Tipy a triky

Alnag
23.6.2026 12:04
Vypravěč: Takže ty máš nějaké poznámky k tomu, jak proběhla ta minulá hra?

Hráč: Ano, sepsal jsem pár kritických bodů o různých tvých nedostatcích, coby DMa. Ale netisknul jsem to, protože to má 70 stránek a mně dochází v tiskárně toner, takže jsem ti to poslal emailem. Doufám, že si to důkladně přečteš, protože jsem u toho vypil šest kafí, abych vydržel celonoční ďábelskou spisovatelskou inspiraci.

Vypravěč: Hm. Jo, mimochodem, zmínil jsem se, že na následující asi tři až čtyři roky se stěhuji na jeden karibský ostrůvek?
Autorská citace #1
23.6.2026 12:20 - Šaman
Tak když už nám to nějaký bot vytáhl na světlo, tak musím ocenit, že tento článek za 20 let, jako jeden z mála, nezastaral. A vlastně platí i mimo hry…
Autorská citace #2
1.7.2026 13:23 - sirien
Mnoho Alnagových článků je nadčasových :)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.053899049758911 secREMOTE_IP: 18.97.9.171