hadrian
5.4.2012 14:36
Povídací setkání - Herní komunita nejen D&D4e v Brně
Sekce pravidelně nepravidelných setkání lidí z Brna.

Seznam na další neoficiální akci brněnské komunity DnD (a jiných) - O RPG všeobecně, zaměření na libovolné systémy dle preferencí účastníka, o knihách, filmech a dalších věcí co se týkají (případně i netýkají) RPG. Berte to jako neformální akci. Termíny hodím asi ne hned, viděl bych to tak za měsíc.

Účastníci:
Sirien

Seznam místa Scuku s odkazem:
U Richarda (Údolní 7) - otevíračka do 23:00

Termín: zatím neurčitě od 6.2 čtvrtek do 13.2. čtvrtek cca od 17:00?
Autorská citace #1
5.4.2012 14:42 - hadrian
Já s D&D 4e začínám, dřív to byla všehochuť - dračák (úplně 1. edici), a pak HF1 a po nich HF2. Pokud by se někdo z místní crew rozhodl udělat oficiální či neoficiáůní setkání, tak bych rád došel.
Autorská citace #2
5.4.2012 14:58 - ShadoWWW
Co vím, tak v Brně bohužel žádná komunita lidí kolem 4E není. Vím, že ze zdejšího fóra se v Brně vyskytuje Columbo. A pak taky teda já. :-) Taky vím, že v Brně bylo pár srazů RPG F, ale to mě moc neláká.

Je s podivem, že v univerzitním městě tak málo lidí hraje RPG. Respektive možná jich hraje dost, ale vše je anonymní, ne jak v Praze nebo Plzni. Uspořádat D&D Day by bylo super, byť neoficiálně. Chtělo by to ale domluvit přímo s Černým rytířem, a na to bohužel nemám čas. Mám už rodinu, takže volného času mám opravdu málo. Každopádně kdyby v Brně něco bylo, tak se moc rád zúčastním a třeba i částečně pomohu.
Autorská citace #3
5.4.2012 15:00 - Alnag
V Brně AFAIK Není mnoho lidí hrajících konkrétně D&D 4e, přinejmenším mnoho takových, kteří by měli potřebu se objevovat na netu (a ti co hrají D&D 4e a jsou z Brna ho jezdí hrát do Prahy). Nicméně v Brně je hodně lidí hrajících jiná RPGčka, takže záleží, co přesně hledáš... jak píše ShadoWWW, větší část hráčů RPG chodí na RPGfórum, ale většinou nehrají D&D 4e.
Autorská citace #4
5.4.2012 15:03 - Vojtěch
Určitě se tam pár lidí hlásilo k Pathfinderu :)
Autorská citace #5
5.4.2012 15:08 - Assassin
Nevím jak teď, ale ještě před pár lety byl Černý rytíř v Brně za normálního provozu neslučitelný s hraním RPG.

Bývala tu kdysi Moria, prázdná, velká, klidná, ale tu zavřeli(proč asi).

Já osobně si hraní v hospodě nebo čajovně představit nedokážu a už vůbec ne otevřené.

Zkrátka hráčů tu je dost, ale nějaká potencionální základna chybí.
Autorská citace #6
5.4.2012 15:14 - hadrian
Shadowww: jsme na tom stejně, taky mám rodinu a taky rád pomohu. Černýho rytíře v Brně znám (musím se pochlubit, minulý týden sem sehnal reversibile megamat), ale moc se mi s nima nechce domlouvat Game day u nich, když z lidí kolem D&D neznám vpodstatě nikoho (jsem náplava ještě ze studií, předtím ZR).

Assassin: Morii znám kdysi sem tam párkrát zašel, netušil sem že skončili.

Pokud hráčská komunita pro 4e jsou vpodstatě 3 lidé (+ my noví), tak bych to spíš viděl na neformální posezení někde v hospůdce a pokecání o RPG obecně, knihách a jiných zajímavých věcech. Pokud by teda někdo měl zájem. Ono by to nebyl úplně špatnej začátek.
Autorská citace #7
5.4.2012 15:22 - ShadoWWW
Pro začátek by to určitě šlo. :-) Podle mě kdyby se našel někdo, kdo by to zorganizoval, tak by se našli lidi, co by si přišli zahrát. Pak je taky otázka, zda udělat D&D Day 4E nebo rovnou počkat na novou iteraci. D&D 5i BetatestDay při příležitosti vydání betatestu Next by taky nemusel být špatný. Nebo na Pathfinder Day by se myslím taky našli lidi.

Hlavní je, aby to někdo zorganizoval. A co vím, tak tu nikdo takový není. (Být o 3 roky mladší, tak do toho jdu i jako hlavní organizátor, ale dnes už bych do toho šel jen jako "přicmrndovač" :-)).
Autorská citace #8
5.4.2012 15:26 - hadrian
No, já bych pro začátek viděl nejdřív setkání nějaké komunity přímo v Brně - ne hrací, spíš seznamovací tématické třeba na RPG hry všeobecně, Knihy které díky RPG vznikly a případně které knihy naopak ovlivnily hry - taková seznamovačka, i na ní by bylo možno se domluvit napříště i na hraní.
Autorská citace #9
5.4.2012 15:27 - hadrian
Co se týče místa setkání, tak by podle zákmu stačiloo objednat při vhodném termínu v nějaké hospůdce sezení pro daný počet a bylo by vymalováno.
Autorská citace #10
5.4.2012 15:29 - ShadoWWW
Souhlasím
Autorská citace #11
5.4.2012 15:31 - hadrian
ShadoWWW: ok, budu nejdřív nahoře v článku dělat seznam zájemců - o neformální seznamovačku - píšu si tě ;-)
Autorská citace #12
5.4.2012 15:42 - Assassin
Mohl bych přijít.
Autorská citace #13
5.4.2012 16:03 - Sidalir
Já a moje skupina občas hrajeme DnD 4e (vlastní svět), máme originální základní příručky, tištěná pravidla v češtině a ručně vyráběné tilesy.
Hráváme přímo v Brně, nebo kousek od Brna.
O podobnou akci bych měl jako DM zájem, ale hráče tam skoro určitě nedostanu.
Autorská citace #14
5.4.2012 16:55 - hadrian
Assassin a Sidalir - Ok, píšu si vás předběžně oba.
Jinak hráváme běžně v Adamově, občas (zatím jen jednou) v Brně.
Autorská citace #15
5.4.2012 18:39 - Gurney
4e už sice moc nepoužívám (jednu dobu jsem ji hrál docela dost, dnes už spíš vyjímečně), ale v Brně se pohybuju a hraju zde (resp. možná by kvůli frekvenci posledních her bylo lepší používat spíš minulý čas) SWSE, což k DnD nemá daleko. Nevím jak to budu mít s časem, ale jiank se s dalšími podobně postiženými lidmi seznámím rád.

Btw neřekl bych že platí Brno = RPGF, spíš jsem postupem času získal dojem že se v Brně vyskytuje docela dost hráčů (včetně těch hrajících DnD/Pathfinder) co se často aspoň od vidění znají, ale neprojevují se skrz net.
Autorská citace #16
5.4.2012 22:03 - hadrian
Gurney - zkusím nahodit termíny, všiml sem si tady, že hvězdné války mají blízko k dnd, rozhodně by to bylo zajímavé (PC verze KOTOR byla dobrá). Uvidíme jak to termínově sedne a kolika lidem, zkusím něco zítra nahodit jako varianty.
Navíc diskuze o tom jak blízko mají sithové za "zlo" k "zákoně dobrým" by mohla být zajímavá.

Kdyby někdo věděl o nějakém dobrém podniku v Brně, tak dejte vědět. Zatím co třeba 96 na Kr. Poli? (ani netuším zda pořád jede)
Autorská citace #17
5.4.2012 22:16 - ShadoWWW
To by šlo, to mám z práce kousek. :-) Dobrá je taky hospoda u Richarda v Žebětíně. Vaří tam vlastní pivo, i moje oblíbené medové. :-p Navíc je tam dobrý, že je tam několik oddělených místností a v těch zadních je klid, třeba i na hraní.
Autorská citace #18
6.4.2012 08:42 - hadrian
"U Richarda" vypadá dobře, tlačil bych to ale někam k centru, ať pak všichni máme dobrý spojení zpět. Co řeba restaurace Thalia tady? Mají salónek, je to tam v klenutých stropech. Přiznámže sem v ní už pár let nebyl, tak doufám že se nezkazili.

EDIT: ShadoWWW - ten Richard je ještě na Údolní 7 TADY - to bylo úplně schůdnější.
Autorská citace #19
6.4.2012 08:43 - Wild West
V Brně je DnD zakázané, nebo ne?
Jinak RPGčkářů je tam jako psů a komunitnějších, než leckde jinde - nechápu, jak mohl Hadrian přehlédnout Markuse nebo Ectheliony.

Zkus zajít kamkoli na RPGF a chvíli nadávej na Tugendhat, a uvidíš, co jich vyleze.
Autorská citace #20
6.4.2012 08:50 - hadrian
Tak nechci nikoho přehlédnout, ale těch hráčů by bylo tolik... Takže "malé" sezení lidí (nevím ale mám pocit že do 20 lidí se společnost může bavit společně, ale mám zkušenost, že se to nad 30 dost rozskupinkuje) z tohohle fóra bude lepší a pak se uvidí. Radši skromnější cíle a větší zábavu než epické faily.

Jinak neřekl bych, že Tugendhat je až takovej spouštěč, spíš se otřít o Kometu a ozvou se všichni. ;)
Autorská citace #21
6.4.2012 09:10 - Colombo
kometa sucks.
Autorská citace #22
6.4.2012 09:29 - WW
Co to je, Kometa?
Autorská citace #23
6.4.2012 09:30 - Colombo
Brněnský hokejový klub.

Rád si zahraju:
SotE (dobrý svět, lehká pravidla)
Shadowrun (nejlépe 4. edici, teď, když hraju Deus Ex mám na něj zase chuť)
Tékumel (!!!)
WoD: Hunters, Mortals.
dobře, a ten Pathfinder.

Ale já dlouhé přetaktické boje moc nemusím. Bavím se hraním postavy, tak DnD není moc pro mně.
Autorská citace #24
6.4.2012 12:42 - alef0
Píše:
V Brně je DnD zakázané, nebo ne?
Jinak RPGčkářů je tam jako psů a komunitnějších, než leckde jinde - nechápu, jak mohl Hadrian přehlédnout Markuse nebo Ectheliony.

Však boubaque hráva teraz 4e. RPGčkárov je naozaj v Brne ako hadov (Ecthelioni, Markus, boubaque, Conlai, Fritzs, Colombo, Antharon...), akurát primárne nehrávajú D&D a sedia na RPGFóre.
Autorská citace #25
6.4.2012 13:50 - pipux
V Brně dále existují i různé malé, uzavřené skupinky, složené z pro nás "noname" jedinců. Je jich dosti, ale nemají potřebu se ukazovat na netu, ptže jsou zvyklí na své komorní hry. Najít je by bylo malou detektivní prací (začít např. zde, anebo se pokusit vyhledávat třeba na seznamu), přesvědčit je k souhře by zase poukazovalo na slušné diplomatické schopnosti.

...

To pozitivní, co vidím na tomto vašem pokusu: když se tu poskládáte ve velkém, budete si toho moci zahrát více; např. i multikampaň.

A teď to horší: za poslední roky jsem byl svědkem čtyř takových pokusů, kdy se jedinci z internetu posbírali, aby založili nějaké společné hraní. Ta "nejhorší" skupina se rozpadla po předherním sezení, ta "nejlepší" po čtyřech hrách. Jednou se tak sejde spousta odlišných individuí; chybí mezi nimi jakákoliv sociální pouta (a regule kontroly), která by je udržela pohromadě (a od sebe) /teď nemluvím o RPG fórkařích - ti jsou sehraní!/, a rozpadnou se.
Takže nepříjemná, a přitom rozumná otázka do placu je: jak zařídíte tento váš pokus tak, aby byl, narozdíl od těch jiných, úspěšný(*)? Protože opakovat stejná chyby je hloupé, že.

*) nechat situaci přirozeně vyvinout v laissez-faire - tak, jak činily ty předch. skupiny - asi nebude to pravé ořechové (a pokud se Vám nesejde zrovna skvělá, sebedoplňující kombinace duševně vyspělých jedinců, pak hádám, že vím, kam bude mít tento pokus namířeno ...)
Tedy, nemyslím to s vámi zle; každopádně asi takto: je lepší předvídat, očekávat a mít možnost výstup svého snažení ovlivnit, než být jen obětí okolností.

hadrian píše:
nevím ale mám pocit že do 20 lidí se společnost může bavit společně

Jestliže zvládneš dvacet lidí, zasloužíš si obdiv. Obecně ale ne, ne, ne.
Pokud uvážíme, že průměrný člověk mluví rychlostí 200 slov/minuta, a přitom ve skupinové komunikaci dochází k pauzám (kdy jeden jedinec přeruší mluvu, aby se jí chopil druhý), interferencím (to když si skákají do řeči) a bůhví čemu ještě, pak se dá za minutu sdělit přinejlepším cca 150 slov.
Toto ale pořád neukazuje na 7.5 slov za minutu na člověka. Dle míry upovídanosti (ženy), resp. sociální dominance (muži) mohou vůči střední hodnotě (7.5) nastat extrémy (uvažme např. 5:1 pro nejhlučnější:nejtišší jedince). Takže abych např. měl udržovat pozornost na konverzaci, a být k tomu schopen říci v průměru jen tři slova za minutu, to bych ti měl tento odstavec vyprávět hodinu?

