Abych to upřesnil, chtěl jsem to kvůli plánované hře z druhé světové, inspirované především mysticismem, které vytvářel hlavně Rudolf Hess kolem jednotek SS, britskými špionskými druhoválečnými filmy ze šedesátých a sedmdesátých let (tedy historie občas dostane decentní kopanec od atmosféry a stylovosti), několika povídkami, dochuceno trochou konspirace a má s tím co dělat i Return to castle Wolfnstein.
Ve zratce "běžná" mise několika agentů SOE se změní v peklo, když se zjistí že náckové si hrají s čím nemají a experimentují s vyvoláváním démonů a tahají z Valhaly osoby které by tam přinejlepším měly zůstat na zbytek věčnosti. Chtěl jsem hlavně nějaké příručky kde bych našel spíš nějakou insiraci, mám naplánovány věci typu oživlý/probuzný a šílený tank Tiger (tady by asi ti Spiriti byly nejlepší) + hodily by se i nějaké další potvory, který by esesáci mohli nějakým mimořádně hnusným způsobem vyvolávat.
Nechci to tu rozebírat do podrobna, protože tu někteří lidé, kteří by se mnou tuhle hru nejspíš hráli občas pročítají různé diskuze.