Pravidla

Cupis
9.10.2019 21:51
Bonusová akce
Zdar lidi,

potřebuju si objasnit tuto záležitost.

Pokud to dobře chápu, tak boj se skládá z kol a v kolech má káždý hráč svůj tah.
Bonusová akce je omezena pouze 1x za tah.
Takže dejme tomu, pokud proběhne 5 kol, tak já můžu použit každý tah (tzn. 5x) Bonusovou akci, kterou znám ?

Vsude možně se dočítám odlišné názory ,že bonus se dá použít pouze 1x za boj příručka zase říká že 1x za tah. Jsem z toho celkem zmatený :)

Díky!
Autorská citace #1
9.10.2019 21:56 - Log 1=0
Jedenkrát za tah.
Mimochodem, kde jsi slyšel, že za "boj"?
Autorská citace #2
9.10.2019 22:04 - Xyel
Popsal jsi to správně.
Autorská citace #3
9.10.2019 22:05 - Cupis
Náš Pj. Byl jsem omezený použitím te bonusovky na 3x za boj. Mě přišlo právě divné a hodně nudné, že za postavu mlátím pouze zbraní 1K6 + sem tam spell nějakéj. Tím to uplně přišlo o ten potenciál bonusové akce. Ani se nedivím, že mě ta hra nebavila.
Autorská citace #4
9.10.2019 22:05 - Tarfill
Log má pravdu, bonusovka je jednou za tah, pokud ji máš / znáš. Příručka pravidel je v tomto ohledu docela důvěryhodný zdroj... ;-)
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 3.8883039951324 secREMOTE_IP: 35.175.180.108