Toť názor, proč je 20 absurdně mnoho.
Autorská citace #26
6.4.2012 13:57 - Colombo
alef0: já nesedím na RPG fóru.
Pipux: jo, byl sem účatníkem dvou a byla to katastrofa. Na jedné mám bohužel majoritní podíl.
Autorská citace #27
6.4.2012 14:07 - Nerhinn
Jsem z Brna, hraju 4e a možná bych do nějakého pravidelnějšího hraní tady šla... hráč jsem celkem zodpovědný. Ale jak zmiňoval Alnag, zatím je pro mě jednodušší jezdit hrát do Prahy. Nějak mi to v Brně nedopadá...
Autorská citace #28
6.4.2012 14:28 - pipux
Colombo: nemusíš se martýrovat, svůj podíl na tom měli všichni zůčastnění.
Pro jakékoliv "příště" bude pak každopádně lepší, když bude někdo schopen předpovědět, jak se kteří hráči dokáží mezi sebou snášet a k čemu povedou různě kombinace hráčů ve skupince.
Např. s tebou už asi nikdy hrát nebudu. Není to ničí chyba, ničí vina, je to však jistý recept na katastrofu (a to vždy když si dva šlapají do jednoho zelí).

...

Nápad/příklad: pokud se vás sejde nějaký na dodatečné skupinky hezky dělitelný počet (např. 10), těchto deset by určitě šlo rozdělit na dvě herní skupinky o pěti (pozn.: za předpokladu, že pět je cca ten ideální počet) tak, aby se zajistila optimální dynamika skupin. Asi dotazníkovou metodou ...
Budťo je tu možnost přizvat si nějakého hotového, odstudovaného psychologa (známého, anebo za peníz), anebo bych se k tomuto nabídl já (sice k něčemu takovému zdaleka ještě nejsem kvalifikovaný, ale byla by to zábava :) ).

( ... a hele, on je to nakonec i docela konstruktivní příspěvek)
Autorská citace #29
6.4.2012 14:33 - hadrian
V pořádku, však píšu, že tohle by bylo neformální posezení - pokud se z toho něco do budoucna vyvine (nedělám si zbytečné naděje, "pokud si sedneme navzájem" je hodně nadnesená myšlenka a chápu že šance nejsou zas tak velké), tak je to dobře, pokud ne, svět se nezboří, apoň se potkají jedinci postižení RPG, popovídáme si, vyměníme zkušenosti a to taky nebude málo. Za jeden večer strávený povídáním si o tom co všechny přítomné bude bavit to stojí.

Zatím je na seznamu nahoře napsáno 5 lidí, vím že ještě jeden můj kamarád co hrává teď se mnou taky dojde (to už sme na šesti), takže záleží kolik ještě lidí by mělo zájem. Je mi jasné že z těch lidí co ho (zájem) projeví dojde pouze část, s tím počítám, dvacet lidí určitě nedojde, nedělám si iluze ale když to bude kolem 10 bude to fajn večer.

Edit: Mám si tě tam tedy Pipuxi dopsat jako potenciálního účastníka? ;)
Autorská citace #30
6.4.2012 14:54 - Colombo
Píše:
Např. s tebou už asi nikdy hrát nebudu.

Tak to pěkně děkuju. Já z toho mám doteď trauma a ty tomu moc nepomáháš:D
Autorská citace #31
6.4.2012 15:23 - pipux
Colombo: Ale! Je to v principu jako s holkama - že zrovna tady tahle není tvůj typ vůbec neznamená, že neexistuje jiná, pro tebe podstatně vhodnější (navíc, co dělat s nevhodnout, když je k dispozici vhodná). A ještě jednu perspektivu: takovým rozhodnutím vlastně jen pomůžeš sobě, mě, a i té herní skupině, kterou bychom spolu rozbořili :)

Hardian: prosím napiš, i když zatím jenom opatrně a nezávazně; ještě uvidíme, jaké osazenstvo se nám tu sejde a jak by případná skupina event. mohla fungovat. Hráči jako já, tzn. takoví, kteří se chovají jako rozmazlená děcka, mají spousty nesmyslných požadavků a k tomu ještě ani nevědí, co vůbec chtějí prostě nejsou prioritou, a navíc mohou způsobovat trable.

S radostí pokračujte v přirozené debatě ...
Autorská citace #32
6.4.2012 15:44 - Gurney
Bych jen tak btw dodal, že to beru prostě jako příležitost zajít na pivo a pokecat s novými lidmi a že nás bude třeba jen těch pět mi vůbec nevadí (možná spíš tím líp).

Pokud to má být herní seznamka s rozřazováním lidí do skupin nebo má někdo potřebu programově budovat/organizovat/stmelovat komunitu, pak to není akce pro mě.
Autorská citace #33
6.4.2012 16:03 - hadrian
Gurney, je to ten 1. případ (pokud se tam někdo na něčem domluví, tak je to jeho bonus a jeho boj ale to setkání "edit" není o vytváření hracích skupin). Prostě na prvním místě pokec o tom, co nás všechny baví (viz výše).

Edit: Nebete to tak, že když to domlouvám, tak vás tam budu nějak řídit (rozuměj nutit témata), oficiální moderátor rozhodně nejsem.

Jinak v seznamu je nyní 7 lidí (+ o jednom vím), což mi napovídá ze zkušeností z akcí, že teď by byla účast tak těch 5. Takže přidávám nahoru i odkazy na podniky (budu se snažit kolem centra). Kdyžtak pište svoje nápady na místo a nebo přímo napište, jestli hlasujete pro některý nahoře uvedený podnik. Já tam budu průběžně dopisovat pořadí.
Autorská citace #34
6.4.2012 16:33 - hadrian
Co se týče termínů - zatím bychom se domluvili jakej den by vyhovoval - takže má někdo něco proti pátkům odpoledne? že by to byly ty dny, z nichž budeme vybírat?
Autorská citace #35
6.4.2012 16:40 - Alnag
Hadrian a ostatní: Ač z Prahy fandím vaší snaze najít resp. dát dohromady v Brně skupinu D&D 4e (resp. RPG obecně) pozitivních lidí. A i kdyby z toho hned napoprvé nevznikla herní skupinka, je to špatně? Řekl bych, že je je dobré třeba i jen znát pool hráčů z okolí do kterého lze sáhnout a doplňovat z něj stavy vlastních skupin, ne?

Až tam pojedu někdy na služebku s radostí se s Vámi sejdu. ;-)
Autorská citace #36
6.4.2012 16:53 - noir
Jakožto Brňák (žijící v Praze) Vám držím palce :)
Autorská citace #37
6.4.2012 17:39 - Assassin
Pátek odpoledne mi vyhovuje skvěle (pokud je odpoledne třeba tak od 4 a ne dřív).
Kde se sejdeme mi je v podstatě jedno, pokud jde o podnik poblíž centra. Přesto bych při určování místa myslel na:
1) Velikost stolu, ne všude mají stoly pro 8 lidí
2) Hlasitost hudby, ne všude je atmosféra naladěna k diskuzím
3) Zavíračka, obzvlášť pokud bychom se sešli později, mohl by vyhazov v 10 zamrzet
Autorská citace #38
6.4.2012 20:31 - ShadoWWW
Pátek je dobrý. Mohu však (až na výjimky) až od 17 hod.
Autorská citace #39
7.4.2012 15:15 - Sidalir
U mne je pátek 50:50 (tzn. ne 13.4. a asi ne 27.4.), míváme klub deskových her, kde mimo jiné vedu hraní DnD 4e pro prcky (3.-4. třída). Ostatní pátky můžu cca od 17 hodin.
Autorská citace #40
7.4.2012 18:35 - Gurney
Klidně v pátek.
Autorská citace #41
7.4.2012 19:31 - hadrian
Editováno: Tak jo, tak nahazuju termín: pátek 13.4. od 17:00. Nebo pátek 20.4. od 17:00. Dejte vědět, komu to vyhovuje.

Místo: pořád není pořešeno jestli v té Thalii (otevíračka do 24:00) nebo U toho Richarda na Údolní 7 (otevíračka do 23:00). Oboje nemá separovaný kóje, myslím že kdyby se to objednalo dopředu, tak nám případně srazí stoly podle počtu lidí.

Takže pokud Vás v okolí centra napadne jiný podnik (vhodnější), tak taky napište. Každopádně dejte vědět, kterému z těch zatím vypsaných dáváte přednost.
Autorská citace #42
7.4.2012 19:51 - Assassin
Přestože zavírá dřív, Richard mě zaujal více. 20.4. zní dobře.
Autorská citace #43
7.4.2012 21:31 - hadrian
Pište kdyžtak který podnik a které datum (případně oboje). Vyšší účast a podnik s vyšším výběrem vyhrávají.

Assassine, editoval sem i termíny (nohodil ještě možnost 13.4.), to bys taky mohl?
Autorská citace #44
7.4.2012 23:50 - pipux
Assassin píše:
Richard mě zaujal více.

To bude asi těmi světlými barvami interiéru.

Jinak se můžu dostavit do Richarda v Žebětíně, a v případě nutnosti i na Údolní. Časově, v oba navrhnuté pátky, by to (snad) šlo.

Ale ... jsem tu nakonec vůbec správně? Sbírají se tu samí velcí machři, aby si popovídali o tom, jak kde drtí kostky a jaké úžasné hry hrají. Když nic nikde s nikým nehraji, chtěl bych se pak ve vší skromnosti jen domluvit, zda-li se někde něco zajímavého bude hrát. Hmmm ...
hadrian píše:
pokud se tam někdo na něčem domluví, tak je to jeho bonus a jeho boj

... to je sice hezké, ale lidé mají obecně tu vlastnost, že když k nim mluvím, neposlouchají a najdou si jiný cíl, na který zaměří svoji pozornost (něco tu je evidentně špatně, ač přesně nevím co). K čemu je tedy dobré znát pool hráčů, pokud je tento pool nedosažitelný?

... čím je potom toto posezení? Klubem autonomních alkoholiků?
Autorská citace #45
8.4.2012 00:17 - Colombo
Klub abstinujících RPGčkařů?

Ahoj, jsem Colombo a RPG jsem už nehrál rok, 2 měsíce a 75 hodin.
Autorská citace #46
8.4.2012 01:05 - Assassin
Hadrian: 13.4. bych nejspíše také mohl.

pipux: souhlasím s tebou, sám v "aby si popovídali o tom, jak kde drtí kostky a jaké úžasné hry hrají" nevidím žádný smysl, přestože bych klidně mohl, protože vcelku spokojeně vedu kampaň. Ale co s tím? Jediné řešení, které mě napadá je přijít, a zjistit, co se s těma brňákama dá dělat.
Autorská citace #47
8.4.2012 06:55 - hadrian
Tak nevím jestli sem to pochopil správně ale máme tu 2 tábory.

1. "Hlavně ať to není herní sezení a není to ani o chystání na herní sezení, posledně to blbě dopadlo".

2. "Pokud to nebude o herním sezení a nebo chystání na ně, stojí to vůbec za to?"

No nevím jestli to vyznělo správně, ale má to být neformální akce, bez předem přesně určeného programu (o RPG, knížkách a podobných věcech vážících se k sobě). Zaručit někomu, aby ho ostatní poslouchali může třeba osvědčený "samopal vzor .58", ne já (prosím nebrat jako návod! ikdyž by to pak asi bylo nezapomenutelné posezení :o) ).

Osobně, pokud se bude jednat "pouze" o to, že si pokecám s lidma o tom co mě baví, tak to nebudu brát jako promarněný večer. Ale to je o prioritách.
Autorská citace #48
8.4.2012 11:06 - Gurney
U Richarda na Údolní to znám a sedí se tam fajn, navíc jsou mi minipivovary a hospy k nim přidružené obecně tak nějak sympatičtější než vinárny. Nicméně v případě potřeby se přizpůsobím. Jinak prozatím můžu kterýkoli z těch termínů.

Pipux: Sice pochybuju že by tě někdo z účastníků za nedostatek sociálních skillů bil, nicméně mi přijde že je to čistě tvůj problém a že zájem o komunikaci s tvou osobou asi dost těžko zajistíš předem skrz internetovou diskuzi. Dovedu si však představit že se hodnota tohoto zájmu bude limitně blížit nule, budeš-li např. nazývat partu lidí, co jde pokecat do hospy "klubem autonomních alkoholiků", neboť význam výrazu "alkoholik" je obyvkle většinou společnosti vnímám negativně a způsob jakým tento výraz užíváš ty je někde napůl cesty mezi nepovedeným vtipem a dost mizerným pokusem o urážku. Doufám že mluvím jazykem tvého kmene, protože krkoloměji už se asi vyjádřit nedokážu.

Ostatním: nenechte se prosím znepokojit mou možná poněkud příkřejší odpovědí Pipuxovi, mám prakticky vyzkoušeno že se bez problémů dokážeme pohybovat na poměrně malém prostoru klidně celý víkend.

Assasin: Momentálně mám kde hrát a proto nějakou další prostě nehledám, ale o tom co hrají jiní pokecám rád a rozhodě mi to nesmyslné nepřijde. A jak říkáš, jak jinak zjistit jestli by někdo něco nezahrál než se prostě na místě zeptat.
Autorská citace #49
8.4.2012 13:14 - Slávek
No Držím Vám palce :) Bohužel tenhle měsíc mám plný historických bitev, ale budu rád když se Vám utvoří skupina, alespoň kluci ode mě mohou najít nové členy a v případě že to vzdám nebude problém rehabilitovat družinu :) .
Autorská citace #50
8.4.2012 16:38 - hadrian
EDIT: Obsah a Rozsah akce je nahoře v části začínající "Seznam...". Cokoliv si tam kdo bude chtít řešit navíc, je jen a jen na něm samém.
Autorská citace #51
9.4.2012 12:15 - ShadoWWW
Hodí se mi oba pátky, ale preferoval bych možná víc 13.4. Dávám do placu ještě stylovou hospodu Dávné časy. Je to středověká restaurace, ale není to takový pajzl jak ta středověká krčma na České. Je totiž potřeba počítat taky s tím, že v pátek a sobotu večer jsou hospody nejvíc narvané, takže kdyby měli u Richarda plno a byl tam příliš velký hluk, tak můžem zkusit tady to.

