Prostředí

ShadoWWW
21.7.2009 12:31
Midnight Chronicles
Víte něco blíž o této hře? Má to být RPG od Fantasy Flight Games založené na filmu vycházejícím se hrou.
Ukázka z filmu:
Autorská citace #21
5.8.2009 09:27 - Lotrando
hmm, Xena je dost dirty, hlavně v šesté sérii
Autorská citace #22
5.8.2009 09:39 - Merlin
lotr: jo..ale víš jak to myslím :)
Autorská citace #23
12.8.2009 21:53 - Alnag
Tož shlédl jsem dnes toto dílko a moje pocity jsou poněkud rozporuplné. Nejprve dobrá zpráva: Je to rozhodně lepší než film "Dračí Doupě 1 a 2", ale to byly omyly přírody, takže to tak moc neznamená.

Herci jsou poněkud ... toporní a poněkud divadelní (přílišný přednes a divná mimika - povětšinou spíš její nedostatek), ale to je asi tím, že ti herci skutečně jsou divadelní. Na to, že je to nezávislý film mi to ale přijde docela solidně obsazené.

Triky a prostředí je zjevně počítačově dodělané, ale zase to vypadá dost slušně (vzhledem k rozpočtu). I skřeti pěkní (masky).

Střih je takový divný, plynutí děje bizarní a vyvrcholení... no upřímně řečeno, vypadá to spíš jako hodinu a půl dlouhý trailer na Midnight RPG než na film s konzistentním příběhovým obloukem. Představí vám dvě milardy postav a pak z toho je jen takový příslib věcí příštích. Skoro bych čekal, že bude následovat díl 2, až 10.

Uff. No, teď když si to po sobě čtu, tak to zní dost hrozně. Ale jako koukat se to dá. Ale bez velkých očekávání.

Nicméně pozitivní věc na závěr. Setting je vylíčen docela dobře. Myslím, že se z toho dá dobře odchytit (a je to docela příhodně ponuré).
Autorská citace #24
12.8.2009 22:59 - noir
Já zatím jen stáhl a mrkl do tří míst v ději. A dost mě vyděsila příšerným způsobem hrající babizna s páskou přes oko. Díky ní budu dlouho sbírat odvahu na shlédnutí...

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.081984043121338 secREMOTE_IP: 54.81.185.66