[Bulvár!] Démon se pomocí drogy zmocnil těla chlapce

V této sérii naleznete různé pseudonovinové bulvární články, které můžete využít buď jako inspiraci, nebo přímo jako materiál do her typu World of Darkness, Esoterorists nebo jiných urbanfantasy.
Napsal pipux

Masakr! Gangy si vyřizují účty!

Včera v 10:27 šokovala obyvatele jižní čtvrti série výstřelů ve starém vrakovišti. Policie, která dorazila na místo činu během pár minut, nalezla spoušť po přestřelce jako vystřižené z divokého západu, spoustu vystřílených nábojnic a jedno mrtvé tělo. Zemřelý byl identifikován jako Pablo Ramirez, majitel vrakoviště a notorický člen mexického drogového kartelu, na kterého měli kriminalisté posvíceno již dlouhou dobu.

Místo činu bylo zbarveno krví alespoň pěti různých jedinců, jak ukázaly rozbory DNA. A přitom se našlo jen jedno tělo. Co přesně se zde mělo odehrát? Útočníci po sobě museli zamést stopy!

Počkali si na něho v přesile!

Pablo Ramirez nebyl oblíbeným distributorem kokainu. Ve světě drog hrál hru na ostří nože, protože své zboží ředil cukrem a neznámou umělou substancí. Mohl si tak dovolit snížit ceny na pouličním trhu, přičemž utnul příjmy jiným distributorům. Soupeřící gangy ho chtěly odpravit už dříve, ale nemohly se k němu dostat. Spoléhal na svou po zuby ozbrojenou ochranku, užívající pašované zbraně z Kuby, údajně posvěcené od samotného Fidela Castra.

Včera však útočníci zastihli Ramireze zranitelného, bez ochranky! Policie zjistila, že ozbrojenci z osobní ochranky se od Ramireze na chvíli vzdálili, zřejmě převáželi drogovou zásilku do jiného skladiště. Zatímco byli v pohybu, drogový boss zůstal na pár minut sám, bezstarostně se nalévaje sklenkou Tequily. V tu chvíli na něj vtrhli připravení zabijáci, rozhodnutí sprovodit jej ze světa. Spoléhali na bleskovou akci, která se sice strhla v přestřelku, ale za pár okamžiků přece jen dostáli svého cíle. Útočníci byli natolik pohotoví, že po sobě zahladili stopy, odvezli postřelené.

Zradil za drogu!

Policie nenašla žádné přímé svědky, až na němého hispánského chlapce. Zkušení psychologové a kriminální specialisté jej podrobili pečlivému výslechu. Komunikovalo se jim s ním těžko, protože chlapec propadal nekontrolovatelným záchvatům vzteku. Během několika hodin zjistili, že chlapec je závislý na kokainu!

Další rozbor DNA zjistil, že chlapec je se zastřeleným P. Ramirezem v příbuzenském stavu. Po opětovném výslechu z chlapce vypadlo, že útočníkům prozradil, kdy bude Ramirez ve vrakovišti sám, bez ochranky. Vše jim sdělil výměnou za dávku uměle upraveného kokainu. Ramirez totiž údajně závislému chlapci kokain podávat odmítal.

Ze záznamů CCD kamer v okolí zachytili jednou policisté Ramireze s chlapcem. Na snímku mezi nimi probíhala ostrá výměna názorů. Po softwarovém rozpoznání řeči zjistili policisté ze záběrů, že Ramirez zakazoval chlapci brát kokain - křičel na něho ve španělštině, že v jeho droze jsou spoutány nekontrolovatelné síly.

Psychology znepokojuje, že chlapec za svůj zrůdný čin necítí sebemenší vinu.
Protože je nezletilý zákonem nedotknutelný, pokusili se policisté alespoň chlapci vysvětlit, jak morálně špatný čin provedl. Přizvali si na pomoc katolického kněze, aby pomohl chlapcově duši. Když ale kněz přišel a započal s modlitbou, propukl chlapec v další záchvat vzteku. Byl to ten nejhlučnější výbuch zuřivosti, pověděl tisku po výslechu vystrašený policista, který nechtěl být jmenován.

Dva dny po ukončení výslechu zemřel kněž děsivou smrtí. Ve spánku na něj spadl kříž zavěšený nad postelí, způsobil mu smrtelné krvácení do mozku, na které kněz během pár minut podlehl. Až se ráno přivolaní lékaři sešli nad knězovým bezvládným tělem, mohli už jen konstatovat smrt.
Napsal pipux 28.05.2009
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.13696813583374 secREMOTE_IP: 52.55.55.239