EDIT: Taky bych nikdy nenavrhl ten pajzl na České - to hrůza a děs. Stačila mi jediná návštěva, další mě neláká.
Autorská citace #52
9.4.2012 12:23 - Nerhinn
Středověká krčma na České je otřesný podnik. A i kdyby mi to nevyšlo (13.4. zatím vypadá dobře, ale kdo ví, co se změní), velmi bych jej nedoporučovala. Ty další neznám.
Autorská citace #53
9.4.2012 16:11 - Sidalir
Svoji časovou dostupnost jsem již psal: Nemůžu 13.4. ,ale 20.4. mám velmi pravděpodobně čas (cca 17 až 22). Na místě mi příliš nezáleží pokud má jistou úroveň a je blízko centra.
Autorská citace #54
9.4.2012 18:09 - Assassin
ShadoWWW píše:
Je totiž potřeba počítat taky s tím, že v pátek a sobotu večer jsou hospody nejvíc narvané, takže kdyby měli u Richarda plno a byl tam příliš velký hluk, tak můžem zkusit tady to.

Jestli máš zkušenost s tím, že v pátek večer není v Dávných časech narváno jako v ostatních hospodách, tak hlasuji pro ně.
Autorská citace #55
9.4.2012 18:29 - hadrian
"Dávné časy" vypadají dobře, ale nejsou náhodou zavřený? (od února?) Tak edit - sou zavřený, takže zatím Richard vede.
Autorská citace #56
9.4.2012 20:22 - hadrian
Myslím, že termín je vybrán - je to 20.4. 17:00, to můžou úplně všichni, resp.7 výše vypsaných + min. 1 co sem nepřispívá. "Dávné časy" ještě prověřím jak je to s jejich provozem, když budou zavřený, tak u Richarda. Objednám stůl pro 10.
Autorská citace #57
9.4.2012 20:28 - Assassin
hadrian: pokud je to definitivní, tak to hoď prosím do hlavičky.
Autorská citace #58
9.4.2012 21:19 - pipux
ShadoWWW píše:
Je totiž potřeba počítat taky s tím, že v pátek a sobotu večer jsou hospody nejvíc narvané ...

Pravda, a proto je vhodné pojistit si možnosti (plánovat i na nejhorší). Proto tu je v blízkém okolí ještě hospoda Pod Špilberkem na lavičkách s krabicovým vínem.

Toť takový malý vtípek ... každopádně, pokud je na seznamu priorit výměna názorů a navázání kontaktů, na lokálu přece zase tolik nesejde.
Autorská citace #59
9.4.2012 21:22 - hadrian
Tak hlavička upravena. Thalii jako možnost sem odendal, každopádně v okolí je spousta jiných podniků. Ale myslím, že pokud to vyjde na tu hospodu "U Richarda", když se objedná stůl, tak s místem si nemusíme dělat starosti. Zítra ověřím jak je to s dávnými časy, ale i kdyby jeli, Richard zatím vede (těsně ale přece).

pipux: tak na hlavním nádru to asi pořádat nebudem :)
Autorská citace #60
10.4.2012 11:30 - hadrian
Ověřil sem "Dávné časy", pevná linka je mrtvá a na mobilu mi bylo sděleno, že je dlouhodobě zavřená, takže vyhrála kontumačně hospoda "U Richarda" na Údolní 7. V pátek 20.4. se budu těšit, bude to od 17:00. ;o)
Autorská citace #61
11.4.2012 12:16 - ShadoWWW
Vezmu s sebou na ukázku Reversible Megamat.
Autorská citace #62
11.4.2012 14:11 - Deputy
ShadoWWW píše:
Vezmu s sebou na ukázku Reversible Megamat.

Čím po tom maluješ? Přišlo mi, že fixa na vodní bázi na tom moc nedrží, je to jako kdyby přerušovaný, nechce to k tomu povrchu pořádně přilnout a za sucha stíratelná fixa zase nejde uplně dolů, zůstává po ní barevnej nádech.
Autorská citace #63
11.4.2012 14:18 - Quentin


Jsou v pohodě, ale lepší je kupovat to balení po čtyřech, pac beztak pouzivas porad jen cernou (ostatní nejsou tolik vidět)
Autorská citace #64
11.4.2012 14:23 - hadrian
Deputy: Nepotřebuješ aby to drželo úplně přesně, hlavně když je poznat co kde je a že to pak de snadno dolů.
Autorská citace #65
12.4.2012 17:18 - hadrian
Sezení je objednáno, bral sem stůl pro 10, radši o 2 až 3 místa víc než míň. Navíc aby se tam vešel ten Megamat, že. ;)
Autorská citace #66
20.4.2012 17:47 - Nerhinn
Omlouvám se, ale dočista jsem na to zapomněla. To za prvé (měla bych hodinu zpoždění). Za druhé mám ale odrovnaná kolena a je mi špatně, takže se nikam nedohrabu (a nevydržím tam v jedné poloze). Je mi to líto :(
Autorská citace #67
20.4.2012 23:41 - ShadoWWW
Nevadí. Šlo o vydařenou akci, takže určitě nebyla poslední.
Autorská citace #68
21.4.2012 00:51 - Assassin
Děkuji všem za vydařenou akci, zejména hadrianovi za její organizaci, ShadoWWWovi za ukázku Megamatu a Sidalirovi za představení kartografického umění. Nemůžu nezmínit také inovativní myšlenky, co se týče vybavení správného hrdiny.

Cením si také nabídky na hru, nějak se ještě domluvíme.

Co se týče vybraného místa ke srazu:
+ Skvělý pivo (doporučuju medové)
+ Umístění poblíž centra
- Malý stůl pro 10 lidí
- Barmanka se tvářila, že mají denně 5 rezervací pro 10 lidí na 17:00 a nedokázala říct, na který stůl to je

Na závěř přiložím zmíněné video pro zůčastněné gnómy:
Gnóm a Demogorgon
uznávám, že bez znalosti angličtiny není tak dobrý, prosím o přeposlání cílovým gnómům.
Autorská citace #69
21.4.2012 09:25 - hadrian
Tak k vzájemným díkům se připojuju. Bylo to nad očekávání dobré. Musím říct že mapy od ShadoWWWa byly výborné, ale vzápětí sem otevíral pusu podruhé díky skládačkám od Sidalira (kyž vytáhl dveře tak to nešlo nevyfotit, škoda že to z toho mobilu není moc dobře poznat).
Doufám, že se z toho stane občasná akce přesně toho typu jaký sme zažili včera (upravil sem popis diskuze, aby víc odpovídal tomu "o co de").

Na konci sme se bavili i o možnosti hracího setkání - to bych držel jako separátní druh akce a nespojoval to s tímhle druhem setkání. (jinak nebráním se to vyzkoušet, problém vidím v místě a počtu lidí ale to bysme asi měli založit separé diskusi ať se nám to nemíchá).

Assassine - děkuju za video, gnómům ještě dnes ukážu (jak by mohl začít takovej "pognom") :). Jinak gnómové - ti jsou vždycky "cíloví", heh... no nic. Na hraní se domluvíme, já to nahodím DM (jako "one shot" postava na 1. hraní).

Stůl mě zklamal, protože nebyl pro 10 (i když sme se vlezli), ale tak pro 8 lidí. Medový pivo bych chtěl určitě vyzkoušet, ale i to pšeničný bylo výborný.

Tak příště určitě jako možnost "U Richarda" zůstává, ale zkusím se poohlédnout i po jiných místech.
Autorská citace #70
21.4.2012 12:00 - ShadoWWW
Na tu akci jako takovou to bylo dobrý, ale na případnou herní akci by to rozhodně chtělo větší stůl.
Autorská citace #71
21.4.2012 13:49 - Gurney
Velmi povedené setkání klubu autonomních alkoholiků, dobře jsem se bavil jen mě u Richarda trochu překvapili svoji představou stolu pro deset lidí (možná tak pro deset gnómů..).

Btw nemůžu se zbavit dojmu, že hadrian platil jedno pivo, které ve skutečnosti bylo moje, takže nechť se o něj při nejbližší příležitosti přihlásí.
Autorská citace #72
21.4.2012 13:57 - pipux
hadrian píše:
Na konci sme se bavili i o možnosti hracího setkání - to bych držel jako separátní druh akce a nespojoval to s tímhle druhem setkání. (jinak nebráním se to vyzkoušet, problém vidím v místě a počtu lidí ale to bysme asi měli založit separé diskusi ať se nám to nemíchá).

Klidně takovou diskuzi založ. Protože jsem tam ke konci nebyl, mohlo by mě zajímat, na co přesně jste přišli okolo případného hraní. Stejně tak by to mohlo zajímat i ty, co setkání prošvihli celé a/nebo teprve zvažují svoji účast ...
Autorská citace #73
21.4.2012 14:36 - ShadoWWW
:-)
Autorská citace #74
21.4.2012 15:31 - hadrian
Gurney, o pivo se samozřejmě přihlásím, nevím co by se muselo stát abych se nepřihlásil ;).

pipux: přišli jsme na to, že někteří z nás by se nebránili hernímu setkání, ale že to nebudeme spojovat s typem setkání ze včerejška (a případných dalších). Aby se nám to nemíchalo. Žádné konkrétní závěry nebyly učiněny... Snad kromě jednoho, že včerejšek rozhodně stojí za zopakování.
Autorská citace #75
21.4.2012 15:36 - ShadoWWW
Ono technicky se hledá hlavně nějaká hospa s větším stolem. Kdyby někdo o nějakém věděl, tak sem napiště. Nebo když tak hadriane založ nové téma, ať oddělíme "povídací" a "herní" setkání.
Autorská citace #76
21.4.2012 15:37 - hadrian
Dobrej nápad s těma názvama, nahodím to i do záhlaví.

Tak a je to, založena jiná diskuze o herním setkání, aby se nám to nepletlo.
Autorská citace #77
22.4.2012 17:41 - Endrey
Opravdu akce byla podarena. Co se tyka piva, k tomu moc nereknu, ale matonka byla skvela:D

Jen citim tady v debate mirnou narazku na gnomy, ze Hadriane?:D
Autorská citace #78
22.4.2012 18:07 - Barbar
jsem rád že jste se bavili, Signir mě už něco napsal.

Asi takhle nemám problém aby někdo pro představu zkusil na jendo hraní jako Cp sednout a zahrát si v našem světě...

Docela mě i mrzí že se tam nebyl zas na druhou stranu jsem musel bojovat na Libušíně ....(mám hodně nabitou sezónu) a né není to ani dřevárna ani larp..pro představu na Libušíně bylo kolme 1500 učastníků a halaprtnama mě rozsekli pavźu a prorazili dvojkové kalené plechyn a rukou...mam tělo samou modřinu atd :) P"rsotě staré dobré železo..příští týden je bitva na Habrovanej je to komerné bitve u Brna pokud se chce někdo podívat tak program je tady:

http://www.kdysi.eu/news/habrovanska-ztec/

Pokud by snad někdo se chtěl začít učit šermovat (německá škola) tak Ať mě napíše nabíráme pořad jen nás kolem 20-30, učíme holky a ročně se myslím plati 1250 kč.

ps: Do bitev nemusíte.
Autorská citace #79
22.4.2012 18:34 - Colombo
Barbar: musím přiznat, že seriál Weapons that made Britain mě k evropskému šermu nalákal. Nemůžeš o tom napsat víc?
Autorská citace #80
22.4.2012 18:54 - Assassin
Barbar píše:
Asi takhle nemám problém aby někdo pro představu zkusil na jendo hraní jako Cp sednout a zahrát si v našem světě...

Nikam se nechci vnucovat, dostal jsem nabídku, zvážil ji. Nemohu nic slíbit, termín pro mne není ideální a místo také ne.

Na druhou stranu uznávám, že nabídka byla řečena po několika pivech, to se často nabízí mnohé. Pokud ji stáhnete zpátky, nebudu se zlobit, ani si to brát osobně.
Autorská citace #81
22.4.2012 19:01 - hadrian
Assassin píše:

Barbar píše:

Asi takhle nemám problém aby někdo pro představu zkusil na jendo hraní jako Cp sednout a zahrát si v našem světě...


Nikam se nechci vnucovat, dostal jsem nabídku, zvážil ji. Nemohu nic slíbit, termín pro mne není ideální a místo také ne.

Na druhou stranu uznávám, že nabídka byla řečena po několika pivech, to se často nabízí mnohé. Pokud ji stáhnete zpátky, nebudu se zlobit, ani si to brát osobně.


No jestli je to moc uspěchané, klidně to můžeme hodit případně po příštím povídacím sezení (kde se asi poznáte, pokud oba budete moct tam dojít) a pak se uvidí.
Autorská citace #82
22.4.2012 19:24 - Barbar
Colombo-jedeme Německou školu šermu ta byla svého času nejlepší v Evropě, naší kluci jedou díky výcviku i : http://www.novinky.cz/vase-zpravy/jihomoravsky-kraj/brno-mesto/2490-7908-pri-unikatnim-sermirskem-turnaji-v-brne-se-bude-bojovat-bez-rytirske-zbroje.html mezi námi Ursi tohle pořádá. Hodně informaci najdeš na FC URSI (web už dávno neaktualizujeme neboť není potřeba).

