Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Tohle je zápis z naší hry Hunter the Vigil, psaný formou zápisů do "profesního deníku" mé postavy, Jacka Norrmana, soukromého vyšetřovatele. Zápis je rozdělen na stránky zhruba tak, jak jdou za sebou stránky v onom deníku. Klidně můžete použít jako herní materiál. | pův. 03.08.2009, rev. 02.02.2011 (oprava gramatiky, vyladění formátu) (hlášky ze hry)
Napsal sirien
Obsah článku:
zápis začíná hned na první straně proti deskám



Tento deník, nebo možná lépe řečeno sešit, jsem se rozhodl psát zpětně. Dnes je 26. září 2008.



Důvod, proč jsem se takto rozhodl, je prostý – po tom, co se stalo, jsem si přestal být jistý tím, že se dožiji dalšího týdne. Věci, které jsem viděl, a ještě dost možná uvidím, by neměly zůstat zapomenuty.


Je jen několik možností, jak se vám tento sešit mohl dostat do rukou. Buď jsem mrtvý, nebo se stalo něco, co mě donutilo jej ztratit, v kterémžto případě bych vám doporučil jej ignorovat, pokud nemáte dobrý důvod jej číst. Pokud jste jej od někoho dostali (nebo mi jej ukradli), pak to nejspíše mělo důvod a je vám určen. Bez ohledu na to, co si o něm budete myslet, neničte jej, i kdyby vám nepomohl, jsou tací, kteří jej ocení.

Stejně tak jsou jen dvě možnosti ohledně toho, kdo jste – buď patříte mezi lidi, kteří jsou si jisti realitou a hranicí okultismu, a v tom případě byste jej měli také odložit, protože budete zde uvedený text považovat za nesmysly, nebo mě za šílence.
Druhou možností je, že víte, tušíte, nebo jste dostali důvod přestat věřit tomu, co vám o světě odmala tvrdili. V takovém případě je obsah určen právě vám, aby se alespoň k někomu dostaly vědomosti, které jsem stihl získat.
Co bych já osobně dal za to, abych mohl najít takovýto text některého z mých předchůdců.


na dolní polovinu stránky je trochu nakřivo přicvaknuta fotka mladé poloasijské dívky v letním central parku, která překrývá konec textu.

následující stránka je prázdná

< 1 >
3
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.1033308506012 secREMOTE_IP: 44.200.230.43