V této sérii naleznete různé pseudonovinové bulvární články, které můžete využít buď jako inspiraci, nebo přímo jako materiál do her typu World of Darkness, Esoterorists nebo jiných urbanfantasy.
Já teď studoval tohle.
Tam je námětů, jen se uvidí, kdy autora potká nějaká "nehoda" a web začne být nedostupný.
I když třeba je to speciální diverzní web, který podává pravdu tak, aby jí skoro nikdo neuvěřil.
Navím co na to napsat ... je to buď málo bulvární, nebo moc přímočaré, neumím se rozhodnout.
Každopádně pokud tento námět použiju, postavím otázku jinak.
"Tahle droga ti umožní nahlédnout do pekla - v tvé hlavě. Zkusíš ji?"
Jerson ještě ty první dva by se daly aspoň u mě překousnout, ale ten poslední to snad bylo z nějakého B-D dramatu z USA. Každopádně kdyby někdo našel propojení nějakou cestou, což je nemyslitelné i když já osobně lidi kolem sebe zajímající se o toto mám, tak by to bylo úžasné.
No, ono stačí vzít protipříklady, když se člověku zdá o něčí smrti a dotyčný nezemře. To se mi v životě stalo minimálně třikrát. Jednou se mi zdálo o smrti člověka, který byl už rok mrtvý.
Sirien: a co jen to, když je seznámíš s psychologickým výzkumem objasňující nějakou činnost či něco takového, tak se ti akorát zasmějí "já to tak nedělám" nebo "u mě to tak neplatí".
Colombo Píše: Údajně ve stáří se umírá ve spánku kvůli nočním můrám.
To je možný už jen, když vezmem, že ke staří lidé by se neměli příliš rozčilovat, ještě když je ten člověk třeba po mrtvici a celkově by měli být v klidu a ne vše nepřiměřeně prožívat.
Sny často provází hlubší emoce hlavně v nočních můrách, které nám občas dokáží rozhodit tep a probudit nás.
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<