Haplo
27.12.2009 13:32
Chuligáni : Kdy, kdo, a jestli
Sme se trochu obrodili, tak ať se trochu taky domluvíme. Místo je zajištěno prakticky na každý sezení ale kdyby bylo obsazeno tak nahlásím a budem muset sehnat novej plac.
Do této diskuze nemůžete odpovídat. Dikuze je uzamčena, nebo určena pouze pro členy skupiny.
Autorská citace #61
8.2.2010 03:37 - Adria
Dobře napíšu něco málo i já.... teď mám 14 dní vcelku volno, takže jestli chcete dát ještě nějaký jiný dračák nejsem proti... ale víkendy od 26.2 do 3.4 mám obsazené. Je možné (v to i doufám), že mi nějaký program odpadne a budu moct dojít, ale ve věčině případů jsem mimo Brno, takže to moc slibně nevypadá.
Autorská citace #62
8.2.2010 10:49 - Foldas
To je docela nemilé, celý březen...
Napadá mě zase jen zkusit to nechat na některý den v týdnu, protože jsme, předpokládám, všichni v Brně.
Vím že Haplo psal, že má nabité programy v týdnu, ale za dotaz to stojí, jestli bys nemohl něco nějak přehodit abys měl jeden den na ten dračák a my se snad přizpůsobíme.
Autorská citace #63
8.2.2010 20:58 - Haplo
Teoreticky by se dalo zkusit pondělí zhruba od půl pátý, ale jelikož je to všední den tak nevim jak se na to bude tvářit mamka. Moc dlouho by to nešlo....
Autorská citace #64
9.2.2010 02:36 - Adria
Bohužel no... 13.3 - tj sobota by to ještě možná šlo... ikdyž něco mám organizovat tak bych to mohla předat někomu jinému, ale jinak ty ostatní víkendy je to zabitý... přes týden by to v pohodě šlo... a nebo ještě některé pátky v tom březnu... Nějak se domluvte a já se pokusím přizpůsobit... a když to nepujde tak budete prostě hrát sami... Myslím, že je nás celkem dost, takže absenci jednoho hráče si můžeme dovolit :) Je hloupé, že se mi všechny akce takhle sešly do jednoho měsíce, ale potom mám zase pořád volno :)
Autorská citace #65
25.2.2010 10:15 - pipux
Takže jak, pánové a dámo? Hodlá ještě někdo někde někdy hrát?

Snažím se na to dívat optimisticky, ale tato skupina má zatím mnoho společných znaků s těmito bídáky (sešli se jednou jedinkrát na "co-a-jak sezení" ... hlavně, že virtuálně nažvanili úmorných 9 stran diskuze :P).

Zkuste se mezi sebou domluvit/nedomluvit/abdikovat/iniciovat/nechat to vyšumět (co se vám hodí...), ať je jasno.
Já už vás jako pomocný šašek organizovat nebudu ...
Autorská citace #66
25.2.2010 10:47 - Foldas
No ať to neplánuju moc dopředu tak mluvím o týdnu od 1.3 do 7.3.
Od 1.3. jsem v Brně, o víkendu nemůžu, nicméně úterý až pátek můžu každé odpoledne( v patek si nejsem jist do kdy, ale zato můžu od rána :) )
Tááákže? Kdo dál?
Autorská citace #67
26.2.2010 13:19 - Adria
Přes týden bych mohla také... o víkendech bohužel už něco mám, ale po-pá by to šlo v pohodě :)
Autorská citace #68
26.2.2010 23:18 - Isquanir
Hmm hmm, já můžu v podstatě od pátku do pondělí včetně.
Autorská citace #69
27.2.2010 11:47 - Foldas
Píše:
Hmm hmm, já můžu v podstatě od pátku do pondělí včetně.

Tákže se nám to zužilo na pondělí 1.3. nebo pátek 5.3.
Oba dny můžu maximálně do třičtvrtě na 6.