Co se týká bitev tak tam jedeme 15 století pozdní Gotika - Husity.


Assassin - V poho se domluvte ze Signirem je něco jako Ko Ph.
Autorská citace #83
22.4.2012 19:30 - Barbar
Jen ještě dodám jedná se o školu co založil johannes lichtenauer lépe řečeno dle knížek co se dochovali. Byl to nejlepší soubojový šermíř své doby :-)


http://www.in-des.cz/wp-content/uploads/Leckuchner_messer_v_1_0.pdf
Autorská citace #84
23.4.2012 00:22 - Gurney
Je sice pravda, že se na tomto webu v podstatě nemoderuje a považuju to za jeho velkou výhodu, nicméně teď když víme jakých akcí se kdo účastní a kdo je nejlepším šermířem 15.století, navrhuju nechat toto vlákno pro reklamyprostou domluvu případných dalších setkání brněnských hráčů.
Autorská citace #85
23.4.2012 00:51 - Nerhinn
second that
Autorská citace #86
23.4.2012 06:46 - Barbar
Gurney - Nahlídnul jsme to jen jako možnost pokud by někdo měl zájem , už do toho téma dále nebudu zasahovat takže zpomal.... A rozhodně nejsem nejelšpí :-P
Autorská citace #87
23.4.2012 08:14 - hadrian
Přemýšlím, jak to vymyslet s termínama, protože já budu přes svátky (1.5 až 8.5) na dov. a další víkend mám taky nabitej.
Takže já osobně bych mohl až tak 18.5. v pátek. Ale nechci aby ten termín byl závislej ausgerechnet na mě.
Autorská citace #88
23.4.2012 16:50 - Sidalir
Se srazem jsem spokojen, dozvěděl jsem se pár nových věcí a ujasnil si dovednostní výzvy.

hadrian píše:
vzápětí sem otevíral pusu podruhé díky skládačkám od Sidalira (když vytáhl dveře tak to nešlo nevyfotit, škoda že to z toho mobilu není moc dobře poznat).

Opravdu mne překvapil zájem, které vzbudily moje tilesy. Říkal jsem si, že jenom ukážu moji rozpracovanou nízkonákladovou variantu k megamatu či barevně tištěným mapám.
Klidně můžu poskytnout podkladové obrázky, stačí dobrý lepenkový papír na podlepení a volný čas.
Autorská citace #89
24.4.2012 19:04 - hadrian
Přidávám předběžný termín 18.5, tak napište kdo by mohl a měl zájem se zúčastnit (Ať už u Richarda nebo někde jinde kde chápou co to je 10! míst u stolu). Pro ty kdo nebyli poprvé, nepříliš pevná pravidla setkání jsou uvedena v záhlaví.
Příště bych mohl vzít na ukázku svou "homemade" mapu světa.
Autorská citace #90
24.4.2012 19:45 - Assassin
Dej mě do závorky, květen budu mít hodně divokej, uvidím podle momentální situace. Spíše čekám, jak se to vyvine s tím herním setkáním.
Autorská citace #91
24.4.2012 20:14 - ShadoWWW
Přijdu. A stejně jako Assassin jsem zvědavý i na to herní setkání.
Autorská citace #92
24.4.2012 21:23 - Gurney
Pokud mi do toho něco nepřijde, tak se 18.5. zúčastním.
Autorská citace #93
24.4.2012 21:59 - hadrian
Kdyby někdo s obdobnými zájmy ve vašem okolí chtěl taky jít dejte mi vědět, abych věděl pro kolik lidí objednávat.
Autorská citace #94
14.5.2012 08:01 - hadrian
Taková malá připomínka, dneska objednávám opět "skvělý" stůl pro 10 lidí "U Richarda" pro naše Povídací setkání. Zkusím, jestli nemají i nějakou "enhanced version".
Autorská citace #95
14.5.2012 09:47 - Gurney
Zkus objednat tak pro patnáct a bude to akorát :)
Autorská citace #96
14.5.2012 12:29 - hadrian
Tak dobrá zpráva je, že sem to objednal u jiného stolu. Špatná je, že je třeba zjistit kdo de, Já du určitě, Zbyněk by šel pokud bude mít směnu.
Předpokládám že ShadoWWW a Gurney můžou pokud na ně něco nespadne.

Assassin a Sidalir nejsou potvrzenými, takže každý za půl stavu.
Stejně tak Zbyněk (kterej netuší, zda bude mít odpolední v pátek, nebo ne).
Takže v průměru to vychází zatím na 4,5 člověka, v nejlepším případě 6.
Pipux se zatím neozval a nezabukoval si místo, tak nevím.
Pozitiva: vejdem se. Negativa: nebudem se moct překřikovat.

Haló, je tu někdo, kdo by dojel na povídací setkání?
Autorská citace #97
14.5.2012 13:04 - pipux
Neozval = nepřijde.
Zahrát by si přišel, a to pokud bude existovat předem zveřejněná nabídka hry, která by jej zaujala.

Ale tyto blízké termíny (18.5., 22.5.) mi kolidují s jiným rozvrhem. Smůla.
Autorská citace #98
14.5.2012 13:08 - Nerhinn
Joaha, přijdu.
Autorská citace #99
14.5.2012 13:12 - ShadoWWW
Já přijdu a můžem tam zároveň (mimo jiné) dohodnout i detaily herního setkání. Těším se na medové pivo (a samozřejmě na všechny příchozí)!

Edit: Nejspíš přijde i liuk z RPG F.
14.5.2012 13:36 - Assassin
Pokusím se dorazit.
14.5.2012 14:17 - Gurney
(Jinak s tím počítám a těším se)
14.5.2012 21:57 - hadrian
Tak díky všem, Assassina nechávám v závorce, takže to zatím vypadá na 6 až 7 lidí (možná i 7 až 8 pokud by to zvládl i Sidalir?). Těším se také, na pšeničné, i na lidi.

Začátek opět v 17:00.
15.5.2012 15:33 - hadrian
tentokrát to bude v jiné části té hospody (nekuřácké) - protože jinak bychom museli zase u takového toho "strolu pro 10 lidí" jak posledně.
15.5.2012 15:40 - Sidalir
Těší mne sice, že to bude v nekuřáckých prostorách, ale vlivem zkouškového se nemohu zúčastnit. Snad příště (koncem června nebo v září).
18.5.2012 14:55 - Nerhinn
Jelikož mám dneska práci, asi přijdu později. Ale už se těším :)
18.5.2012 15:49 - Assassin
Vyšlo mi to a přijdu, dokonce snad i na čas.
18.5.2012 16:28 - hadrian
Už se hrnu z práce!
19.5.2012 11:01 - ShadoWWW
Díky všem za účast, bylo to zas dost dobrý. Assassine, našel jsi nakonec ten batoh?
19.5.2012 12:50 - Assassin
Batoh jsem našel v pohodě. Úplně jsem na něj zapomněl, naštěstí stačilo zaklepat a hned mi ho dali.
19.5.2012 20:45 - sirien
malá redakční poznámka:

Pokud si v Komunitě založíte skupinu Brno, tak vám tam ty Brněnské diskuse můžu přehodit.

Pořád budou viditelné pro všechny a tak, ale bude se vám to tam asi trochu líp zpravovat, zvlášť pokud budete třeba chystat nějakou akci nebo tak
20.5.2012 16:14 - hadrian
Bylo to dobré, jen asi příště omezím přísun tekutin, abych si aspoň něco zapamatoval.
10.6.2012 20:30 - hadrian
Je to tu zas - kdo by měl zájem o povídací setkání, dávám dva termíny k dispozici, 22.6. a 29.6. Prosím pište sem, pokud chcete přijít a i který z těch termínů můžete, aby se vybral ten s vyšší účastí.
11.6.2012 12:14 - Sidalir
Mohu oba dva termíny, více mi vyhovuje 22.6.
Doufám, že to bude opět v nekuřáckých prostorech.

(Upravte prosím anketu, aby šlo hlasovat pro oba termíny)
11.6.2012 12:25 - hadrian
Sidalir a ostatní - bohnužel u ankety není vidět jméno toho kdo hlasoval, takže zatím ji ignorujte a pište přihlášky normálně do diskuse. Nějak si s tím musím pohrát...
11.6.2012 14:10 - ShadoWWW
Mohu oba termíny, ale víc mi vyhovuje pátek (29.6.)
12.6.2012 20:32 - Endrey
Ja hlasuju pro 29.6.
12.6.2012 20:34 - Assassin
Mohu v oba termíny.
12.6.2012 22:22 - Deputy
22 nemohu
12.6.2012 23:05 - hadrian
Deputy: znamená to, že 29.6. bys mohl moct?
13.6.2012 08:00 - Deputy
pokud se nezmeni okolnosti pak ano
13.6.2012 09:48 - Nerhinn
Mám toho moc, nezúčastním se. Jen tak pro forma.
13.6.2012 14:18 - Gurney
Taky zrovna nemůžu.
13.6.2012 22:18 - hadrian
Editováno...
Nerhinn, Gurney: škoda, ale chápu to. Taky to vměstnám do diáře jen tak tak. Slovy klasika "Tento způsob léta zdá se mi poněkud podivným".

Ostatní: Těším se, že ShadoWWW pustí nějaký chlup o 5e. Líbí se mi článek od Siriena Cool souboje, takže by bylo určitě fajn si popovídat o "cool" soubojích ze zkušeností hráčů z hraní (takové ty veselé historky z natáčení). Píšu to schválně motivačně - pro ty, co ještě na povídacím setkání nebyli.

Kdo může a měl by zájem v jednom z uvedených termínů se zúčastnit, může se tu nahlásit, každý je vítán.
21.6.2012 09:30 - Sidalir
Sraz bude nakonec 29.6.? A co čas? Vyhovuje mi spíše dřívější doba.
21.6.2012 09:42 - hadrian
Ano vychází to líp na 29.6. Aj, špatné zprávy za mě, já 29. nebudu moct (víc jak 1 akci v tom týdnu nedám :-( ). Takže beze mně :-(. Mohl bych o týden později (6.7.).
21.6.2012 20:16 - hadrian
Otázka pro všechny kdo se chtějí zúčastnit: Chcete se v pátek 29.6. sejít? Mám pro Vás objednat stůl?
22.6.2012 15:16 - Assassin
Většina z nás se uvidí ve čtvrtek, Deputy stejně v pátek nemůže, co jsem pochopil. Jestli někdo nemá námitky, sraz bych odložil.
24.6.2012 19:07 - Sidalir
ok, odklad mi nakonec vyhovuje
24.6.2012 19:57 - hadrian
Tak jo, termín se odkládá. V týdnu nahodím možnosti.
4.7.2012 09:39 - hadrian
Termín na Povídací setkání: Co byste řekli na 13.7. v pátek?

Pište všichni, kdo byste se chtěli zúčastnit.
8.7.2012 15:39 - hadrian
Zatím vím, že ShadoWWW může a Sidalir tak na 70 procent. Pokud se vám tedy chce na setkání v pátek 13.7., dejte vědět.
10.7.2012 03:30 - Martin
I used to be passionate about book and paper arts, blank books, juolnaring, visual journals, and yes, even learned to bind my own blank books and visited exhibitions of hand-crafted books and journals. I was totally absorbed by the art and craft of these beautiful creations all before I started blogging four years ago. Your post has brought me back to the days before I'm a blogger. The art of making things by hand, and writing with a pen in a journal, and making the process an artistic expression. So in a way, blogging and the digital revolution is a reduction. Not nostalgia, but the demolition of an art form. Thank you for this post, Stefanie. It presents a generation gap'.
11.7.2012 08:17 - Sidalir
Hmm, zdá se, že budeme muset počkat. Během prázdin je evidentně většina pryč, nebo nemá zájem.
Navrhuju přesunout termín někdy na září před začátkem akademického roku.
11.7.2012 10:42 - hadrian
No jo, Endrey a Deputy pořád neví jestli jo nebo ne a ostatní jsou na prázdninách atp.
Já to beru spíš tak, že se rád stavím a pokecám klidně jen s vámi dvěma. Záleží na Vás.

Jak to vidíš ShadoWWWe?
11.7.2012 11:07 - ShadoWWW
Já se klidně zastavím, i když nás bude méně.
11.7.2012 11:10 - hadrian
Ok objednám stůl pro 4 lidi a uvidíme (začátek bych viděl zas cca od 17:00 ale klidně můžu i o hoďku dřív.).
11.7.2012 14:39 - hadrian
A je objednáno, tak zase u Richarda od 16:30.
13.7.2012 07:22 - Sidalir
Dneska dorazím, ale téměř určitě se zpožděním. Nejdříve v 17, nejpozději snad v 18 hodin.

Edit: Nakonec dojedu před pátou, díky dešti končíme dříve.
13.7.2012 12:36 - Endrey
Ja dneska bohuzel, valim smer jih.
13.7.2012 13:11 - hadrian
Tak to dneska vypadá na úzký, leč kvalitní výběr. :oD
16.7.2012 19:14 - Gurney
Jen pro pořádek, já se z pracovních důvodů až do konce srpna žádného dalšího srazu nezúčastním, doufám že vám nadšení vydrží až do podzimu :)
2.9.2012 18:55 - hadrian
Končí nám prázdniny a jako pozdrav létu se můžeme v září domluvit na "Povídací setkání". :)

Pište jestli a kdo máte zájem a v jakých termínech z těchto pátků nemůžete:
14.9., 21.9. a 28.9.

Program je stejný jako v minulosti(viz záhlaví).

