Kultura

19.1.2024 22:40 - York
Měl jsem za to, že jsem ho tam viděl, ale očividně jsem se přehlíd, hmm.

Tak možná ještě přes html? Zkouším to přes https://codebeautify.org/html-to-markdown a něco to dělá, ale asi to nezvládá externí css.
22.1.2024 15:30 - Arled
sirien: Xanathara už neřeš. Bylo to rychlejší udělat z exportu do prostého textu.
2.2.2024 07:45 - Arled
DnD 5e SRD bylo aktualizováno o překlad Xanatharova průvodce vším a Volova průvodce netvory.
2.2.2024 10:58 - Tarfill
Dobrá práce, Arlede, díky!
6.2.2024 08:21 - Necromancer
Cool!
Jak je na tom Tasha?
29.2.2024 13:02 - Dukolm
Ve snipetech kouzel, a tedy následně v soupisech povolání a grimoárech jsem upravil skriptem všechny nadpisy co byli kapitálkami na první písmeno velké zbytek malý aby to lépe vypadalo. Je možné že to bude mít nějaký vedlejší efekt pokud by v názvu bylo jméno, ... tak na to případně koukněte někdo znalý a upravte to.
29.2.2024 18:22 - sirien
Tohle byl bug, co byl vlastně docela feature protože hned ve vyhledávání člověk viděl jestli věc je z PHB nebo odjinud :D Každopádně to určitě dalo facku chudákům Mordekainovi, Taše... snad se neurazej :)
29.2.2024 18:40 - Gergon
Díky bohu ... ehm.. Dukolmovi za to =) tyhle rozdíly mi vždycky kazí celkový dojem z jinak profesionálně provedené práce =)
31.5.2024 11:31 - Gergon
Proč písmeno V začíná kouzlem "Splyň s kamenem"?
KOuzla V
31.5.2024 12:02 - sirien
Protože Vstup do kamene, jasný ne? :)
21.7.2024 21:45 - MarkyParky
Bugreport:
U Hraničáře, Pána zvířat ve schopnosti Výjimečný výcvik chybí text:

Překlad píše:
Mimo to se útoky
zvířete od teď berou jako magické pro účely překonání
odolání a imunity na nemagické útoky a zranění.
3.4.2026 22:50 - sirien
Hele já nechci úplně tlačit na pilu, ale bylo by dobré se rozhodnout co s těma SRDčkama chceme dělat ve vztahu k 2024e - zejména když teď Lethrendis přeložil 2024e a JaD budou mít 2024e update.

Protože narovinu hromada obsahu kterou teď SRD mají, zejména ta rozšířená (Soupisy povolání, kouzel...) není kompatibilní s tím míchat všechno na jednu hromadu. Tzn. já bych navrhoval založit pro 2024e vlastní nové SRD.

Problém je že se úplně nepočítalo s tímhle nekompatibilním skokem, takže otázka je co udělat s URL.

DnD24srd.d20.cz?

...a redirect pro JaD z JaD2srd.d20.cz? Nebo JaD24.d20.cz?

Ideální by samozřejmě bylo nechat současná URL pro aktuální verze a přečíslovat ty současné na legacy URL, ale to by totálně rozjebalo veškeré odkazy odevšaď, takže to se bohužel udělat nedá.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.065710067749023 secREMOTE_IP: 18.97.14.91