakra... trochu hapruje matika, ne?)

Uf... jistě chápete, co jsem chtěl sdělit. HAU

mail: hlavenkavojtech@seznam.cz
Autorská citace #1
10.5.2018 13:26 - Maky
Ahoj Ithello, vidím, že hledáš jednoho až dva hráče. Nás je 7, což by asi nešlo, ale pro jistotu se ptám. Díky za odpověď.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.061357975006104 secREMOTE_IP: 3.93.173.205