EDIT: Chtěl bych poprosit Sidalira kdyby mohl přinést "podkladové obrázky" ke svým skvělým tilesům, byl bych velmi vděčný a klidně bych ti mohl na oplátku je namnožit a dokonce i poděkovat :D. (abych se za dlouhých podzimních večerů nenudil)
3.9.2012 07:45 - ShadoWWW
Ahoj! Tak jsem zpět. První polovina srpna byla pro mě dost náročná (pracovně) a má žena mě překvapila a objednala pro nás dovolenou v Luhačovicích. Bylo to ze dne na den, ale v práci mi dovolenou schválili, tak jsme vyrazili. Její podmínka byla žádná elektronika, takže jsem s sebou neměl ani mobil, notebook, dokonce ani GPS. Jediná "moderní" výbava byly moje hodinky a auto, kterým jsme tam jeli. :-)

Ale hodně mi to prospělo. Pročistil jsem si hlavu a spadl ze mě stres. Takže se těším na povídací setkání (můžu jakýkoli termín) a můžeme naplánovat i nějaký herní.

Ještě dodám, že po večerech jsme hráli deskovku Talisman a bylo to super. Talisman jsem nehrál už asi 10 let. Kdysi jsem ho hrál hodně s kamarády (2. edici od ALTARu), ale pak jsem ho nechal u jednoho, který se odstěhoval, a o Talisman jsem tak přišel. Teď jsme hráli čtvrtou (revidovanou) edici Talismanu od FFG. Je tam několik drobných změn (k lepšímu) - např. fate pointy, ale stále to zůstává ten starý dobrý Talisman. Má žena nemá ráda fantasy ani nic, co s ním souvisí (to víte, zkoušel jsem s ní kdysi hrát DrD+, když vyšlo, a to ji odradilo). Kdy viděla, že je Talisman fantasy, tak z toho nebyla moc nadšená. Ale chytlo jí to hned v 1. hře a pak už nechtěla hrát nic jiného (dokonce ani její oblíbenou Agricolu). Talisman 4E má naštěstí mnoho pěkných rozšíření, takže jsme se nenudili a hra nebyla nikdy stereotypní. Napíšu o novém Talismanu recenzi. Prozatím řeknu už jen to, že ALTAR udělal imho dost chybu, že si nezajistil práva na překlad. Tato verze je o dost lepší než Proroctví i Říše snů.
3.9.2012 10:51 - chrochta
Tož vítej zase mezi nás!
3.9.2012 11:50 - Endrey
Taky Te zdravim, uz jsme blbli, jestli se Ti neco nestalo, ne ze by jsme to neznali;-)
Jinak Talisman jsem jako decko hral taky, snad deset let jsem to nevidel. Docela bych si to nekdy zahral.
3.9.2012 12:54 - hadrian
ShadoWWW: Rád tě vidím zase zpět. Takovouhle dovolenou ti závidím :-). O Talismanu jsem jen slyšel právě od Endreye a jeho bráchy, rád si přečtu recenzi.

Ostatní: Každopádně, kdo máte zájem o povídací stekání, tak pište, pište, ať odladíme termín.
3.9.2012 17:02 - Assassin
Taky rád přijdu, takhle dopředu mi vyhovují všechny tři termíny.
5.9.2012 15:45 - hadrian
Co vy ostatní obvyklí podezřelí? Můžete, nemůžete na v pořadí 4. Povídací setkání?
6.9.2012 20:01 - hadrian
Hodíme to na toho 14.9. nebo na 21.9.? (malinko víc tíhnu k 21.9. ale klidně se přizpůsobím).
EDIT změněno na přesně obráceně, 21.9. nemůžu, ale 13. se vyjevilo jako schůdný termín).
6.9.2012 20:33 - Endrey
U me je to slozitejsi, jeden vikend mam zabranej, ale problem je v tom, ze jeste nevim jakej. Bohuzel o tom nerozhoduju, takze u me je to 50:50. Ale pokud to vyjde, rad se ukazu.
6.9.2012 20:48 - hadrian
OPRAVA: Termín vyhlašuju na 14.9.! Souhlasíte? (zamluvím stůl pro 5-6 lidí a uvidí se).

EDIT: díky za upozornění Assassine, nějak se mi to smíchalo, doufám, že v pátek budeš moct. :)
6.9.2012 20:50 - Assassin
Nechtěl jsi napsat 14.9. ?

EDIT: Ano v pátek bych měl přijít.
11.9.2012 17:07 - hadrian
Takže je objednáno na pátek. Opět "U Richarda", opět v 17:00, opět je rezervace na příimení, které mě tak výstižně charakterizuje :).
14.9.2012 21:47 - Assassin
hadrian:
http://www.novinky.cz/domaci/278796-vlada-vyhlasila-prohibici-tvrdy-alkohol-se-uz-nesmi-prodavat-nikde.html
Tak ještě že sis toho panáka po večeři dal...poslední legální:P
16.9.2012 19:32 - hadrian
Hehe, to je fakt, asi sem byl ten den poslední, kdo měl ten den panáka, ale šlo o nějakou čínskou pálenku, tak zatím dobrý, nesetmělo se mi.
No tak 4. setkání je za námi a uvidíme, kdy a jak dopadne další (cca za měsíc a něco bych to viděl).
26.10.2012 21:00 - Nachtrose
Jen pro zajimavost: pokud by snad nekdo z Brna a okoli pocitil nejakou nevysvetlitelnou potrebu po me spolecnosti, mel bych mit zitra v Brne volny vecer.
30.10.2012 22:30 - hadrian
5. Povídací setkání je za dveřmi.

Termín: pátek 9.11.2012, 16:00 - 17:00 start - opět U Richarda.

Pište jestli a kdo máte zájem.

Program je stejný jako v minulosti(viz záhlaví).

EDIT: Chtěl bych poprosit Sidalira (pokud mu to vyjde) kdyby mohl přinést "podkladové obrázky" ke svým skvělým tilesům, byl bych velmi vděčný a klidně bych je mohl na oplátku namnožit (a dát jako protihodnotu zpět tvůrci) a dokonce i poděkovat :D. (abych se za dlouhých podzimních večerů nenudil).
30.10.2012 23:01 - Nachtrose
Kdyby to byla sobota, mohl bych se pridat taky pripadne (ale o neco pozdeji ). Zase travim vikend v Brne.
31.10.2012 14:01 - hadrian
Aktualizoval jsem účastníky, kdo dál? Nějací "obvyklí podezřelí"? Někdo, komu by seděl program v záhlaví?

Nachtrose: to je nemilé, to neklapne. Máš přijet o den dřív - soboty a neděle jsou od toho, aby se v nich léčili následky pátečních disputací :D.
31.10.2012 19:04 - Nachtrose
Ja mam momentalne brnenske soboty a nedele od toho, abych se vzdelaval ;-)
1.11.2012 09:01 - Sidalir
Termín je to bohužel krajně nevhodný. V danou dobu budu určitě ve spěchu dodělávat výzbroj a výstroj na sobotní bitvu (10.11.) a nebudu mít čas na další extra cestu do Brna.
16., 23 nebo 30.11. by mi vyhovovaly víc.
1.11.2012 17:35 - Gurney
Pokud to nezrušíte tak bych se zúčastnil.
1.11.2012 20:58 - hadrian
Sidalir: Škoda, tak ať ti to v sobotu 10. dobře bije.

Gurney: To víš, že nezrušíme. Kvalita přebíjí kvantitu. Snad jen ten termín nebude provázet začátek prohibice jako posledně. ;)
2.11.2012 19:25 - Gurney
Tak s kvantitou nic nenadělám, s kvalitou nemám problém :)
6.11.2012 16:38 - hadrian
Tak místo je zarezervováno.
8.11.2012 10:59 - Gurney
Tak bohužel nakonec nemůžu.
9.11.2012 09:16 - hadrian
Gurney: tak já tě teda mažu. :) Snad příště.

Ostatní - bude to sice komorní, ale těším se.
9.11.2012 12:11 - Assassin
Kdy mate v planu prijit?
9.11.2012 13:55 - hadrian
Já už tam budu od 16:00.
9.11.2012 13:57 - Assassin
okey
9.11.2012 14:36 - ShadoWWW
Já přijdu o něco později, nejspíš v 16:15.
10.11.2012 00:24 - Assassin
Krutej srázek, kdo nešel nechť lituje.
Omlouvám se za provokování toho týpka na baru, ale pořád do mě valil, že mu přijdou dva kamarádi boxeři a já jim budu zavazet, tak sem se mu musel trochu vysmát, když tam zůstal sám.:P
10.11.2012 15:49 - ShadoWWW
Sraz byl dobrý i pivo opět chutnalo. :-p Tady je odkaz na článek s obrázky hobita v DnD Next.
11.11.2012 09:08 - hadrian
Sraz se mi taky líbil, historka o zloději a kouzelníkovi byla super, bolela mě bránice. Assassin zažil i skill challenge v klamání a zastrašování, evidentně je má trénovaný vzhledem k výsledku. :D

Obrázky hobitů - měls pravdu ShadoWWWe - chce to si i přečíst diskuzi - "little too hobitsy" apod. popisy to hodně vystihují.
12.11.2012 08:49 - Nachtrose
Mel bych takovou zvedavou otazku: kde je v Brne nejlepsi/nejpohodovejsi cajovna, pripadne cajovna-dymkarna? Nosne priority pro mne sou pak kvalitni (prevazne cinske) caje a moznost se u toho natahnout na podlaze/polstari/matraci. Pripadna moznost boxu je bonusem.
26.2.2013 15:05 - hadrian
6. Povídací setkání.

Termín: "někdy v březnu v pátek" (ve hře je 15.3. a 29.3.).

Pište jestli a kdo máte zájem.

Program bude stejný jako v minulosti(viz záhlaví).
1.3.2013 02:55 - Assassin
bump, přišel bych, vyhovoval by mi spíše ten vzdálenější termín, ale neměl by být problém ani ten první.
3.3.2013 21:45 - ShadoWWW
Pokusím se tam taky dostat. 15.3. by se mi hodilo možná víc.
4.3.2013 08:01 - hadrian
Termín vytyčen zatím na 15.3.

Času dosti, kdo má zájem (viz záhlaví), nahlašte se sem.
4.3.2013 08:51 - Nerhinn
Ptala jsem se Shadowa, jestli by byl ochotný udělat nám tam něco jako workshop ohledně tvorby map - mě osobně to hodně zajímá. Zajímalo by vás to také?
4.3.2013 09:02 - hadrian
Nerhinn: Vyvodil jsem z toho, že se 15.3. chceš zůčastnit a tak tě píšu nahoru.

Jestli ShadoWWW bude chtít ostatní poučit ohledně tvorby map, proč ne, jen dobře. Mě by spíš zajímaly možnosti tisku takovýchto map ve větším měřítku než je A3. Přece jen k plotru má mlokdo přístup a já sám nevím, jak se ceny v tiskových centrech pohybují.
Taky by mě zajímalo v jakých programech to lze tvořit a kolik takový program stojí.
4.3.2013 09:10 - Colombo
Colombo:P
4.3.2013 10:42 - ShadoWWW
Vzhledem k ceně tisku se vždy vyplatí tisknout velkoformátovou mapu na několik A4 a ty pak poslepovat. Velkoformátový tisk je vždy o desítky až stovky procent dražší.

Campaign Cartographer 3 umí vyexportovat mapu do několika navazujících PDF, ale já to většinou dělám tak, že mapu vyexportuji do jpg souboru a pak ji převedu do PDFka v programu RonyaSoft Poster Printer. Přijde mi to tak přehlednější.
4.3.2013 10:56 - hadrian
Colombo, dokonce i z ":P" si dokážu vyvodit, že tě mám přidat na soupisku, doufám že správně :-)

ShadoWWW: Dík za návod. Každopádně se na 15.3. těším :-)
8.3.2013 14:24 - hadrian
Začátek bude od 16:00 u Richarda - viz záhlaví. V pondělí to tam zamluvím. Pokud by se ještě někdo chtěl zúčastnit, pište přes víkend, ať vím velikost stolu (stejně asi objednám o něco větší).
13.3.2013 09:02 - hadrian
Místa jsou objednána, s dostatečnou rezervou (teoreticky přijde i Endrey a ještě jeden, ale moc tomu nevěřím ;-) , zatím jim to vyšlo jen jednou a to na prvním setkání).

Takže se na vás v pátek těším U Richarda. :-)
(Budu tam už od 16:00)
16.3.2013 11:41 - hadrian
Tak je za námi sezení č.6. Bylo to sice v užším kroužku, ale aspoň jsme se (moc) nemuseli překřikovat.

Bylo to fajne, někdy příště, a díky. :-)
9.7.2013 20:34 - hadrian
Nahazuju termín na 7. Povídací setkání.

Termín: "někdy v červenci v pátek" (ve hře je 19.7. a 26.7.).

Pište jestli, kdo a kdy máte zájem.

Program bude stejný jako v minulosti(viz záhlaví).
10.7.2013 22:45 - Warnheri
Ahoj,
jakožto nováček pocházející z Brna, jsem se chtěl optat, jak moc stojíte o další zájemce, byť bych nemohl ani na jeden z navrhovaných termínů.

Dále, jak moc bych si měl nastudovat herní systémy, abych byl v obraze? (mám si na to vzít odbornost nebo dvě?) :-)
10.7.2013 23:19 - Assassin
Warnheri: nové tváře vždy vítáme a díky zkušenostem z Povídacího setkání 1-6 bych si troufnul říci, že daleko důležitější než znalost nějakých herních systémů je to, jestli piješ pivo:)

hadrian: domluvíme se v pátek, jestli přijdeš, popřípadě pak v úterý. Myslím si, že musíme ještě něco dořešit...
11.7.2013 08:01 - Endrey
Hadriane, pripis tam i moje jmeno.
11.7.2013 09:14 - Colombo
To jako že já chodit nemám když pivo nepiju?
11.7.2013 09:23 - hadrian
Colombo: co ti na to odpovědět, než - :DDD Mám tě napsat do účastníků?

