Ahoj, koukám že máme oba stejný nápad ... už je to hodně dlouho co jsem nehrál a hledám buď kupinu co už hraje, nebo úplně nové hráče na založení naší vlastní. Pokud se spojíme, už budeme dva :)
Mám doma pravidla pro Dračí Hlídka ( ale Gergon ze svých videí mně od toho odradil ) a na cestě jsou Dračí Doupě 1.6 a Jeskyně a Draci. Naposledy jsem hrál Dračí doupě někdy v 90 letech, ale RPG hraju na PC a miluju RP hraní postav.
Nazdar pánové, taky jsem z Pardubic, a s kámošem z Hradce bychom si taky docela rádi občas zahráli. Takže když to dáme dokupy, tak jsme už čtyři :D
Zkušenosti máme s DrD 1.6 kdyžtak, ale asi by nebyl problém asi třeba ani s Dračí Hlídkou, kterou tu někde mám. Tak kdybyste měli zájem, můžeme o tom hodit řeč.
Zdravím, k RPG hrám jsem ůplně novej, ale teď čtu prvidla a snažím se pochopit základy. Pokud vám nevadí kdo nemá zkušenosti a máte chuť mě zaučit tk se rád přidám, protože jsem se chtěl hru naučit.
Mám doma pravidla Jeskyně a Draci která , jak jsem říkal se učím.
rád se připojím.
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<