Střípky

Autorská citace #21
4.11.2016 22:57 - Boldrick
Dobrý den,
zkusím oživit toto téma, jelikož času je stále méně a skupinka se mi na hraní sejde maximálně jednou za měsíc. No a já bych si rád poklábosil s lidmi, kteří s tímhle světem mají nějaké zkušenosti, probral co se nelíbilo či naopak. Jak jste se s tím vypořádali apod. V podstatě jen co se RPG týká, neboť klasické bitevní Wéčko určitě řešit nechci. Nejvíce mě zajímá Dark Heresy, ale nechtělo se mi zakládat nové téma, jelikož ze zdejších diskuzí mám pocit, že nás moc nebude:-) Určitě také nechci žádné dohadování o tom, která hra je lepší nebo horší, dohadování mám dost v práci a s manželkou ;-)
Tedy: hráli jste někdo Haarlock Legacy? Chtělo to spoustu dodělávek, ale mě se to dost líbilo, ale měl bych jeden dotaz.
K Deathwatch: Ještě jsem ho nehrál, ale přijde mi hrozně náročné, odehrát to v neustálém boji. Astartes z Deathwatch nejsou špatný nápad, ale podle mě, to chce právě ten neustálý boj a v tom odehrát dobrý příběh, bude fuška pro GM. To samé platí K Only War, ale životnost postav bude asi někde jinde:-) samozřejmě závisí na příběhu.

Nemám ani nic proti tomu zavzpomínat na starého Warhammera, hraného samozřejmě v první edici. Trošku mám pocit, že o něm tady sice všichni vědí, ale nikdo ho pořádně nehrál. Což považuji za škodu neb se jedná o hezky vytvořený renesanční svět, nádherně parodující reálný svět té doby. Komu se líbili filmy jako Maso a krev, Poslední propadne peklu a Solomon Kane, určitě by trochu toho zalíbení ve WFRP našel. Z WFRP jsem pánoval Doomstones a hrál The Enemy Within.

Právě jsme rozehráli Rogue Tradera, takže jako hráč si určitě nebudu číst nic k jeho příběhům, ale mechaniky si myslím znám dobře, což platí o celém tomhle universu. Takže případné dotazy k pravidlům nebudou problém.

No uvidím jestli se tu na pokec někdo najde nebo se i patnáct let po ostříhání číra, budu moci opět cítit jako exot :-)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.07086706161499 secREMOTE_IP: 18.221.41.214