Warnheri: Stojíme a odbornosti netřeba. Píšu si tě. :)

Endrey: Píšu si tě taky.

Assassin: Asi tuším, co máš na mysli.
11.7.2013 09:36 - hadrian
Jo a napište, který z termínů můžete!
11.7.2013 09:42 - Endrey
Me je to jedno, ale pokud to bude prvni termin, budu radsi.
11.7.2013 09:56 - Assassin
Colombo píše:
z mobilu se mi cituje hrozne spatne

No sebekriticky uznavam, ze my jsme spise rpg alkoholici nez rpg teoretici a prislo mi, ze hledas to druhe. Ale pokud se pletu nebo nam das jeste sanci, pak prosim prijmi me pozvani na sedmy povidaci sraz. Endrey stejne bude autem ne?

Termin je mi fuk. Ja se nejak zaridim.
11.7.2013 10:00 - Endrey
Assassin píše:
Endrey stejne bude autem ne?

To jeste nevim, uvidime:)
11.7.2013 16:22 - Warnheri
Díky za všem za pozvání. :-)

Assassin: Pivo nepiju, ale ostatním nápojům se nebráním :D

Hadrian: bohužel na druhý termín budu zcela určitě mimo Brno,
ale v ten pátek 19.7 by to snad šlo, i když to bude den před odjezdem.
12.7.2013 20:58 - hadrian
Termín upřesňuji na 19.7. pátek na adrese uvedené v záhlaví.
13.7.2013 18:44 - Warnheri
btw. v kolik začínáme?
13.7.2013 19:08 - hadrian
Nj, to sem zapomněl napsat. Já tam budu od 15:30, v nekuřácké zóně.
14.7.2013 20:07 - Warnheri
nějaké poznávací znamení? třeba každý na sraz přinese svou d20? :-)
14.7.2013 21:42 - hadrian
Budu ten chlápek s pšeničným pivem před sebou...

Neboj, každý nový je poznat. Vejde a rozhlíží se.
14.7.2013 21:49 - Assassin
V nekuřácké části jsou asi čtyři stoly, ty u kterých uvidíš osobu ženského pohlaví můžeš rovnou vyřadit ze seznamu potenciálních možností.
14.7.2013 22:15 - Warnheri
Ok, chápu. Hospodu u Richarda znám.

Assassin: Škoda, snad se to časem zlepší :D
15.7.2013 11:00 - ShadoWWW
Chtěl jsem dorazit, ale nejspíš dorazím až příště. V sobotu večer se mi narodila další RPG hráčka Betynka (48 cm, 3,4 kg), takže v pátek budu mít doma napilno.
15.7.2013 11:28 - Endrey
ShadoWWW: Gratuluji:)
15.7.2013 12:20 - hadrian
ShadoWWW: Tak to garutuluju, hodně štěstí, zdraví atd. Doufám, žes ji pořádně zapil. Nebo to máme udělat za tebe v pátek? :D
15.7.2013 13:55 - Assassin
ShadoWWW: Taky gratuluju, třeba to vyjde příště:)
15.7.2013 16:34 - Warnheri
ShadoWWW: Gratuluji. Skvěle jen tak dál :)
17.7.2013 16:59 - Warnheri
Ještě jedna otázka, odhalil by mi prosím někdo scénář setkání minulých,
abych měl trochu lepší představu do čeho jdu? :)
Třeba co se už probíralo a můžete k tomu přihodit i nějaký bonus,
díky :)
17.7.2013 20:01 - hadrian
scénář není a nebyl pevně daný. Povídáme si o hrách, systémech, filmech, zkušenostech a všem co se týká hraní (knížky atp.). Přesný harmonogram témat jsme nikdy nedělali. Prostě co nám slina na jazyk přinese.

Občas někdo přinese něco ze hry, čím se pochlubí (tilesy vlastnoruční výroby třebas). A pozor - někdy se bavíme i o obyčejných věcech. :)

Nehledej za tím nic složitého.
18.7.2013 21:15 - Warnheri
Díky Hadriane,
ale asi tu byla chybně formulovaná otázka, moje chyba,
myslel jsem tou otázkou, co už se například probralo,
ať už ohledně systémů, či o kterých knížkách nebo filmech se už bavilo :)
18.7.2013 21:20 - Endrey
Warnheri: To bych vubec neresil, posledni setkani bylo pred vice nez ctvrt rokem, nemej obavu, ze bys vytahl tema, ktere uz se probiralo. On si to stejne nikdo nepamatuje:D Prijd a uvidis. Nic vic k tomu neni co dodat;)
20.7.2013 13:03 - Assassin
Páteční povídání proběhlo poklidně. Sedmý povídací sraz za námi a už se těším na osmý. Doufám, že to vidíte stejně:)

Zajímalo by mne proč stránky Richarda odkazují na http://www.lastminuteportal.cz/leto/
20.7.2013 16:33 - hadrian
Vidím, vidím Assassine. Je dobré, že vidím, černej švikák očividně nebyl pančovanej metanolem. Bylo to fajne, bude to fajne.

Upravil sem odkaz, už by měl zas fungovat. Docela by mě zajímalo, proč to tak blblo.
20.7.2013 16:51 - Assassin
hadrian píše:
Docela by mě zajímalo, proč to tak blblo.

To nebyla tvoje chyba. Mají nový webovky a ty starý teď vedou na ten lastminuteportal.cz
8.8.2013 02:48 - sirien
ač se to zdálo dlouhou dobu být poměrně nepravděpodobné všeobecně, tak to vypadá že se příští týden (cca po-čt/pá nejspíš) budu opravdu vyskytovat v Brně... tak kdyby tam tou dobou pobýval někdo další a měl třeba zájem zajít na kafe, tak dejte vědět :)
9.8.2013 14:42 - hadrian
Sirien: A tak mohli bychom něco spáchat. :) Pokud nebudeš trvat na kávě, jsou i jiné nápoje, u kterých se můžeme potkat. ;)

Co takhle se potkat "U Richarda" třebas v pátek?

Kdo by ještě mohl z "obvyklých podezřelých" a ostatních?
11.8.2013 19:07 - Gurney
Škoda, momentálně jsem bohužel "out of space and time" (a taky většinu času bez netu...)
13.8.2013 20:58 - ShadoWWW
V pátek bych měl čas se minimálně na chvíli zastavit. Tak U Richarda?
14.8.2013 09:30 - Nerhinn
Pátek mi vyhovuje, asi se stavím, když už mi nevyšla ta Dálava.
14.8.2013 14:05 - sirien
pátek je pro mě trochu divokej, protože jsem plánoval jet v pátek domů, ale ještě nevim přesně jak mi to vyjde - přinejhoršim by sem holt musel odcházet nějak rozumě (abych stihnul aspoň poslední Student Agency do Prahy)

Napíšu jak jsem na tom hned co to zjistim
14.8.2013 15:16 - hadrian
ShadoWWW: U Richarda, pravděpodobně někdy odpoledne kolem 15:00?
14.8.2013 15:33 - ShadoWWW
asi bych se stavil kolem 15:30.
15.8.2013 12:16 - Warnheri
Zdravím,
můžete počítat i se mnou.
budu se moct na chvilku odpoledne stavit.
15.8.2013 12:54 - Endrey
Ja se na chvilku otocim taky... Opet budu kazit partu, budu autem.
15.8.2013 13:04 - hadrian
Objednán stůl v nekuřácké části (holt někteří budou odbíhat).
15.8.2013 13:14 - Endrey
Ze Hadriane:D
15.8.2013 15:09 - sirien
Ok tak já jedu domu až o víkendu tak jsem v pátek v pohodě. Kolem té hospody jsem dokonce předevčírem šel.

Dám vědět ještě Lokkenovi, říkal že by se stavil ale že nám to tu teď moc nesleduje.
15.8.2013 23:19 - sir thomas
Na tuhle sešlost bych se taky přišel podívat. I když dorazím až tak o půl páté.
15.8.2013 23:23 - Assassin
Tak že bych se taky stavil? To už je na rezervaci celé místnosti ne?
EDIT: Uvidím jak budu stíhat...
16.8.2013 08:11 - hadrian
No rezervoval jsem stůl včera a pro šest lidí, ale nebojte, já sám tam budu jen do pěti a bohužel na nealko (mám nějaký ježdění). Někdy se to tak sejde...

navíc sedm lidí se ke stolu pro šest vejde...
16.8.2013 13:51 - hadrian
Pro ty co tam ještě nebyli, budu ten co si jedinej u stolu čte.
16.8.2013 14:48 - ShadoWWW
hadrian píše:
Pro ty co tam ještě nebyli, budu ten co si jedinej u stolu čte.

...vedle stolu plného holek. :D
16.8.2013 15:04 - Endrey
Tak zmena stolu, presidlili jsme se na zahradku. Je to druhej stul na prave strane od konce.
18.8.2013 23:27 - ShadoWWW
Povídací setkání bylo super! Zdržel jsem se dýl, než jsem původně plánoval, ale to nevadí. Celou dobu jsem se náramně bavil :-)
19.8.2013 09:51 - hadrian
To je dobře, já se sice zdržel míň než bych chtěl, ale bylo to vážně dobrý. Už se zase těším na příště :D.
14.9.2013 20:02 - sirien
Do čtvrtka včetně se zase ometám Brnem, tak jestli se někdo třeba ozve tak můžu někam zajít :)
14.9.2013 22:11 - ShadoWWW
Jsem pro ;-)
15.9.2013 23:27 - sirien
nemám na Tebe číslo koukám. s Gurneym jsem předběžně domluvil úterý ale v pondělí budu mít taky dost prázdný večer
16.9.2013 14:36 - hadrian
Bohužel tenhle týden to nedávám. :(
17.9.2013 20:01 - Lock Brain
Nazdar,
v pondělí nastupuji do Brna na VUT, a rád bych občas (1x týdně-1x za dva týdny) zahrál DnD. Našla by se tu skupina ke které bych se mohl připojit? Pár příběhů už mám odehraných. (hodnotit od 1 do 10 se nebudu, jelikož každý na to může mít jiný názor) Dík
5.2.2014 13:55 - hadrian
Sirien by dal srázek. Já z důvodu výběru "práce" místo "zaměstnání" a celkového zesr..í termínů to bohužel nedávám, ale to nebrání vám ostatním něco vymyslet, ať už termínově nebo místem konání (pokud budete chtít jinde než "U Richarda").

Aspoň sem schopnej v záhlaví aktualizovat počet členů, termín a místo, když už nejsem schopnej dojít.
5.2.2014 15:56 - sirien
hadrian: damn, to budeš tak zapracovanej až do konce příštího týdne? :(
5.2.2014 17:04 - Nachtrose
Ja mel v planu jet do Brna o vikendu ( 14.-15. ), ale to uz bude zase Sirien v trapu :-/
5.2.2014 17:19 - hadrian
Sirien: Bohužel, ale tak do Brna přece budeš v dohledné budoucnosti jezdit (jak sem pochopil z minula ;) ), příště už si to zařídím, jinak sem sám u sebe mrtvej Homolka, ehm Hadrian.
6.2.2014 15:57 - sirien
hadrian: no ono to s tím mým ježděním do Brna není tak žhavé, jak by to na pohled vypadalo - když sem jedu na krátkou dobu (víkend), tak ten čas obvykle chci věnovat oné dívce, za kterou sem především jezdím a těch příležitostí být tu na delší dobu zase TAK moc není (technicky tu jsem na víc dnů teď pokolikáté - potřetí?) plus následující cca půlrok to asi bude extra chladné vzhledem k tomu, že plánuju jet na delší dobu do zahraničí.
6.2.2014 16:23 - hadrian
Tak to chápu. :(
21.2.2014 14:23 - sirien
Zašel by někdo zítra pozdě odpoledne/večer na kafe/pivko?
21.2.2014 15:21 - ShadoWWW
Ja bych zasel.
21.2.2014 15:21 - Gurney
sirien: Já bych zašel, ale mám zrovna zítra hraní, což by normálně nebyl problém, ale tentokrát je to one-shot a netuším, kdy skončíme. Ale kdyby jsi s někým šel a protáhlo se vám to, tak bych tam mohl dejme tomu kolem desáté(?) dojít.
21.2.2014 15:23 - Colombo
Teoreticky bych mohl. Nebo ty by si se mohl přijet podívat na detašované pracoviště Akademie Věd v takové prdeli kousek od brna:P
21.2.2014 15:31 - sirien
Ok :)

Můžu sobecky poprosit o výběr nějakého místa, kde si člověk může zapálit aniž by musel chodit ven?

