[Archiv] Pavučina - články

[Pavučina] NPC

Obsah článku:

Dysamona

Mladá mágyně s tak trochu pohnutým osudem. Její otec byl šmelinář, který si udělal nepřátele kvůli kterým musel utéct s celou rodinou pryč. Skončili v rozsáhlém bažinovém realmu, kde byli mágové spíše menšinou, a dál se věnoval obchodování. Když bylo Dysamoně asi osm tak udělal něco co vyrovnalo jeho dluhy a mohl se i s rodinou vrátit zpět do Proganu.
Dys si snadno hledala přátele - byla hezká, milá, společenská... ale sama v nich nenacházela moc blízkosti, osamělost v Bažině z ní vnitřně dělala spíše introverta, otec jí přehlžel, matka na ní neměla takřka žádný čas, Dys začala být svéhlavá, šťourala se tátovi do obchodů, občas se s ním klidně hádala.
Když jí bylo patnáct, tak se její otec rozhodl že ji srovná a pohádali se extra ostře, Dysamona se sebrala a utekla z domu pryč, zpět do realmu bažin. To bylo zbrklé, neuvážené a hloupé, ale štěstí přeje bláznům. V Bažině strávila další čtyři roky, naučila se tam žít, přežít i kouzlit. Získala pár opravdu dobrých přátel. Když se v devatenácti vrátila, tak byla doma přivítána dost vlažně, takže si začala žít po svém. Využila toho co se naučila od otce a začala obchodovat v Proganu s věcmi z Bažiny a v Bažině s věcmi z Proganu, sem tam prodala i nějaké své kouzlo. Měla lepší kontakty než její otec, ale chyběly jí zkušenosti a kapitál.
Její otec se ale dostal do dalších problémů a aby se z nich dostal tak prodal Dysamonina desetiletého bratra Roye. Dysamona byla těžce proti, i když Roye nijak extra ráda neměla, tak ho dostala pryč, čímž se sama dostala do problémů které pak zasáhly i postavy.

character sheet píše:
[] Okouzlující a oblíbená
[] Otevřená
[][] Z bažiny (vyjadřuje jak magii, tak drsnost prostředí)
[] Svéhlavá
[] Sama za sebe
[] Přátelé v Bažině
+ Společenský život
+ + Znalost Bažiny
+ Zpřátelení se
+ + Obchodování
+ ++ Přežití v Bažině
+ + Ostré diskuse
+ Znalost kultur tvorů
+ Boj
+ ++ Světlo a lesk
+ Vkládání s&l
+ +++ Kouzla bažiny
+ + Vkládání bažiny

Roy

//nijak jsem ho charakterově neřešil víc než je už u Dysamony//

character sheet píše:
[] Přehlížený
[] "Jsem tu taky"
+ Ztrácení se z očí
+ Rvaní se
+ Utíkání
+ + Ztažení se do vnitřního světa
+ + Flétna (ovlivňoval mysl)
Napsal sirien 05.12.2007
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 2 příspěvky.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.07832407951355 secREMOTE_IP: 13.58.151.231