Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
3.5.2017 13:27 - Bleška
Palpatin - počkej, až ten pavlistan najdu na mapě :D
3.5.2017 14:02 - Bleška
Imperátora by taky určitě zajímala nová pravidla :). Už budou?
5.5.2017 16:48 - Leese Dailen
pravidla jsem vám poslal do mailu, tak na to mrkněte ;-)
10.5.2017 15:44 - Hunter
Tonda psal, ze nejspis v nedeli nebude - navic neni v praci. Takze Wrigly, u tebe doma, 13:00, ok?
11.5.2017 14:52 - Leese Dailen
dost rad bych zacinal v plne sestave, otazka ale je, jestli se to za tyden zmeni a tonik bude moci... Jinak ja mam volno jak sobotu tak nedeli, takze by to slo. Pripadne se muzeme jen sejit a podebatovat.
12.5.2017 14:08 - Bleška
Já příští týden nejsem volná vůbec. Můžu až buď 28.5. (ned) nebo 3.6. (sob).
13.5.2017 14:59 - Hunter
Pristi vikend sice muzu, ale souhlasim, ze netusim, jestli to Tonikovi vubec pomuze. Vikend 26-28 jsem pryc. Ta sobota 03.06. mi zatim nevyhovuje - mam tam hrani v Mephitu. Ale to mozna odpadne, takze 50:50...
Ad jen tak se sejit - vzhledem k tomu, ze i dneska pracuju prescas jak trouba, tak zitrek vyuziju spis na prochazku apod. Pokud budete chtit kecat pri prochazeni, jsem pro :-)
Navrhuju proto, pokud nebudeme hrat, nejakou prochazku, kde si pokecame :-) Co vy na to? Pripadne Michale?
A Tondo, jak ty to vidis?
13.5.2017 23:30 - tony
čím dál tím víc mi začínaj vadit cizí lidi........
14.5.2017 09:17 - Bleška
To jsou zase neúplné informace :/. Ale jsem pro tu procházku, venku je tak krásně. A vzhledem k tomu, že to není pořádně připravené, tak bych to nejraději posunula a jela na kolo... Ale takhle na poslední chvíli už to asi odvolávat nebudu.

Bylo by fajn reagovat trochu pružněji, ať se člověk může zařídit i jinak a ne přemýšlet, co tedy bude nebo nebude.
14.5.2017 09:18 - Bleška
A možná tedy založit nové vlákno?
14.5.2017 10:12 - Hunter
Jak rika Andy, Tonicku, taky jsem z toho nebyl moudry...
Andy, jed na kolo, ja zustanu v Hore. Ted jsem se probudil, ale jeste bych spal :-) A na prochazku vyrazim tady. Musim totiz jeste porad pracovat, tak si to alespon odbudu za svetla a pak se pujdu projit, nez abych makal v noci :-)
15.5.2017 08:48 - Bleška
Uffff... Příště volat, než to na poslední chvíli rušit přes d20. Nikdo z nás už to nečetl a tak, všichni kromě Páji a dopředu avizovaného Toníka, jsme tam byli. Odehrát jsme něco také zvládli, ale přeci jen, absence jednoho z hráčů to podstatně zkrátila.
15.5.2017 09:18 - Hunter
Tri hodky dopredu na normalnim komunikacnim kanale mi prijde dostatecne. Navic, kdyz se ani Wrigly nevyjadril, jestli tedy bez Tonicka do toho jdeme nebo ne a pouze prednesl moznosti a na nase nereagoval :-) Takze plati jak rikas, je treba komunikovat, i treba pres telefon :-)
15.5.2017 10:27 - Bleška
Dostatečné možná, ale málokdy mě napadne si zkontrolovat vlákno před hraním. To jen teď, že to nebylo jasné, ale zároveň se to výslovně nerušilo. Tzn., platí hraní. Nikdo z nás neměl ani tucha, že bys nedorazil vůbec. A také jsme zvyklí, že v den hraní obvykle posíláš smsky, pokud se hraní ruší nebo se ho nemůžeš zúčastnit, tudíž jsme se také začali pídit až těsně před druhou, kdy už míra zpoždění začala být opravdu divná i na tebe :D.

Neva, i tak jsme toho vyřešili docela dost a máme za sebou začátek :).

Další hraní tedy jak? Tenhle víkend nic, další píšeš, že nemůžeš a další se ti to nehodí v sobotu. Tedy 4.6. neděle?
Jak to bude s Toníčkem?
15.5.2017 13:36 - Leese Dailen
3.6.-4.6. mam cas, takze si reknete.