Nicméně hodil by se ještě názor Hapla...
Autorská citace #70
1.3.2010 13:25 - Isquanir
Popožeňte to někdo trošku, už začínám mít absťák :D Co se týče pátků můžu v postatě od 12ti, pondělky klidně od rána, víkendy bych nerad ale asi bych se přemohl a přišel
P.S. Díval jsem se na popud některých z Vás na ten World of Darkness a byl jsem překvapen kolik knih k tomuto systému vzniklo....
Autorská citace #71
1.3.2010 14:47 - pipux
Co se stalo s původním sobotním hraním?
Vypadá to teď na pátek, rozumně tak na 1. nebo 2. hodinu odpolední. Ale nejsem ten kdo tu rozhoduje o místu hraní, že.

Vyřeště místo a můžeme začít hrát.

Resp. bych mohl zkusit místo hraní domluvit u nás na úřadě. Ale synchronizovat to s těmi vašimi "skákavými rozvrhy" nebude uplně hladké. V tomto případě by to chtělo mít představu o nějaké poctivé týdenní periodicitě.
Autorská citace #72
2.3.2010 10:05 - Foldas
S původním sobotním hraním se stalo tohle...
Píše:
víkendy od 26.2 do 3.4 mám obsazené
, Adria.
Osobně ale dva nasledující víkendy taky čas nemám.
Ale ten pátek můžu klidně od rána do 19 a prostor nabídnout taky můžu.
Autorská citace #73
2.3.2010 15:00 - pipux
Foldas píše:
Ale ten pátek můžu klidně od rána do 19 a prostor nabídnout taky můžu.

Nabídni :)
Přijdu až cca o druhé hodině odpolední, vy ale klidně začněte hrát dřív, jak se vám hodí.
Autorská citace #74
3.3.2010 17:33 - Isquanir
Takže kdy a kde?
Autorská citace #75
4.3.2010 11:54 - pipux
Takže?

U nás v obecní budově je to krajně nevýhodné - 150kč/h, sportovci produkující kravál ve vedlejší místnosti.
Foldasovi dáme lhůtu na vyjádření.
Colombo nabídl privát, právě se zkoušíme domluvit ...
Autorská citace #76
4.3.2010 14:07 - Foldas
No a jedna věc? mame někoho kdo bude dělat PJ?
Pokud ano, tak jsem na zastávce Celní, je to zastávku za Milosrdných bratří a jezdí tam 2,5,6,7.
Dal bych ale přednost tomu privátu od Colomba.
Autorská citace #77
4.3.2010 21:59 - pipux
Privát u Colomba:
Pátek, 14 hodin, GPS 49°12'42.012"N, 16°36'2.889"E, ul. Ptašínského 310/7.

Napsal mi k tomu info navíc:
Colombo píše:
Číslo popisné/orientační je 310/7, tedy sedmý vchod(nebo mezi 6 a 8, protože tyhle tam jsou, ale sedmička tam nikde není napsaná), takové světleji hnědé dveře, je tam zvonek Chlumský (po bývalém nájemníkovi), ale na ten nezvoň, jen mě prozvoň nebo napiš SMS (739 437 741).

Pevně věřím, že tam nebudu sám :P
Autorská citace #78
5.3.2010 11:45 - Isquanir
Heh, to bylo docela na rychlo svoláno. Byl bych docela rád, kdyby mě někdo prozvonil - já mu zavolal zpět - a domluvili bysme se ohledně umístění toho privátu + kdo to je ten colombo?????
Autorská citace #79
6.3.2010 16:51 - Haplo
Abych se vyjádřil k nastalé sytuaci : Přes pracovní dny (pondělí-pátek) nemám čas vůbec. (navíc by byl problém se zajištěním místa). A víkendy na tom nejsou nijak slavně. Je sice hezké že můžu dělat PJ ale moje vize je tak že panovací žezlo předám někomu z vás a já sám se uchýlím do ústraní (možná tak velkého že bych přestal s vámi hrát úplně).
Napište vaše názory ale musím vás upozornit že pokud by jste byli natolik přesvědčeni že mám PJ dělat já tak budete muset počítat s tím že hraní bude nepravidelné a "jednou za uherskej rok".
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Nová generace d20.cz
Náš web se změnil. Některé věci zůstávají, některé byly upraveny, některé přidány, další odebrány. Přečtěte si o tom >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.82248401641846 sec