K: [Bulvár!] Démon se pomocí drogy zmocnil těla chlapce
V této sérii naleznete různé pseudonovinové bulvární články, které můžete využít buď jako inspiraci, nebo přímo jako materiál do her typu World of Darkness, Esoterorists nebo jiných urbanfantasy.
No, ten poslední odstaveček, to výrazivo "zemřel kněž zděsující smrtí", tak to je opravdu hrůza, zvlášť k vyslovení.
(většinou po sobě články pro zpětnou korekturu čtu, ale ne vždy se mi v autorském zaslepení o dokonalosti díla zadaří vypíchnout všechny špeky)
Pěkně prosím o rychlou korekturu "zděsující -> děsivou".
Tvé pravomoce sahají k možnosti editovat veškreré diskusní posty a články na tomto webu - stačí dát "přidat/upravit článek" a najít si tam ten kterej chceš předělat, pak ho přepsat, dát znovu "upravit". Pokud už je zveřejněnej, tak tak i zůstane, jen se přepíše to co si v něm přepsal...
sirien píše: stačí dát "přidat/upravit článek" a najít si tam ten kterej chceš předělat, pak ho přepsat, dát znovu "upravit"
A podívejme, ono to tak skutečně funguje.
Doteď jsem na editaci článku chodil přes otevření článku a -> editovat článek #xxxx (jenže tam jsou i ty adminské věci typu datum a vlastnictví autorské ... což mi šlo jen na icaenelu, kde mám admin práva) ... výborně, takže už to dává smysl.
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<