Pravidla

ivanivanovic
14.6.2005 15:08
Summon?
Mam otazku mozem vysumonovat bytost z napr 5. urovne a potom zo 4. a z 3. cize budem mat 3 bestie?
Lebo v Neverwintry vzdy dalsia vymazala tu predchadzajucu.
Lebo ak to neplati potom taky Druid na 18 urovni vytvori dzunglu.
Autorská citace #1
14.6.2005 18:39 - Pizin
Pomocí kouzla Summon monster např. V můžeš vyvolat jednu nestvůru ze seznamu nestvůr 5. úrovně nebo 1k3 nestvůr 4. úrovně nebo 1k4+1 z nižších.
Autorská citace #2
14.6.2005 19:04 - Xeth
Zajímavá otázka...:) Já jsem nikde v popisu kouzel (Summon Monster nebo Summon Narure's Ally) nenašel zmínku o tom, že by se nějakým způsobem navzájem rušila. Myslím si tedy, že každým kouzlem můžeš přivolat co je ti dáno a to tolikrát, kolik máš těchto kouzel k dispozici (včetně nižších avšak početnějších verzí, jak naznačil Pizin).
Po pravdě řečeno, myslím, že Druid na 18. levelu má lepší možnosti než si delat soukromé ZOO. :)
Autorská citace #3
14.6.2005 22:13 - alef0
V NWN to zjavne bolo obmedzene sviznostou hry (asi by si nemal prehlad, keby si mal ovladat 5 medvedov, to by z toho vznikla real-time strategy). Normalne si mozes privolat tolko monsterov, kolko chces a zvladnes (resp. kolko zvladne DM), obmedzeny si snad len dlzkou trvania kuzla.
Inak ma Pizin pravdu v poctoch priser. A tiez suhlasim s tym, ze za ten cas, co by si si vytvaral v boji ,,menagerie", vies toho vyriesit ovela viac a ovela inteligentnejsie.
Autorská citace #4
15.6.2005 09:30 - Pizin
Aha, trochu jsem nepochopil otázku. V počítačové hře Icewind dale 2 bylo například omezení na 5 vyvoláných nestvůr. To v normální hře neplatí (až na nemrtvé).
Autorská citace #5
15.6.2005 12:08 - Alnag
Náhodou, soukromé zoo... žůžo...
Autorská citace #6
24.9.2008 14:50 - ivanivanovic
mam dotaz k Summon Monster (Přivolej nestvůru) Ak vyvolam tvora napr.Světelný anděl tak tento tvor ma spell abilitu Continual Flame (Věčný plamen) otazka je ci spell abylity, ktore zosle takto vyvolany tvor koncia s koncom kuzla Summon Monster (Přivolej nestvůru) alebo sa uplatnuje trvanie kuzla za prislusnu uroven zosielatela takto vyvolaneho tvora.
Autorská citace #7
24.9.2008 15:47 - Rytíř
Hrajem to tak, že se vychází z úrovně sesilatele. Bylo by divný, aby všechno najednou skončilo.. a taky by to zvýhodňovalo okamžité efekty :)
Autorská citace #8
24.9.2008 21:27 - bigbythewise
Kouzla, která mají trvání a na které se není nutno koncentrovat, trvají/pokračují nezávisle na tom, co se děje s jejich sesílatelem. Dále bacha na používání abilit vyvolaných potvor. Není samozřejmé, že si můžeš diktovat, co, kdy a kde má vyvolaná potvora kouzlit. Musíš být schopen s ní komunikovat, jinak ti "jen" pomůže tak, jak sama uzná za nejvhodnější.
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.1356360912323 secREMOTE_IP: 3.227.249.234