Nove diskuzni vlakno vytvorim, jen se furt nemuzu rozhodnout ohledne nazvu hry a taky jak nazvat nasi skupinu (at to vezmem cele z cista). Nejake napady, jak nas pojmenovat pro d20? :-)

Odehrali jsme situaci pred samotnym zacatkem, neboli jak se potkaly postavy Andy a Michala (a Tonika). Prvni setkani cele skupiny a rovnou trochu akce jsme nechali na priste. K tomu jsme prodebatovali pohled na pravidlove zmeny a protoze se kazdemu libi a nelibi neco jineho, tak to bude jeste potreba doresit. Abychom se pohli, tak jsme postavy tvorili podle aktualniho navrhu vcetne bodovych skillu.

Ad tohle hrani - vsichni tri jsme to pochopili tak, ze hrani je a ze pokud by se jen debatovalo, tak se muze debatovat venku na prochazce (coz nebyl spatny napad). Ze jsi se rano rozhodl nedorazit je tvoje volba, ale doted bylo bezne rusit takhle na posledni chvili po telefonu. Me popravde nenapadlo, ze to potrebujes znovu potvrdit a pokusim se byt jednoznacnejsi. Z meho pohledu se debatovalo jen na tema bude/nebude Tonik a pripadny posun kvuli nemu.

Toniku mohl by ses prosim vyjadrit, jak to bude s tebou a hranim? Dorazis priste? Mas ted vubec naladu hrat? Pocitam s tebou a je to pripravene na tve zapojeni, ale chapu, pokud mas ted jine starosti. Neni ani problem zapojit te pozdeji. Jen bych rad vedel na cem jsem.
15.5.2017 20:54 - Hunter
Takze kdyz to shrnu, vidim tu zpravu od Wriglyho na tema - nechci zacinat hrani bez vsech hracu.
Tonik se nevyjadril, jestli bude.
Michal se nevyjadril, jestli i tak bude i kdyby se jen projit.
Andy napise, ze to chce taky odsunout a jet na kolo, ale ze kdyztak dorazi alespon na prochazku.

Do takove situace jsem napsal, ze to tedy nema smysl, pojdme delat neco jineho.

A asi ani nebudu komentovat tu poznamku ve vytce Andy o tom, ze situace je nejasna, proto kontrolujes d20 - o tom to preci prave bylo, ne? A sorry, me zase nenapadlo, ze si nikdo neprectete d20...

Takze za me, GM uz nejsem, takze to uz nehodlam svolavat. Na druhou stranu kdyz se jasne nerekne, ze se hraje, ale je to nejiste, tak mame precedent, ze se delaji jine veci. Na jen prochazku do Prahy se mi fakt jet nechtelo a kdyz vidim, ze i dalsi hrac ma chut delat neco jineho, GM neda rozhodne a jasne vedet zda alternativa vubec plati, pak to beru za vyresene...
Aneb, vytky neberu, muzeme si dohodnout na zaklade tohohle prikladu komunikaci do budoucna. Urcite bude spocivat v rozhodovani jedne osoby a jednoznacnosti.

Ad terminy, zatim ten vikend v cervnu mam otevreny - rad bych si sel do Mephitu zkusit ten nemecky system, ale jestli nebudou lidi, tak bych tam mel volno... Aneb preferuju nedeli 04.06.
16.5.2017 12:45 - Leese Dailen
Hunter píše:
Ad jen tak se sejit - vzhledem k tomu, ze i dneska pracuju prescas jak trouba, tak zitrek vyuziju spis na prochazku apod. Pokud budete chtit kecat pri prochazeni, jsem pro :-)

jak bychom mohli kecat pri prochazeni, kdyz budes v Hore? Z toho jsem pochopil, ze chces spolecnou prochazku v Praze.

Tim bych s dovolenim ukoncil debatu "proc Pavel neprisel". Do budoucna se pokusim jednoznacne potvrdit hru a vas poprosim o vcasnou komunikaci, zda budete a pripadne rusit na posledni chvili po telefonu (alespon me), jak si stale myslim, bylo dobrym zvykem.

Pristi hra tedy 4.6., zatim nemam potvrzeni od Tondy a Michala, hrat budeme, pokud potvrdi alespon Michal.

Kdyby nahodou odpadlo Pavlovi hrani v Memphitu, tak dejte vedet, jestli muzete i tu sobotu.
16.5.2017 13:12 - Bleška
Spíš mi řekni, jestli máš na 27. volno, protože já už se pomalu zařizuji jinak - nejspíš se pojede do Monínce na další fázi příprav a abyste to tam ty a Michalův svědek viděli :).
16.5.2017 13:53 - Leese Dailen
posledni vikend kvetna rozhodne cas nemam, dala by se ale ta sobota 3.6. pripadne v tydnu...
16.5.2017 14:40 - Bleška
Ohledně názvu vlákna. Něco vyber, návrhy tu byly, dokonce jsem je srovnala tak, aby byly dobře vidět. Pokud se ti nic nelíbí, tak to udělej jako Petr. Ten vlákno pojmenoval tak, aby to nějakým způsobem vystihovalo jeho kampaň. O čem to bude, to víš nejlépe sám, tak to nějak pojmenuj :).

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.089975118637085 secREMOTE_IP: 44.204.24.82