Gurney: asi se může stát, napiš SMS a dám vědět :)

Colombo: promiň, ale jezdit až mimo Brno se mi zase úplně nechce
22.2.2014 09:48 - ShadoWWW
Navrhuju od 19 hod Stopkovu pivnici.
22.2.2014 12:40 - sirien
Ok, prý to tam najdu bez problémů :)

EDIT: a na večer (nějaká půl desátá nebo tak něco) by prý dorazila i přítelkyně pokud tam prý ještě budeme :)
25.2.2014 17:41 - Winnie
Kdyby se náhodou někdo pátého března večer nudil a měl chuť si vyzkoušet své "fantasy" znalosti...

fantasy PubQuiz Nr. 2
28.4.2014 12:32 - ShadoWWW
Tak co, nebyl by zájem o další pravidelně nepravidelné povídací setkání?
12.9.2014 18:12 - sirien
zítra odpoledne (cca od dvou/tří do cca osmi/devíti) nemám co dělat :)

Případně lze samozřejmě i večer nebo to do večera protáhnout...
12.9.2014 18:31 - shari
Cože to? Sraz? V Brně? Kecání? Vtipy? Kofola? Čokoláda? Kdy? Kde?
12.9.2014 18:35 - sirien
Nevím, místo obvykle volí mí brněnští kolegové :) Preferuji něco alespoň částečně kuřáckého...
13.9.2014 09:39 - sirien
Baf? :(

Pokud to tu někdo našel až teď tak pořád platí a bude platit že odpoledne nemám nic na práci a společnost by byla vítaná :)
13.9.2014 11:16 - Assassin
Našel, našel, ale ty víkendy jsou vždycky špatný. Shari bychom teoreticky mohli přijmout do klubu, ač kofolu ani čokoládu nepijeme, ale určitě by to bylo někdy ve všední den.
13.9.2014 11:19 - Colombo
účastníci: Sirien

To bude super srázek:D
13.9.2014 11:32 - sirien
Nj. Tak já přinejhorším skončím introventně u compu nějakou konstruktivní činností no :( trest za to že si dělám výlety do Brna na poslední chvíli
13.9.2014 13:42 - Lokken
Já jsem bohužel už na akci jinde, takže promarněná příležitost. :-(
13.9.2014 16:24 - ShadoWWW
Taky jsem dnes nemohl :( Všední dny jsou lepší.
13.9.2014 17:30 - sirien
Gurney je naštěstí společenštější :)
Všední dny... jako asi jo, ale tenhle víkend se mi to prostě sešlo takhle...
18.9.2014 15:13 - sirien
Pátek až neděle vás zase přijedu navštívit... tentokrát teda nepotřebuju zabíjet žádné odpoledne, ale kdyby chtěl někdo někam zajít, víte jak mě pingnout :)
18.9.2014 15:31 - ShadoWWW
Pátek večer bych měl čas.
18.9.2014 15:33 - sirien
ok. Já mám do čtyř tenis, takže předpokládám příjezd někdy kolem sedmé až osmé k Pubu. Je to trochu pozdějc než jsem původně myslel, ale nějak nechci tátovi odmítat tenis když jsem sám na kurtě nestál půl roku pořádně...
18.9.2014 16:17 - ShadoWWW
za mě v poho
18.9.2014 16:25 - shari
taky bych v pátek večer někam zašla... ovšem pokud byste to chtělo pojmout jako čistě pánský klub, tak zůstanu doma a najdu si nějaké pletení nebo tak něco. :D
18.9.2014 16:32 - sirien
Můžeš být doma předtím a pak se tam stavit abys nám přinesla sandwiche. Ideálně když si na cestu vezmeš něco krátkého s velkým výstřihem atp. :)

(ne, myslim že pánský klub skutečně nevedeme, neváhej dorazit taky :D )

EDIT: ShadoWWW: Vybereš nějaký alespoň z části kuřácký podnik prosím? Varování: s Gurneym jsme experimentálně k velké nelibosti zjistili, že bývalý Gas Pub už není Gas Pub a to co tam je (Pivní Burza) nestojí za zlámanou grešli
18.9.2014 16:48 - ShadoWWW
Pokusím se něco zarezervovat a hodit sem echo.
18.9.2014 16:54 - shari
Co kdybych se zkusila zeptat tu? http://www.na-blbym-miste.cz/
Celkem slušně tam vaří, piva točí několik druhů - většinou podle toho, co jim dovezou, kuřácká část tam je (=celá hospoda) a... no, už to tam znám. :D
18.9.2014 16:55 - Demonica
Tak já bych taky došla. Minulý víkend jsem měla pracovní a příští bude to samé, tak si dám ráda chvíli pauzu :)
18.9.2014 17:26 - sirien
Blbý místo vypadá že je docela dobře umístěný od nádraží, takže u mě fajn :)
18.9.2014 18:03 - shari
No, už jsem tam byla cestou z práce a zamluvila tam stůl, ale pokud ShadoWWW najde něco lepšího, neni problém to zrušit. Sice se na mě budou mračit, ale oni to překousnou. :)
Je to zamluvené od 8 večer a znají mě tam jako Šárku. A teď jsem si všimla, že Sirien psal už o sedmé... a jejich číslo na stránkách nefunguje... T-T Tak tam kdyžtak zajdu zas zítra, až půjdu z práce. :D
18.9.2014 18:05 - ShadoWWW
Já jsem taky pro blbý místo. :)
18.9.2014 18:07 - sirien
Asi neni nutný... ve tři mám bejt na kurtě, takže z tenisu pudu tak v půl pátý, takže se z Prahy dostanu tak v pět, takže v Brně budu tak v půl osmý a než dojdu od Pubu do Blbýho místa tak je osm jen to hvízdne...
18.9.2014 23:25 - Assassin
To máte zítra? Asi se stavím.
19.9.2014 15:51 - shari
hm... doufám, že jsem si nespletla týden a že je to fakt dneska... ^^;
19.9.2014 16:08 - ShadoWWW
Počítám s tím.
19.9.2014 16:44 - Demonica
Já taky.
19.9.2014 16:59 - sirien
Potvrzuji že se mi podařilo nezmeškat autobus, takže pokud nebude na D1 nějaká super sranda tak tam na osmou cca budu
1.10.2014 18:33 - ShadoWWW
Na dalším případném setkání vám můžu ukázat Monster Manual 5e. :)
1.10.2014 19:36 - Demonica
To zni skvele, tak co nekdy pristi tyden?
1.10.2014 21:13 - ShadoWWW
Tak přidávám, že můžu předvést, jak funguje DungeonScape. :)
13.10.2014 16:21 - sirien
od příští středy (22.) do dalšího pondělí (27.) budu v Brně. Zejména v sobotu 25. budu mít nejspíš docela volno, tak kdyby se chtělo někam zajít nebo něco podniknout tak dejte vědět :)
14.10.2014 14:02 - ShadoWWW
Já přijdu. Kde se sejdem? :)
14.10.2014 14:26 - sirien
Ideálně někde kde se uslyšíme bez problémů aspoň přes stůl :)
14.10.2014 14:28 - shari
Neboj, Blbý místo má v sobotu zavřeno. (a opravdu tam toho hluku obvykle neni tolik >.< )
22.10.2014 15:02 - sirien
Tak co, už tušíte kam půjdeme? :) (a s kým?)
22.10.2014 17:28 - ShadoWWW
Co sraz zítra U Richarda (na Údolní) v 20:00?
22.10.2014 17:38 - sirien
Může být, asi, ale bavili jsme se taky o té sobotě :)
22.10.2014 17:44 - ShadoWWW
Aha, tak to nechme na sobotu. :)
23.10.2014 12:28 - Demonica
Takže dneska nic, až v sobotu? Já přijdu.
25.10.2014 13:30 - sirien
Tak kde a kdy?
25.10.2014 14:32 - Demonica
Tak v 8 U Richarda, zamluveno. Ale mají jen do 11.
25.10.2014 14:58 - sirien
Ok. Co se mě a Cemi týče tak klidně v půl sedmý (já bych asi stihnul i dřív kdyby někdo chtěl
25.10.2014 16:14 - Lokken
A já jako o obvykle nestíhám :( Příjemnou zábavu!
25.10.2014 19:24 - sirien
my tam budeme tak o čtvrt hodinky pozdějc
25.10.2014 19:53 - Demonica
A to jste chteli sraz jeste driv...
6.11.2014 22:36 - sirien
Jo, mimochodem, sem zase do neděle (možná pondělí) v Brně teda... jen netuším co budu kdy dělat, ale kdyby náhodou :-)
7.11.2014 05:59 - Lokken
Já jsem celý víkend pryč, takže zase nic. Chjo. :-(
7.11.2014 07:17 - Demonica
Tak kdyby nahodou, tak ja budu mit v sobotu volno :)
7.11.2014 16:41 - sirien
tak kdyby náhodou měl někdo volno třeba dneska kolem sedmý...
7.11.2014 17:02 - ShadoWWW
Já dnes večer bohužel volno nemám, ale zítra večer by to šlo.
8.11.2014 12:41 - Demonica
Tak kde to dneska dáme, zase u Richarda?
8.11.2014 16:00 - sirien
Jj, Richard je ok. Cemi chce předtím ještě na jeden nákup tak to snad stihneme na osmou.

ShadoWWW: jak to vidíš Ty dneska?
8.11.2014 16:22 - Demonica
Ok, budu tam.
8.11.2014 20:52 - ShadoWWW
Omlouvám se, ale dneska mi to bohužel nevyšlo. Myslel jsem, že jak dnes skončím ve škole, že zajdu na pivo, ale dceři se zhoršila teplota, tak jsem jel pro léky a pak dom.

Zítra by to ale mohlo vyjít! Klidně i odpoledne.
13.2.2015 00:29 - sirien
Zítra (pátek) někdo pivko? :)

EDIT: ideálně nějak v podvečer v centru... počítám že cca před desátou bych zmiznul

plus zatím netuším kdy přijedu, tak když napíšete brzo tak snad stihnu sehnat rozumnou jízdenku :)
22.6.2015 00:18 - sirien
Z praktických důvodů jsem založil skupinu "d20 v Brně" a naházel jsem do ní relevantní diskuse, které se jinak válely v Kultuře a Střípcích (včetně téhle). Přijde mi přehlednější mít eventy vázané k jednomu místu na jednom místě

Nevybavil jsem si, kdo všechno jste z Brna, tak jsem to ani moc neřešil - kdo chce přidat (hodí se třeba jako fast-dial protože se to objeví v seznamu vašich skupin) si řekněte a já vás přihodim.

Pokud jsou tu nějaké další diskuse co by měly patřit sem, tak o nich dejte vědět a já je přehodim taky.

(rád bych předal správu někomu, kdo skutečně z Brna je, bohužel jsem zjistil, že tato funkcionalita neexistuje... tak to budete muset vydržet se mnou, snad se neurazíte :D )
22.6.2015 09:42 - Babaj
zase nas ridi z Prahy :_))) kde mam tu cervenou karticku :_)
27.7.2015 11:43 - sirien
Sem slíbil, že dám zase vědět až pojedu do Brna, tak dávám vědět že tam budu až do víkendu (nejspíš do soboty včetně)
31.7.2015 12:46 - sirien
Zítra potřebuju být večer v Praze, nicméně nezašel by někdo na pozdější oběd / odpolední kafe? (cca někdy po jedné, řekněme? Měl bych čas zhruba do pěti...)
31.7.2015 13:38 - Demonica
Já jsem pro, zajít kolem druhé na oběd. Mohli bychom do EastVillage.
31.7.2015 13:48 - sirien
Ok, to vypadá dobře :) Kolem druhé bych to měl stíhat na pohodu, nejspíš i o něco málo dřív.
27.10.2015 21:59 - sirien
Btw zrovna jsem k vám zase dorazil a budu tak do konce víkendu cca, nejspíš, minimálně :)

Just to check in :)
28.10.2015 01:34 - Demonica
Ok, tak muzeme dat sraz v patek :) Ja muzu tak od pul seste.
28.10.2015 17:43 - Winnie
Přidala bych se, pokud prozradíte místo a čas ;-)
28.10.2015 19:02 - sirien
Tak čas je zjevně cca půl šesté nebo ne moc dlouho potom a místo ještě nevíme :)
29.10.2015 08:52 - Winnie
Půl šesté zní použitelně :-)
29.10.2015 08:54 - Aegnor
Taky bych se přidal, pokud někdo práskne místo:-)
29.10.2015 09:30 - Winnie
A co třeba... Zelená Kočka? Na Stojáka? Parodie? U Třech čertů?

Siriene, jako "ctěný přespolní host", nechceš vybrat lokál? :-)
29.10.2015 10:08 - Gurney
Ctění přespolní hosté si lokál vybírají, moudří hosté to nechají na místních :)

...Demonica už něco zamlouvá, myslím že tam nebude chtít sedět sama a dá vědět co...
29.10.2015 10:20 - Winnie
A proto líně nerozhodní domácí nemají rádi moudré přespolní hosty... :-)
29.10.2015 11:59 - Demonica
Nejsem proti vyzkoušet něco nového :)
Na zítra 17:30 zamluven stůl u Zelené Kočky na jméno Švehlová.
29.10.2015 12:17 - Winnie
Díky :-) Kočku v Žabovřeskách vyzkoušenou nemám, tak jsem zvědavá.
29.10.2015 13:26 - sirien
Jako ne že bych nějak dogmaticky musel mít kuřáckou restauraci, ale považoval bych že slušné napsat si na web jestli je nebo neni, jen tak aby člověk věděl co čekat.
29.10.2015 13:39 - Gurney
Na fotkách tam maj na stolech popelníky.
29.10.2015 16:56 - sirien
ok, ale stejně by je ta jedna věta nezabila :)
29.10.2015 17:12 - ShadoWWW
Sirien: Nechceš se stavit v sobotu večer v Rishadě? :-)
29.10.2015 17:18 - sirien
Co / kdo tam? :)

(nevim, zatím jsme s Cemi na sobotu plánovali nějaké hraní, říkal jsem si že třeba Fear Itself jsem ještě nevedl, ale zatím netuším, jak to vyjde nebo nevyjde)
29.10.2015 17:22 - ShadoWWW
Tuto sobotu od 18 hod. plánujem hrát speciální haloweenské dobrodružství v Rishadě. (D&D 5e)
29.10.2015 17:23 - sirien
Aha. Vidíš, to taky nezní zle :) Pokud bysem nenašel oběti na Fear Itself, tak by to určitě byla volba.
30.10.2015 12:38 - Winnie
Zase jednou planý poplach, bohužel se nestihnu zastavit :/
30.10.2015 13:25 - Demonica
Winnie: Škoda.
30.10.2015 13:30 - sirien
:(
30.10.2015 21:05 - Winnie
Když je někdo blbý a sklerotický... zejména to druhé... tak za to platí :/ Jak bylo (je) v žabovřeské Kočce?
30.10.2015 22:25 - Demonica
Je to fajn, porad tu sedime :)
12.11.2015 16:39 - Winnie
Nerýsuje se náhodou zase něco v dohledné době? Pokud možno bez dohry v podobě neschopenky u kohokoliv ze zúčastněných :-)
14.11.2015 01:57 - sirien
Tak já se last moment rozhod, že se do Brna podívám od zítra do úterý - nicméně available bych asi byl jen v neděli a v pondělí přes den případně.

