Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
Tu tubu se svitkem jsem si obkreslil (kopie viz přil.) a vzal jsem si 25 000. Sára sarkasticky poznamenala něco o tom, že pomáhat s vraždou se mi nechce, ale honorář si za ní vezmu. Popravdě to tak vůbec nevnímám. Pomohl jsem Tommymu, kdyby se o penězích mluvilo předtím tak je odmítnu, ale takhle prostě ležely na stole, nikdo je už nepotřeboval. A po tom, jak jsem flákal práci poslední měsíce, se nějaké peníze na zaplacení účtů sakra hoděj.

18. ledna 2009, NYc
Žádná universita světa mi pořádně neodpověděla, až na jednoho totálního maniaka z Francie. Jeho angličtina byla děsivá, tak jsem se s ním radši bavil čínsky. Nic moc užitečného mi neřekl, to že je ta tuba historický artefakt poznám i sám, ze kterého je období mě moc nebere, obrazec na svitku je nějaký pohřební ornament nebo návod na rituál, ale neví přesně, což mi taky k užitku moc není. Pohrávám si s myšlenkou to prostě dát strýčku Kimovi jako pozornost, člověk nikdy neví, kdy se mu podobné pozornosti mohou vrátit.

19. ledna 2009, NYc
Deja´vu (nebo jak to frantíci píšou). Sedl jsem si do auta a najednou jsem měl pistoli u hlavy. Ve zpětném zrcátku jsem viděl takovou hezkou černovlásku - stejnou jako před několika lety (zmiňoval jsem ji v úvodu ke své osobě na začátku tohoto sešitu). Vypadala úplně stejně jako tehdy.
Myslím, že to od ní byl takový žertík. Byla v poměrně lepší náladě, než kdysi když jsem ji zkoušel sledovat, zašli jsme do jednoho baru probrat její záležitosti tam. Když jsem se ptal po universitách na tu tubu, muselo se to dostat ven. Chce ji i s obsahem. Je až nepříjemně obratná ohledně tahání informací z lidí, nic jsem jí neřekl, ale budu si na ní muset dát pozor.

20. ledna 2009, NYc
Barack Obama byl dnes zvolen prezidentem.
Není to zlé, volil jsem ho. Jenom jsem se ho při kampani zapomněl zeptat, jaký je jeho volební program ohledně financování amerického paranormálního výzkumu a jaké kroky hodlá podniknout proti ruskému organizovanému zločinu založenému na šíření okultních drog podporovanému ještěrodlaky.

Sešel jsem se s ostatními ohledně té holky. Sára mě seřvala, že jsme tu tubu měli dávno zahodit. Tommy poznamenal, že se s ní mám znovu sejít a zeptat se, co je ochotná nabídnout jako proticenu.

21. ledna 2009, NYc
Yvonne, jak se slečna představila, je skutečně velice sympatická. A až moc výřečná, podkecl jsem se že tu tubu opravdu máme. Ale na tom až tak moc nesejde, vypadá to že má vlivné konexe a souhlasila, že se se výměnou za ni postará o ztracení našich policejních záznamů ze všech těch problémů co jsme udělali.
Ostatní s tím souhlasili.

23. ledna 2009, NYc
Mám dojem že Yvonne má známé na každé párty a baru v Yorku. Tenhle střešní bar stál za to. Dohodl jsem se s Yvonne, že jí tubu předáme, když se těch policejních sajrajtů zbaví.

< 36 >
35 37
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.08725380897522 secREMOTE_IP: 3.136.97.64