Měli bychom přestat používat excitované termíny. Já napsal zpětnou vazbu/kritiku, žádný hejt.
Ty dialogy jsou prostě křeč, která "jen" představuje pravidla. Nemá další hodnotu. Tím snižuje kvalitu komiksu, který tak dosahuje "jen" 83 % kvality zbytku příručky. Reálně tak ředí celkovou kvalitu.
Kdyby byl k pravidlům přiložen navíc, neřeknu ani popel.
Pan Bača píše:
Ale třeba ženin kolega ho ocenil tak, že přestal mít obavu z hraní a objednal.
Je pravda, že samotný fakt, že komiks jednoduchou formou předává informaci o tom, jak hra vlastně zhruba vypadá a k čemuže si mám představit, že mě pravidla vedou/slouží, a to plní krásně a je to velké plus.
DrD ostatně mělo Jarikovo dobrodružství, protože stále existují lidé, kteří nevědí, co je vlastně rpg, anglicky neumí, aby to nakoukali a z české scény mohou zabloudit na špatné kanály 3:-)
A je fakt, že tohle ten komiks plní na jedničku. Dokonce docela hezky ilustruje kupu pravidel včetně připomenutí, že boj není jen mlácení se po hlavách palicemi a dokonce mi připomněl jedno pravidlo, co jsem trochu pozapomněl a přidal "novinku", že JaD má kritičtější kritičák, což je určitě fajn.
Nicméně moje předchozí body platí. A fakt, že nejsem cílovka, je irelevantní. I děti (a něčí kolega) si zaslouží kvalitní dialogy :-D