Kdyby třeba Demonica stála o to otestovat svůj kotník, nebo kdyby si ShadoWWW našel čas dát ukázat mi pár věcí k on-ví-čemu naživo... :)
14.11.2015 03:54 - Demonica
Nevim, jestli je uz na chozeni ta spravna doba... Ofiko mam porad nemocenskou a docela jsem si zvykla nevychazet z domu :)
14.11.2015 18:30 - ShadoWWW
V pondělí by to šlo. Ale šlo by to už někdy odpoledne? Třeba ve čtyři?
14.11.2015 18:37 - sirien
Popravdě v pondělí líp odpoledne než večer, cca od devíti nebo tak nějak pak už zase něco mám :)
14.11.2015 20:06 - Winnie
Hmm... zrovna dny, kdy budu v Praze :(
14.11.2015 21:06 - sirien
Winnie: já věděl, že jedeš touhle dobou na sympozium na Keplera na Vlnu, ale bohužel mi to teď jinak nevyšlo, no...
15.11.2015 23:21 - sirien
ShadoWWW: Tak co? Kdy a kde? :) (já můžu v podstatě celý den, večer pak v sedm něco zas mám)
16.11.2015 09:06 - ShadoWWW
Zarezervuji tedy stůl od 15:30 do Zelené Kočky v Žabinách, tam, jak to bylo minule. Ať je to v klidu.
16.11.2015 09:48 - Aegnor
Shadowe, bacha, mají několik poboček, tak ať rezervuješ ve správný:-) (Např. posledně jsme měli rezervovaný stůl v úplně jiné zelené kočce)
16.11.2015 10:54 - ShadoWWW
Rezervaci jsem udělal pro jejich Grand restaurant na Kounicově 83 (zastávka Klusáčkova).
16.11.2015 14:13 - Aegnor
Jo, v pořádku, já jenom pro jistotu:-)

A mimochodem, Siriene, ne že nás připravíš o dalšího účastníka DnDček!
16.11.2015 14:50 - sirien
Co? Můžu já za to, že Demonica neumí chodit ze schodů? Já se naopak ještě po cestě několikrát ujišťoval, jestli je vpohodě a že můžeme dojet VHDčkem, ale ona že ne, že to vklidu dojdeme pěšky...
18.11.2015 08:04 - Babaj
Siriene Siriene... priste po otazce hned do VHD.. Cozpak nevis? Kdyz zena rekne ne, mysli vetsinou neco jineho? :-)
18.11.2015 08:41 - sirien
A tak jasně, že ideálně sem jí měl vzít a donést k taxiku bez ohledu na její názor, ale to už dneska v té současné komplikovaně emancipované době není tak jednoduché jak to bývalo kdysi když byli naši prarodiče mladí, svět byl veselejší a na Vánoce ještě býval sníh...
6.12.2015 22:10 - sirien
Kafe / pivko v úterý odpoledne / večer anyone? :)
6.12.2015 22:32 - Demonica
Už chodím, tak to risknu :)
6.12.2015 23:09 - sirien
Schválně, na jak dlouho...
7.12.2015 20:44 - Demonica
Ok, navrhuji Air Café od 18:00
7.12.2015 21:33 - sirien
To mi ideálně vychází :)
8.12.2015 22:04 - sirien
chjo, zcela vážně, já za to nemůžu. (A ta barová stolička byla taky vpohodě, předtim i potom.)

Snad to tentokrát nebude zas na dva tejdny :/
10.12.2015 07:02 - Demonica
Jak rikala Cemi: to je ale blbej vtip.
8.1.2016 16:16 - sirien
check-in :)

nezašal by někdo zítra někam na kafíčko nebo tak něco? :)

Zcela nezištně a bez postranních úmyslů bych pingnul ShadoWWWa (protože se určitě nechci zeptat ještě na pár věcí k InD? :D )
8.1.2016 16:35 - Aegnor
Konkrétně na kafe asi ne, ale jinak jsem pro:-)
8.1.2016 19:40 - sirien
zupa... možná bych jen zvolil tentokrát nějaké jiné místo, než minule...
9.1.2016 17:39 - sirien
Hm, tak vzhledem k tomu kolik lidí mi psalo že dneska ne-e, tak možná spíš zítra odpoledne?

Řekněme někdy od čtyř/pěti?
10.1.2016 14:17 - Aegnor
Tak s časem nemám problém, když dáš vědět kde budete, tak se objevím:-)
10.1.2016 15:45 - sirien
Na Křídlovický (Nové sady) kolem páté
4.8.2016 18:33 - sirien
Zítra jedu přes Brno a trochu sem si nevychytal SAčka, takže budu muset přijet dřív odpoledne - náhodou by někdo nezašal někam posedět, cca někdy mezi... tak druhou a šestou?
4.8.2016 21:12 - Demonica
Bohužel, můžu jít až tak od šesti...
4.8.2016 22:10 - sirien
Někde poblíž Grandu/centra. Přijedu Studentem a kolem šestý mě pak někdo vyzvedne a pokračuju dál.
5.8.2016 10:31 - sirien
To zní dobře, budu tam asi i něco dřív.
9.3.2017 13:22 - sirien
tak mám zas trochu volnější víkend v Brně po nějaký době - dal by někdo nějakej one-shot nebo hospodu? (zejtra / v sobotu? Teoreticky v neděli?)
9.3.2017 23:08 - Demonica
Co takhle pristi vikend? :) Ja jsem ted dorazila do Florencie, takze to do nedele bohuzel nestihnu.
10.3.2017 00:24 - Aegnor
V sobotu pracuju (čajovna, takže teoreticky nemusí být problém, mohl bych stíhat i práci a pokec) a v neděli by čas být teoreticky mohl.
10.3.2017 14:52 - -Sniper-
Plánuju oneshot tuhle sobotu od !4. Teď mám 2 a půl hráče, plánováno to bylo pro pět.

Jsou to DnDčka, pokusný boční příběh k Strahdově Kletbě...
10.3.2017 14:57 - sirien
Demonica: Další 2 víkendy sem určitě v Praze - a ty další 2 nejspíš taky.

Aegnor: která čajka?

Sniper: Ale, to zní zajímavě :) Si checknu jestli dávám...
10.3.2017 15:06 - -Sniper-
Samozřejmě nemůžu zaručit že to bude bavit :D. Btw, CoS jako takové znáš/hrál jsi? Jedna z postav je CP v originální kampani (i když notně oslabená aby splňovala pravidla postav), takže ta se potenciálně hodí pro někoho kdo to zná a chce své znalosti zákulisí využít.
10.3.2017 15:07 - Aegnor
Inaris. Dost malá*, ale sympatická. Štefánikova 27, zastávka Hrnčířská (šaliny 1 a 6), otevřeno 15:00 - 01:00 (cca).

*Tzn. ke stolkům se vejdou max dva lidi, posezení v kóji na zemi je tak pro 4 až 5 lidí, víc lidí sem rozumně nenacpu.
10.3.2017 15:13 - sirien
-Sniper- píše:
CoS jako takové znáš/hrál jsi?

Jak se to vezme.

Vím o čem je ten příběh.

Kdysi jsme ho hráli s Alnagem v poněkud alternované verzi (Alnag vzal tuším starší modul, hráli jsme ve 4e a celý příběh začínal tím, že parta dvou USA a dvou SSSR olympioniků letí na Olympiádu, ale letadlo se zřítí a propadne se mlhami do Ravenloftu - tzn. konečné vyznění bylo asi trochu odlišné, moje postava přeborníka ve vrhu kladivem - "trpasličího" paladina - tam běhala s metr dvacet vysokým do kovu tepaným výtiskem Kapitálu co jí sloužil za štít a Holy Symbol...) - ale už to je dávno a popravdě si kromě pár scén už moc nepamatuju (a to co si pamatuju byly spíš scény vztažené k našim hádkám a postavám než k příběhu)

...a nedávno sem si dal jednu session s Demonicou, hrála se ta storka s tou witch drug dealerkou.
10.3.2017 15:24 - -Sniper-
sirien: ouuuu keeeej :D
10.3.2017 19:13 - sirien
S Gurneym budeme za chvíli ve Falku, nejspíš tak nějak přes večer ale ne do noci, kdyby nás tam někdo chtěl potkat :)
11.3.2017 01:30 - sirien
Aegnor: ale, děláš u Arlinga... Hraješ i Melorii?


Sniper: tak bohužel mi to asi zítra bohužel nevyjde :/
11.3.2017 02:06 - Aegnor
sirien píše:
Aegnor: ale, děláš u Arlinga... Hraješ i Melorii?

Hrál jsem jednou, ale obecně je na mě Melorka trochu moc politická už. Ale Kolonie, hard Sci-Fi i piráty si s ním zahraju vždycky rád.
11.3.2017 08:14 - -Sniper-
sirien: škóda... kdyby se to změnilo, stále je možnost :)
11.3.2017 15:35 - sirien
Sniper tak to bohužel fakt nedám. Kde hrajete? Že bych možná kolem šesté/sedmé mohl třeba stihnout vás aspoň navštívit a podívat se
11.3.2017 22:04 - -Sniper-
sirien: hmm, to už jsme hráli, a během toho na D20 nekoukám :)
12.3.2017 00:12 - sirien
V pohodě, já sem strávil večer psaním další Scénáristiky u Aegnora v čajce
8.11.2018 13:50 - sirien
Měl by někdo čas v pondělí někam zajít?
9.11.2018 13:34 - Gurney
Můžu dopoledne nebo pak od osmi večer.
9.11.2018 13:37 - ShadoWWW
Já bych se taky zúčastnil.
9.11.2018 13:38 - Aegnor
Já bych mohl až tak okolo deváté.
9.11.2018 13:45 - Log 1=0
Já bych možná v pondělí k večeru mohl, ještě si ověřím.
9.11.2018 13:47 - Demonica
Já můžu od pěti.
9.11.2018 22:18 - sirien
Osmá je určitě ok, možná i dřív, ještě uvidím a kdyžtak upřesním. Možná budu ještě na jednom srazu kolem GC, tak by se mi to tentokrát hodilo spíš v centru někde blíž Český. EDIT: Třeba ten Americký burger bar - dá se tam udělat rezervace?
9.11.2018 22:47 - Gurney
Jestli budeš dělat rezervačku do East Village, tak se zeptej na bývalý kuřácký salonek.
10.11.2018 00:02 - sirien
Pobere deset lidí? Možná se pak přidá Cemi+2 tak abysme se kdyžtak vešli...
10.11.2018 00:32 - Gurney
V deseti lidech chceš definitivně ten salonek, jinak se tam ani moc není kam nacpat.
11.11.2018 14:54 - sirien
Udělal sem rezervaci v East Village od sedmi
12.11.2018 15:29 - sirien
Kdo a jak teda? (Přidaj se k nám s Cemi ještě nějací larpeři navíc tak sem tu rezervaci udělal větí a jen bych se rád ujistil že to je správně ať jim tam kdyžtak neblokujeme místa zbytečně, ono to tam zas zázračně velký neni...)

Rezervace je jinak na sedmou na moje méno, ale já tam nejspíš budu vcelku na čas, takže prostě hledejte velkou černou dvacetistěnku :D
12.11.2018 15:32 - ShadoWWW
Já přijdu. Nejspíš hned na sedmou.
12.11.2018 15:34 - Log 1=0
Já také.
12.11.2018 15:53 - Demonica
Já s Elgardem přijdem, nejspíš taky na sedmou.
12.11.2018 17:27 - Aegnor
Já dorazím tak okolo té deváté. Budete tam ještě?
12.11.2018 19:02 - sirien
Určitě. Už by tam minimálně mělo být pár lidí od larpu, my teď platíme ve whiskey baru a sme tam cca za dvacet minut
21.9.2019 23:38 - sirien
Tak náhodou byste někdo v pondělí nebo úterý neměli chuť zajít někam posedět? Mám něco ve středu v Brně, tak sem si řikal že bych mohl přijet i dřív a někoho třeba potkat :)
22.9.2019 12:28 - sirien
Jestli někdo stíhá tak dejte vědět, zejména jestli pondělí - si potřebuju ujasnit odjezd
22.9.2019 15:45 - Aegnor
Jako já mám v pondělí teoreticky čas, ale až tak od devíti.
22.9.2019 17:51 - sirien
Nakonec asi přijedu až v úterý
23.9.2019 08:02 - Demonica
Bohužel jsem si nevšimla včas a v úterý máme hraní, takže mi to bohužel nevyjde.
23.9.2019 19:03 - sirien
Na jiné téma

Na středu se uvolnilo 1 místo na hraní larpu Ostrov (od 6h v Brně)

Pokud by si někdo chtěl zahrát, tak se přihlašte, bylo by to super :)
Detaily na https://hrajularpy.cz/


(Pokud se chcete přihlásit, tak prosím ASAP, ideálně hned po přihlášení, vyplňte dotazník k výběru postavy, medailonky postav jsou tady

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.35565900802612 secREMOTE_IP: 54.159.116.24