Volná diskuze

MarkyParky
28.11.2020 13:43
Svět dračáku - Otevření vývoje
Dělám trochu výplach autorského bufferu.

Svět dračáku,
nevážně pojatý heartbreaker ApocalypseWorldu na téma "Jak se hrával Dračák", se dostal do fáze, kdy už ten systém dělá v podstatě téměř všechno, co od takové legrácky chci já.

Zahrál jsem si v tom dost, pobavil se a teď se (pokud čas vůbec dovolí) chci zase věnovat jiným věcem.

Na druhou stranu jako projekt to zdaleka není hotové - je to řekneme ve stavu časné betaverze. A nějaký vývoj si to asi zaslouží. Koncept a obsah je celkem jasný, ale spousta věcí by se ještě mohla doladit, lépe popsat, zjednodušit, zpřehlednit.

Reálně na to nemám kapacity a vlastně si myslím, že by to neměla být oneman show.

Dávám tedy na vědomí, že jsem se rozhodl projekt prostě nabídnout komunitě, tak jak leží a běží.

Jestli někdo máte zájem se dál zapojit, převzít štafetu či třeba v nějaké míře spolupracovat (nechci to úplně odstřihnout, jen odsunout na hodně vedlejší kolej), dejte mi vědět.

Domluvíme se, co a jak, zařídím vám přístup na wiki a můžete se směle pustit do rozvíjení a další tvorby.

NA RPGF jsem založil vlákno pro případnou domluvu postupu, koordinaci, co třeba asi nejvíc je potřeba dodělat, případně kam ještě hru směřovat, ať už to bude dodělávání drobností, nebo plnohodnotný vývoj hry pod otevřeným nebem či bestiáře, což jsou poměrně velké kusy obsahu, co ještě chybí. Tady zakládám paralelní diskusi, která je spíš naborová, než praktická, ale chápu, že někdo na RPGF účet nemá a mít nechce, tak ať tu ta možnost je.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.074483156204224 secREMOTE_IP: 3.235.199.19