Dopis z Ganymed píše:
No, moc jako omega to neni, protoze postava bude uspesnejsi ve vecech ktere umi, kdezto u omegy na tom jake si zvolis dovednosti v zasade nezalezi (aspon u posledni revize o ktere vim).
Hrubý rámec jak tato hra funguje se CPH podobá hodně a jak jsem již poukázala, jsou věci jako to na co ukazuješ ty, v čem se liší. :)
Jinak, překládání je docela těžké a podle mě je ten překlad docela kvalitní.
Dopis z Ganymed píše:
Jinak, ty klice z toho delaji hru s hodne jinou atmosferou nez byva normalni fantasy (atmosferou o kterou hraci v mem okoli moc nestoji, teda), pac "klic neopetovane lasky" dela jinou hru nez "power attack".
To jo, i když zatím si pod těmi Klíči představuji spíše takové to munchkinování, kde si hráč vybere takové Klíče, aby je pořád mohl používat a tím získávat XP. Proto se někdy se zájmem podívám, jak se vede tuto hru vést bez toho, aniž by k tomuto došlo - což nejspíš nebude těžké, stejně jako hraní normálních nePG/M her u jiných pravidel. Jenom si to teď nedokážu přesně představit. :)
-Like, WOW! Nedokázala jsem si představit, jaký typ hry by se měl hrát pod těmito pravidly (horor, DnD like, detektivka atd.), tak jsem se podívala na ofík stránky a to jsem koukala co tam je napsané : Romantic sword-and-sorcery! COŽE?
Like, wow once again. .... zatím jsem ještě o žádném romantickém RPG neslyšela, co si vzpomínám, navíc fantasy k tomu. Tak tohle zní hodně hustě, obzvláště název toho předpřipraveného dobrodružství, Rat Moon Rising. Romance s krysami a měsícem, fíha.
Nechcete si někdo zahrát? :D