Hlášky

Kterak být úspěšným Zlým krutovládcem
Stát se Zlým krutovládcem je zdánlivě výhodné povolání. Plat je přiměřený, nabízí se řada zaměstnaneckých výhod. Leč každý zlý krutovládce, kterého znám byl nakonec svržen a zničen. A tak, kdybych se náhodou stal Zlým krutovládcem...
[#14] Hrdina nemá právo na poslední polibek, cigaretu ani žádný jiný druh posledního přání.
[#13] Všichni popravení nepřátelé by byli sežehnuti na uhel nebo by do nich bylo alespoň vyprázdněno několik zásobníků. Rozhodně by nebyli ponecháni mrtví na okraji útesu. Oznámení jejich smrti, stejně jako doprovodný obřad by byly odložen až po již zmíněné eliminaci.
[#12] Jedním z mých poradců by bylo pětileté dítě. Všechny nedostatky mého plánu, které by objevilo by byly opraveny před jeho konečnou realizací.
[#11] Byl bych si jist svou nadřazeností. A tak bych neměl potřebu to prokazovat zanecháváním stop ve formě hádanek, nebo ponecháváním mých slabších nepřátel naživu, abych dokázal, že pro mne nepředstavují nebezpečí.
[#10] Nevyslýchal bych své nepřátele v nejvnitřnější svatyni. Hotýlek mimo mé území poslouží stejně dobře.
[#9] Nevybudoval bych sebedestrukční mechanizmus, pokud by to nebude absolutně nezbytné. Pokud to bylo nezbytné, nebude se spouštět velkým červeným knoflíkem, označeným jako: "Pozor. Nemačkejte." Velký červený knoflík s nápisem "Nemačkejte" bude namísto toho vypouštět spršku kulek do každého, kdo by byl tak hloupý a nevšiml si toho. Podobně, knoflíky ZAPNUTO/VYPNUTO nebudou takto označeny.
[#8] Poté, co bych unesl krásnou princeznu, vzal bych si ji za ženu okamžitě, při nenápadném civliním obřadu a ne uprostřed okázalého představení, tři týdny na to, běhemž nich proběhne závěrečná fáze mého plánu.
[#7] Kdyby se mi podařilo zajmout mého protivníka a on by řekl: "Počkej, alespoň mi řekni, než mne zabiješ, proč to všechno děláš?" Já bych odvětil, "Ne." a zastřelil ho. Oprava, když nad tím uvažuji, nejdřív bych ho zastřelil a pak řekl "Ne."
[#6] Neměl bych škodolibou radost z nesnází mých nepřátel před tím, než bych je zabiji.
[#5] Artefakt, jež by byl zdrojem mé moci, by nebyl držen v Horách zoufalství za Ohnivou řekou strážen Draky věčnosti. Byl by v mém sejfu. To samé by platilo i pro předmět mé jediné slabosti.
[#4] Zastřelení, by nebylo pro moje nepřátele dost dobré.
[#3] Můj vznešený nevlastní bratr, jehož trůn bych uzurpoval, by byl zabit a ne držen v zapomenuté kobce mého vězení.
[#2] Moje ventilační potrubí by byla příliš malá, než aby se jimi dalo plazit.
[#1] Moje Legie hrůzy by měly helmy s hledími z plexiskla a ne ty, které zakrývají tvář.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.051612138748169 secREMOTE_IP: 18.191.157.186