Ale on se pod tou akcí skutečně nemusí rozumět boj. Podle té typologie jsou nicméně některé typy hráčů "netrpělivější" tudíž vyžadují neustále nějaké "vzrůšo" nebo přinejměnším víc často než jiné typy. Kdyby chtěl autor říct combat, napsal by combat.
Vyjadřuješ se k tvrzení - Dobré herní sezení potřebuje hodně akce. Souhlasím zcela, trochu, něco mezi, nesouhlasím trochu, nesouhlasím zcela. Zdá se mi to poměrně jasné.
Tak dál...
Roleplaying outgrew the dungeon crawl ages ago. Opět není to otázka, ale souhlas či nesouhlas s tvrzením. Čili pokud máš pocit (a pravděpodobně oprávněný), že dungeon je dobrý pocit, pro role-play, pak máš as pravdu, ale co když položka sytí něco jiného než se zdá - například zjišťuje míru do jaké člověk vyhledává prostředí limitující možnosti (dungeon) oproti co já vím nějaké venkovní krajině, kde je širší paleta možností dalšího ubírání příběhu. To, že se položka nějak jeví, ještě neznamená, že je tak vyhodnocována. Například ty máš pocit, že ovlivňuje hodnocení Character Playera, že? Ale co když ovlivňuje co já vím třeba Storytellera?
Ve velmi fikaních dotaznících jsou musí být položky nečitelné, aby se minimalizoval vliv záměrného zkreslení.
Ta systémově orientovaná otázka - ano, primárně je to na DnD. Ale mám tomu rozumět tak, že jiné hry nemají dovednosti? Jiné hry nemají nějaké "bojové schopnosti postavy"? A i pokud je nemají nejsi schopný to zobecnit na "mechanické vyjádření postavy" nebo tak něco?