Ok, sorry, konečně.
...ale sem dřív než Demonica, která to na Dálavě taky slíbila!
Nezařazené
Přihlášení mě vykopne z aktuální stránky na Home - takové primitivnější a ne moc přívětivé chování, zejména pokud se zalogovávám abych odpověděl do diskuse.
Umístění volby skinu do místa kde mi prohlížeč zobrazuje tech informace o odkazech na který najedu považuju za sabotáž! A chybí mi tam možná dneska vcelku běžnej "follow system default"?
Home page
Ty dlaždice článků vypadají dobře - jen mi tam v tomhle zobrazení trochu chybí zdůraznění posledního publikovaného článku. Možná mu zkusit udělat širokou dlaždici nahoře přes oba sloupce?
Ty "Číst" talčítka tam sou divný jak sou rozhozený délkou anotace. Možná bych je by default dal na dolní stranu té dlaždice?
Plus jsou docela osamocený - tlačítko "Diskuse" vedoucí přímo do diskuse k článku (pokud tato existuje?) by tam vypadalo myslim dobře.
Články
...asi nevidim nic co by bránilo nasazení, popravdě?
Diskuse
Citace by chtěly nějakej rámeček - klidně jen světlejší podbarvení pozadí nebo tak něco
Je tam nějaká nedokonalost v přenosu: prostý odentrování se nijak neprojeví, což je trochu problém, protože v mnoha diskusích existují věci jako improvizované odrážky
- tohodle
- typu
které se ale na Nightfall aktuálně slejvaj do "improvizované odrážky - tohodle - typu".
V porovnání s článkama mi to přijde hrozně široký. Možná bych to zůžil a do boku narval informace seshora nebo nějaký tlačítka ("editovat", "odkaz" "citovat" "odpovědět" atp.?)
...vidim že tam hromada věcí nefunguje (proklik na avatara, na číslo postu atd.) - to nekomentuju protože předpokládám že to neni chyba ale work in progress.
Simple enter je ignorovanej (neudělá odřádkování). To je v diskusi spíš nežádoucí chování, i když chápu/odpozoroval sem že "technicky čistší". (plus dělá ten problém s přenosem věcí ze Sunrise zmíněný výše nejspíš?)
Blogy
Chybí mi tu filtry, jak štítků, tak autorů.
Bylo by fakt super mít filtr štítků i ve výpisu blogu autora teda - ale vlastně nevim u kolika autorů by to mělo reálnou hodnotu?
Musím kategoricky protestovat proti seseknutí blogových obrázků na šířku - sice uznávám, že z mých blog doprovázejících obrázků zachovávají to důležité, tak to přecejen kazí celkový estetický dojem...
Skupiny
Vidim jen ty svoje... ale to je nedotažený WIP předpokládám?
...nevím, mám se dívat na něco speciálního nebo dát nějakej jinej typ / hloubku feedbacku?