Pravidla

Autorská citace #41
29.4.2026 10:14 - Vito
Podnět k opravě: na str. 3,4 v obsahu je povolání Tulák špatně zarovnáno.
Jinak super práce moc děkuju
Autorská citace #42
1.5.2026 17:20 - Chyba
průběžné opravy aktualizovány
Autorská citace #43
5.5.2026 11:30 - Bakly
Super, tak teď už jen zjistit, kde to umí vytisknout v pevné vazbě s grafikou na deskách.
Autorská citace #44
5.5.2026 20:19 - Lethrendis
Ještě bych počkal, stále chytáme drobné mušky.
Autorská citace #45
6.5.2026 03:03 - sirien
Ze zkušenosti - s tiskem počkej minimálně půl roku pokud ne rok, první várky korekci a feedbacků bývají hutný :)
Autorská citace #46
7.6.2026 22:11 - Torm Deltest
Nebylo by dobrý nápad umožnit, aby do verze s průběžnými opravami bylo možné přidávat "komunitní komentáře"? Když by si někdo všiml chyby v překladu, může vytvořit komentář a takhle se odhalí nejvíce chyb si myslím.

Jinak za mě zatím jsem si všimnul chyby u: Čarodějnický blesk
Použití pozice kouzla vyššího stupně. Zranění se zvyšuje o 1k12 za každý stupeň pozice kouzla vyšší než 1.

V Originále je jasně napsáno "Initial Damage", takže správně by text měl být "Počáteční zranění se zvyšuje o 1k12 za každý stupeň pozice kouzla vyšší než 1."
Autorská citace #47
7.6.2026 23:02 - Chyba
Popravdě nebylo. Hledat kde mezi těmi stovkami stran přibyl komentář by byl strašné voser. a to by se vše muselo projet i před nahráním nové verze. a pro představu aktuálně máme na opravy šestistránkový dokument. Zapracování závisí na čase a preferencích, takže se k tomu uchyluju až v době, kdy mě důležitější práce začíná lést na mozek.
Autorská citace #48
10.7.2026 18:19 - Gergon
V seznamu Klerických kouzel 2. stupně na str. 116 chybí Uklidni emoce a Věčný plamen.
A kouzla Zpráva a Znamení proti čepelím jsou ve špatném pořadí.
Autorská citace #49
11.7.2026 15:42 - Chyba
V průběžných opravách pár oprav (Stále máme necelé 3 strany poznámek čekající na zpracování).
+ S Letrendisem se nemůžem shodnout. Tvrdím, že v překladu kouzel Telekineze a Posvěcená půda má chyby měnící funkci kouzel, on tvrdí že to tak má být a význam překládám špatně já. Takže se obracím, na vás, kdo si to kouzlo jak vyloží.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.070287942886353 secREMOTE_IP: 18.97.9.171