Pravidla

Aljen
26.5.2008 17:41
DarkSun: Tri-Kreen a psychic warrior otazky
Vytavaram si postavu do tohoto uzasneho settingu a nektore veci mi niesu jasne.

c.1)
Jedna z psionickych sil je "Claw of the Beast" ktora meni ruky carodeja na claws. Damage je zavisly od investovanych power pointov. Ak si dobre spominam je to:
1PP: 1d4
3PP: 1d6
5PP: 1d8
Ako to ale funguje na Tri-Kreena ktory ma natural weapony claws s 1d4 v zakladnej monster vybave?
za 1PP sa zmenia na 1d6 (co mi pripada logicke) a zmenia sa vsetky 4 ruky?

c.2)
Psionicka sila STOMP. Je to reflex save. Ale proti akemu DC si hadzu zasiahnute potvory? A da sa do tejto sily investovat viac PP?
Autorská citace #1
26.5.2008 18:53 - Alnag
Nejsem si jistý, jestli to tady Yoltan dohledá. Kdyby ti na to dlouho nikdo neodpovídal, zkus ještě postnout svůj dotaz přímo na projekt věnovaný Darksunu.
Bohužel Darksun neznám. A ptáš se na pravidla pro 3e? Hádám...
Autorská citace #2
26.5.2008 19:48 - Fritzs
jak říkáš, pravidla pro todle asi v 3e nebudou, ale řešení všechny ruce a o kostku víš mě přinde logické...
Autorská citace #3
26.5.2008 21:08 - Rytíř
Aljen: Předpokládám, že se držíš klasika pravidel pro psioniku? Kdysi jsem je překládal :) Claws of the Beast je tady. Mě by přišlo logické to, že se bude tahle manifestace síly týkat všech rukou, ale s tou velikostí už bych byl opatrnější. Záleží na DM, jestli by mu to nepřišlo už hodně silné (já bych to zvažoval), jinak z hlediska vysvětlení působení je klidně možné jak to, že by zranění odpovídalo vloženým PP dle pravidel té síly, tak i to, že by to bylo o jeden řád posunuto, protože základ již je u tri-kreena položen :)
Já bych se asi přimlouval za variantu a), tedy týkat se všech jeho končetin, ale v míře udané sílou - za 1PP to tedy vlastně nemá cenu dávat.
Autorská citace #4
26.5.2008 23:40 - unknown
:Rytir Psionic warior nema nejak moc powerpointov na rozdavanie. Ale zase aby za 1PP mal 3-Kreen 1d6+3 a to 4x (v pripade mojej postavy) sa mi zda dost silne. Zda sa mi rozumne aby sa pre kazdy dalsi par ruk potvory zvysila cena o 1PP. Cize 2PP,4PP,6PP. To je ale len moja myslienka. Cakal som ze to niekde uz bude poriesene. V kazdom pripade dik za rady.
A aj ked to uz nesuvisi s 3-Kreenom ... je mozne utocit pri full attacku kazdym pazurom na iny ciel ak je v dosahu? Alebo musia vsetky 4 utoky smerovat proti jednemu chudakovi.
Autorská citace #5
27.5.2008 07:45 - wraiths
je to mozny utocit kazdou " pazourou" na ruzny cil.
Autorská citace #6
27.5.2008 12:08 - LZJ
Případně je možno udělat jeden 5-feet step za kolo a to třeba i mezi útoky.
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.18520307540894 secREMOTE_IP: 34.204.179.0