Prostředí

pipux
16.11.2008 12:08
Srdce kobky
Srdce kobky, neboli také dungeon heart, případně tower heart: co to je, jak to funguje?

Připomínám: k vidění mohlo být ve skvostných hrách Dungeon Keeper, Overlord.


Poraďte prosím, jak se správně sluší hráčům do jejich hry naimplementovat srdce kobky. Přemýšlím o cucácích někde na 3. lvlu, kterým se v jejich zlobrodružství (neplést s dobrodružstvím) dostane do rukou pěkně zlem prohnilá kobka (avšak v čase zapomenutá, vyrabovaná do posledního pídě).

Srdce kobky: může jít o jakýsi "kotel", který, poháněn uvězněnými dušemi, bude věži a svému pánu propůjčovat magickou ochranu?

Případně, co takhle kondenzátor magie z okolí? Koruptor okolních duší? :)

Co myslíte?
Autorská citace #1
18.11.2008 14:08 - Ebon Hand
Občas si s podobnými tématy pohrávám.

Budu teď vycházet z věcí vlastních, uplatněných na jednom svém souostroví, kde funguje nehodná společnost uctívající zlou bohyni, trochu podobné některým indickým radžastánům.

V centru dungeonu sídlí slabší démon či zrůdička dříve uctívaná a krmená obětmi. Mám rád bazének se smradlavou zkaženou vodou, ze kterého se vynoří je oči na vršku hlavy.. :-)

Pro silnější postavy mám místo, kde je magický stroj, jež vysává duše pro potěšení a do služby zlé bohyně.

Magický kondenzátor jsem také zvažoval a pak se posunul spíš ke generátoru, ale přišlo mi to jako super vychytané, takže jsem to zvažoval až pro velmi mocné postavy. Jež by poháněla životní energie umírajících bytostí. Použil jsem to jako takovou vzpomínku na Jersonovo Německo, která tam bude jen pro mě. Jakou jsou ve filmech odkazy.. :-)

Jo a ještě jednou jsem někde připravil bývalou mučírnu, ve ktreré zůstali uvězněné některé duše.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.067688941955566 secREMOTE_IP: 44.220.89.57