d20 v Praze - články

Různá popíjení v Praze

Pravidelné srazy komunity v Praze konané buď jen tak, nebo u příležitosti nějaké mimopražské návštěvy někoho známého nebo naopak někoho, kdo by nás chtěl pozvat.
Napsal sirien
Při nedávném rozhovoru mi Ebon Hand připomněl můj slib, že s akcemi.d20 provedu něco oživujícího, pro začátek nějaké ty pravidelnější akce.
Pravda byla, že jsem na to neměl moc čas. Ten teď už zase nějakou dobu mám, takže hurá do toho.
Navrhuji konání nějakých pravidelnějších srazů v nějaké rozumné periodě (2-3 týdny). Každý z nich by se mohl konat na jiném místě, ideálně kdyby pokaždé někdo navrhl nějakou hospodu, kterou má rád nebo kterou zná a je něčím zajímavá. Nemusí jít nutně o hospodu, klidně může jít o restaurace, čajovny, kavárny nebo cokoliv podobného. Bylo by hezké kdyby se charakter těchto zařízení nějak obměňoval :)
Pokud někdo, kdo chodí na d20 a není z Prahy, do Prahy přijede, tak ať dá vědět nějak rozumně předem a můžem udělat sraz, když tu bude.
Nejbližší termín a místo bude vždy zde v článku a stejně tak bude i v záhlaví diskuse.
Napsal sirien 21.07.2008
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 778 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.059822797775269 secREMOTE_IP: 52.14.224.197