Střípky

Magus
17.2.2009 10:13
Nejlepší RPG PC hra
Jaká je vaše NEJ..??
20.12.2010 16:20 - pipux
Mass Effect 3 Talk píše:
Another scenario could be that Shepard is assigned to infiltrate an extremist group, but as they know what Shepard looks like and his/her powers, that Shepard undergo a procedure to modify facial features and/or class (i.e. soldier to vanguard) in order to complete the mission of the game.

Fuj! Tohle hrát nebudu :)
20.12.2010 16:50 - Lokken
pipux píše:
Fuj! Tohle hrát nebudu :)

Si ještě povíme! ;-)

Já osobně bych uvítal možnost navázat ve vývoji postavy tam, kde ME 2 skončil, a prostě dál rozvíjel svého Sheparda. Konečně, má to být závěr trilogie, hrdina toho spoustu prožil a přežil i svou smrt. Přišlo by mi tak jen přirozené, kdyby byl silnější a schopnější než kdy dřív. Nechám se překvapit...
20.12.2010 22:09 - Drik
Mezi moje nej definitivně patří série QFG 1,2,3,4,4+1/2 (chválím Felouen - "nevíš kde by se dala sehnat pětka?"), Gabriel Knight (zvláště 1., chválím Lokkena), Gooka (opět chválím Lokkena), Dungeon master (nechválím, abych to už nepřeháněl), Albion, Baldur's gate... a mnohé další, ovšem série Quest for Glory zůstane navždy v mém srdci.
A možná se ještě trochu pozapomnělo na Grim Fandango...
21.12.2010 02:16 - pipux
Lokken píše:
má to být závěr trilogie, hrdina toho spoustu prožil a přežil i svou smrt. Přišlo by mi tak jen přirozené, kdyby byl silnější a schopnější než kdy dřív. Nechám se překvapit...

Nevím, nevím :P . Level 30, 60% útočný bonus na assault rifles, nehorázný bonus na damage resistance taktéž. Tomu se pak říká eskalace: máš extra silné brnění -> aby ti ublížili, vytáhnou na tebe ještě silnější zbraně. A kde to skončí? Two Worlds II měl na začátku hry meče způsobující 80 bodů zranění; na konci hry byly čepele uštědřující 8 000 bodů zranění. Toto (MMO styl) taky není nejlepší - spíš kapánek úchylné.

Myslím, že akorát dostaneš malou odměnu do začátků za importování namaxované postavy z ME2, toť vše.
21.12.2010 05:33 - Vojtěch
No, druhá možnost je amnézie jako v Gothic.
21.12.2010 11:46 - Blaine
Ja bych prosim proste mu dal prvni lvl a neresil to.
21.12.2010 14:18 - Felouen
drik píše:
Mezi moje nej definitivně patří série QFG 1,2,3,4,4+1/2 (chválím Felouen - "nevíš kde by se dala sehnat pětka?"), Gabriel Knight (zvláště 1., chválím Lokkena), Gooka (opět chválím Lokkena), Dungeon master (nechválím, abych to už nepřeháněl), Albion, Baldur's gate... a mnohé další, ovšem série Quest for Glory zůstane navždy v mém srdci.
A možná se ještě trochu pozapomnělo na Grim Fandango...

Jop, torrenty.
O Grim Fandango slyším poprvé, ale hned při přečtení mi zaznělo "Fan-Da-Go! Háááleluja, haleluja, hale!" -Bohemian Rhapsody. :D
21.12.2010 15:34 - Colombo
drik: trochu se ti tam přimíchaly adventury (a dungeony..)
21.12.2010 18:34 - Drik
Colombo: Máš pravdu, ovšem dungeony by se s trochou dobré vůle daly považovat za hack'n'slash rpg (dobře, možná hodně dobré vůle) a adventury se zase řešily o pár příspěvků výše (ohledně doporučení pro maminku Ušaté™, kterou mimochodem docela závidím).
22.12.2010 14:45 - noir
Taky bude nová DnD hra, ale varuju, vypadá docela žalostně: http://www.youtube.com/watch?v=7qob-NXQ7jQ&feature=player_embedded
22.12.2010 18:44 - Vojtěch
Neverwinter Nights 4E?
22.12.2010 23:25 - Fibriso
yop, dělá se Neverwinter Nights 3, která by měla být ve 4E systému
23.12.2010 00:39 - Oranžový Traktor
jak by rekla Felouen: OMG! OMG!
23.12.2010 05:39 - Vojtěch
Já myslel to, co ukazuje Noir. Když se na to zadíváš, tak to je přesně ono, jen se to jmenuje jinak.
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.17125916481018 secREMOTE_IP: 107.21.156.140