Takže ...
nejdřív bych úpotřeboval, aby se jména postav vždycky řadily podle stejného klíče, třeba podle abecedy. Dále aby se se výpisu postav jména nezalamovala po dvou slovech.
Nezobrazují se mi fotografie které k postavám vložím.
Místo kolonky odkazující na článek tady na D20 bych ocenil kolonky, kterými můžu nahrát další dokumenty o postavě, které mám uložené na disku, podobně jako když vkládám obrázky do článku.
Rasa je dělaná na fantasy - osobně bych potřeboval tuto kolonku nazvat "národnost" a přidat ještě pád dalších. Místo kolonek pro cíle, největší úspěch a neúspěch by se mi hodily jiné kolonky, do kterých bych si mohl napsat vlastní nadpisy (třeba datum a místo narození) a které by byly stejné pro všechny postavy.
Dále by se mi hodila možnost přidat informace (nebo celou přílohu), kterou uvidím jen já a hráč dotyčné postavy, a pak přílohu/informaci, kterou uvidí všichni. Pokud by částečná naviditelnost byla moc složitá, bude mi bohatě stačit, když všechny zadané údaje uvidí jakýkoliv návštěvník.
Možnost vypsat seznam postav i s dalšími vyplněnými kolonkami pod sebe, jako seznam karet - alespoň jméno a obrázek, na které by se dalo kliknout, aby se zobrazily detaily.
A ... to je zatím všechno.