Dukolm
3.4.2015 23:23
Grey Council
.
I'm Grey. I stand between the candle and the star.
We are Grey. We stand between the darkness and the light

http://www.d20.cz/_admin/ - admin rozhraní (banování a různé manipulace s webem)
http://www.d20.cz/ip.php - IP log, odkud kdo
http://www.d20.cz/ip2.php - IP log, kdo odkud

Nightfall

Expirace domény: 30.11.2023
Expirace hostingu: 23.12.2023

Redakce

• Středa 12.4.2023 Překlad: City of Mist - Quick Start Rules
  • Středa 19.4.2023 Rasa Fey´Ri
  • Hromada Robovejch překladů v bufferu
.

Přislíbeno:
  • DrDII v Kostce (MarkyParky)
  • C'thulhu RPGs srovnání (Shako)
Do této diskuze nemůžete odpovídat. Dikuze je uzamčena, nebo určena pouze pro členy skupiny.
22.11.2023 00:12 - Naoki
23.11.2023 22:05 - Dukolm
Dostanu se k tomu asi až zítra ale myslím na to.
26.11.2023 01:43 - Naoki
9.1.2025 00:26 - sirien
Slíbil jsem si, že zas začnu věnovat mnohem víc pozornosti Kostce (a není to novoroční předsevzetí, to je jen náhodná shoda času, takže se nebojte že by mě to zas rychle přešlo :D )

Napadlo mě, jestli bysme nechtěli do budoucna zavést článek "postupy" (vedle inspirace / dotazy...). Nejsem si ale jistej jestli by se až moc nepřekrýval s kategorií "tipy / triky". Ještě se na to podívám, ale říkal sem si že to zmíním kdybyste to někdo chtěli komentovat.
9.1.2025 00:28 - sirien
also, vzhledem k tomu že fakt interní věci stejně řešíme v chatech mimo Kostku, říkal sem si, jestli bysme nechtěli tuhle skupinu trochu pootevřít některým větším stálicím tohodle webu. Nejsem si úplně jistej komu přesně z těch co tu ještě nejsou (Corny? Loki? ...), ale nějakej insight a energie navíc by se možná hodily. Plus mi přijde že pokud chceme aby Kostka zase víc ožila, tak to bude chtít trochu víc oživit pocit komunity okolo na úkor pouhého místa ke konzumaci obsahu.

Dávám spíš jako námět k diskusi.
9.1.2025 00:48 - Naoki
jsem mel za to ze design Kostky je schvalne udelany tak aby se tu diskuze moc nevedly a spis to bylo o obsahu
9.1.2025 00:53 - Aegnor
Jako ano, jsou hlavně o obsahu - ale aby jsi měl důvod sem chodit, tak by se tu měl objevovat nový obsah. A abys měl motivaci vytvářet nový obsah, tak chceš mít rozumně živou komunitu, co ... vytváří obsah a diskutuje o něm.

Když tu bude ticho po pěšině, tak pak může potenciální autory napadat myšlenka "a proč já bych vlastně něco psal, když si to stejně nikdo nepřečte?"

Teda, to je aspoň můj pohled.
9.1.2025 08:00 - sirien
Design Kostky určitě nemá od diskusí odrazovat.

Viz Aegnor, v podstatě. Plus třeba to že pokud k článku nikdo nic nenapíše, tak to pro nové autory není moc motivující /příjemné - a IMO dneska v době kdy jsou zvyklí ze socek že všechno vede k diskusi ještě hůř než dřív, zejména když ani nevidí žádný counter přečtení článku.
10.1.2025 19:51 - Dukolm
sirien píše:
also, vzhledem k tomu že fakt interní věci stejně řešíme v chatech mimo Kostku, říkal sem si, jestli bysme nechtěli tuhle skupinu trochu pootevřít některým větším stálicím tohodle webu. Nejsem si úplně jistej komu přesně z těch co tu ještě nejsou (Corny? Loki? ...), ale nějakej insight a energie navíc by se možná hodily.

Nenapadá mě nic co bych měl proti.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.072498083114624 secREMOTE_IP: 18.97.14.89