Svět Ardy

Rytíř
11.12.2006 11:25
Arda v d20
Chvíli mi to sice trvalo, nicméně konečně jsem se k tomu dostal... Asi jste si všimli, že mezi námi podporovanými projekty se objevila i Arda, stránky o tom, jak hrát ve Středozemi v rámci systému d20.
Původně jsem chtěl pravidla, podle nichž hrajeme v tomto úžasném světě, publikovat ve formě postupných článků. Nakonec jsem to neudělal, článků bylo dost :))
Navíc jsem chtěl mít pravidla pohromadě spolu s místopisem a taky s postavami a zážitky z naší hry, pro nás to nerozlučně patří k sobě.. (I když uznávám, že nezasvěcenné to asi tolik nezajímá.)
Pokud máte nějaké poznámky nebo postřehy o Ardě, našich pravidlech nbo čemkoli jiném, neváhejte a sem s nimi!
Autorská citace #1
11.12.2006 17:26 - Vannax
Co jsem tak letmo skouknul Ardu, tak to vypadá zajímavě a pro hráče/nadšence Tolkienových spisů to určitě může být dost přínosný. Jinak to nejsem schopen moc posoudit, páč pravidla d20 jdou obloukem kolem mně (aspoň zatím).
Autorská citace #2
11.12.2006 18:37 - Alek
Můj nejoblíbenější herní svět. Je skvělý v něm hrát, když něco neupravují pravidla, vždycky je po ruce Tolkien, kterej to už dávno upravil, a když máte podobně naladěnýho DMa, tak se rychle doberete pravidla, který s Ardou není v konfliktu:-)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.065157890319824 secREMOTE_IP: 54.144.81.21