Volná diskuze

EmArciAn
6.4.2026 18:57
JaD finální pdf verze
Dobrý den chtěl bych se zeptat kde se nachází PDF verze 1.7.5. dočetl jsem se v erratách že verze 1.7.5 je verze ve které je většina věcí opravena ale nemomuhu tam pro boha najít kde ji sehnat.je tam odkaz na SRD které nemá vše co má verze 1.7.5( to myslím hlavě úpravy v subclasse Theurga). A já tam napsáno že aktuální PDF verze ke stažení je ve verzi 1.6.4. Samozřejmě jestli ještě mnou požadovaná verze není dostupná v PDF verzi tak se předem omlouvám.
Autorská citace #1
6.4.2026 19:52 - Archimedesfort1
Také by mě zajímalo, teď jsem stahoval dříve zakoupené pdf z imaga a stáhla se mi verze 1.5.4.
Autorská citace #2
6.4.2026 20:03 - sirien
Pravděpodobně chaos na straně imago, ověřím pozdějc večer.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.049937009811401 secREMOTE_IP: 18.97.9.171