Ušatá™
6.4.2009 09:18
A je tu opět nová kapitola! Zrada a krádež! Monstra z kostí! Nazí elfové!

A jedna pěkně posazená rána pěstí.

Sven, proslavený paranoik, to zase vidí po svém.
16.2.2010 14:18 - Almi
Ušatý perníček: Ještě bych upřesnil, že je to ovlivňováno výroky typu "nutně potřebuju 5 týdnů od posledního questu, protože..." ;-)
16.2.2010 15:13 - Ušatá™
No tak to funguje oběma směry, "pokud do dvou týdnů nevypadneme nebo tohle nevyřešíme, začnou nám do toho strkat nos NPC."

Hele, mně v podstatě nevadí, jak mi říkáš, vlastně se mi to i docela líbí, ale uvědomuješ si, že se vystavuješ riziku, že ti budu říkat Bábovička Almi?
18.2.2010 12:27 - Almi
roztomilý ušatý perníček píše:
že se vystavuješ riziku, že ti budu říkat Bábovička Almi?

Proč? Mám já snad v obrázku bábovičku? :-)) Náhodou, tvůj nejnovější obrázek mi připomíná perníčka ze Shreka, zvlášť ta marcimánová srdíčka namísto očí! Nebo je to Valentýnská podoba Aiss? Doufám, že ne...budil bych se strachy ze spaní... ;-)
21.2.2010 18:20 - Ušatá™
A je tu opět nová kapitola! Zrada a krádež! Monstra z kostí! Nazí elfové!

A jedna pěkně posazená rána pěstí.
21.2.2010 23:00 - Almi
Úchvatný ušatý valentýnský perníček: Můžeš mi, sakra, laskavě vysvětlit, jak dokážeš nacpat do popisu plného zrady, pochyb, obviňování a masakru takovou dávku poetiky a...něhy?! Jsi neskutečná... gratuluji. Věřím, že tvé nové rodové "dědictví" (rozuměj - podoba) se bude Gharovi VELMI líbit... ;-))
21.2.2010 23:33 - Ušatá™
Almi píše:
Můžeš mi, sakra, laskavě vysvětlit...

Nemůžu, obávám se. Svádím to na svou emocionální labilitu.

Almi píše:
...něhy?!

Nechutné, co? Jak jsem jen mohla... =)

Beru to, jako že se ti to líbí... Díky ;)
21.2.2010 23:41 - Almi
Perníček: Ano, líbí se mi to moc.. :-))
22.2.2010 00:06 - Ušatá™
Já se tedy drze přiznám, že se mi to taky líbí. (Ano, dnes mám nesebekritickou náladu.) Poslední scéna mi ležela v hlavě skoro měsíc, a kdykoli jsem se ji znažila napsat, byla taková... Rozblemcaná, nijaká. Dneska jsem vzala všechny ty drafty, obřadně je nacpala do koše (výhoda psaní na papír), sedla si a napsala, co jsem chtěla. A světe div se, jsem s tím moc spokojená.

Zatím =)
22.2.2010 07:28 - Jarik
Je videt, ze jsem chybel :D

Ale nadhera :D to cist. Dekuji.
23.2.2010 15:24 - yokuzava
Skvela prace! :)
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Nová generace d20.cz
Náš web se změnil. Některé věci zůstávají, některé byly upraveny, některé přidány, další odebrány. Přečtěte si o tom >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.48374509811401 sec