Sethiin maniakální egobooster

kresby (kromě pravidelných novinek v diskusi) najdete v galerii.
Napsal: Sethi
Autorská citace #41
6.5.2009 14:42 - Sosáček
velmi manikalni.
Autorská citace #42
6.5.2009 17:27 - Colombo
Blaine, ty jsi orientovaný na S/M?
Autorská citace #43
6.5.2009 17:56 - Blaine
Colombo: Ne, ani ne.
Autorská citace #44
6.5.2009 18:35 - Fibriso
ani ne?
Autorská citace #45
6.5.2009 18:46 - Blaine
Nikdy jsem nevidel zadnou nutnost nebo nemel zadnou touhu provadet cokoliv, co by se dalo klasifikovat jako S/M.
Autorská citace #46
6.5.2009 19:18 - Fritzs
Blaine: Ani po přečtení ranných sešitů Wonder Woman?
Autorská citace #47
6.5.2009 19:41 - Blaine
Fritz: Ranne sesity Wonder Woman jsem necetl, to je totiz hluboko za druhe svetove valky, kdy me teda uprimne moc komiksy nezajimaji, protoze maji velmi naivni a detsky pribeh a to neni to co od komiksu chci.
Autorská citace #48
6.5.2009 20:16 - Milamber
Blaine
A jaký komiksy čteš něco jako Crew, Marvel, Mot nebo mango komiksy?
Autorská citace #49
6.5.2009 20:27 - Blaine
Ctu a prekladam Ultimate Fantastic Four, Supreme Power, Harley Quinn, ted nedavno jsem si precetl dalsi kousek Empowered (Adam Warren je proste genius) a musim se pustit do prekladu Desolation Jonese. Aa ctu i mangu - tam se drzim prijemneho Bleache, protoze to ostatni radsi shlidnu jako anime:) Tohle je jenom rychlej vyrez toho co me zajima.

Back to topic... teda ne uplne back... proc bych mel byt do S/M? O.o
Autorská citace #50
6.5.2009 21:04 - Colombo
bondáž?
Autorská citace #51
6.5.2009 21:13 - Blaine
Colombo: Ne, jenom povazuju Sethiinu postavicku za prilis nebezpecnou spolecnosti!;) ale vazne, nijak me nelaka predstava svazane zeny... dokonce bych rekl, ze je mi to trochu proti srsti. Ale predstava, ze by lehce silena tielfling mohla nejak zkazit meho uboheho drsneho pirata z Astral Sea z lodi jmenem Bloody Maiden (mimochodem name of honor v githyanskem namornictvu)...
Autorská citace #52
6.5.2009 23:35 - Jerson
Sethi, ještě jsem se nevyjádřil, takže budu stručný - velmi dobré. Vzhledem k tomu, že holky se zvířecími tlapami mi nic neříkají - nebo jsem si to alespoň doteď myslel - se mi to opravdu líbí.
Autorská citace #53
6.5.2009 23:37 - Alnag
A co by bylo špatného na tom, kdyby byl Blaine do S/M? Nebo co vás na tom tak fascinuje?
Autorská citace #54
6.5.2009 23:53 - Colombo
osobně mi je tento směr proti srsti, násilnické uplatňování nadvlády nad tím druhým... Proto by me zajímalo, co by na tom Blaine viděl, kdyby na tom něco viděl. Ale jelikož on na tom nic nevidí, tak se ho zeptat nemůžu.
Autorská citace #55
7.5.2009 00:01 - Alnag
Colombo: Tak pokud by šlo o násilnické uplatňování nadvlády nad tím druhým, tak by to bezpochyby nebylo nic pěkného. Ale myslím, že si to stavíš do zbytečně negativního světla. Většinou to funguje tak, že se najdou dva lidé s opačnou polaritou v tomto směru a snadno dojdou k oboustrannému konsensu (který se třeba týká jen jejich sexuálního života, ve zbytku můžou mít tu nadvládu postavenou třeba i úplně naopak nebo se můžou vzájemně respektovat nebo cokoliv). Mně to tedy nijak nepohoršuje, beru to prostě jako jednu z možných cest k dosažení uspokojení.
Autorská citace #56
7.5.2009 00:13 - Sosáček
Plus ta nadvalada casto funguje prave proto ze to tak ten druhy chce, zejo.
Autorská citace #57
7.5.2009 00:29 - Lokken
Opravdu zajímavé, kam nás diskuze o tvých skicáck přivedla co Sethi? :-D
Autorská citace #58
7.5.2009 00:30 - Sethi
to je v pořádku, já mám otevřené smýšlení...
Autorská citace #59
7.5.2009 01:23 - Colombo
Alnag: to jsi mi neřekl nic nového, jen většinou nepovažuju za vhodné všechno co vím vypisovat a raději se snažit to nacpat nějak pěkně do jedné věty, která by zněla pěkně.

Dokážu pochopit občasné použití podobných praktik s cílem udělat ten sex zajímavější, nové prožitky, ukojit sexuální fantazii, vrušení z něčeho nového. Sexuální hrátky na různá téma, předstírat znásilnění.
Problém mám, jakmile někomu bude dělat větší sexuální potěšení někoho ponižovat. I samotná felace mi připadá pro dívku ponižující. Nehledě na způsobování bolesti, nejrůznější svazování, el. šoky do prsou a bůh ví co by wikiedie ještě vyhodila. Dokážu pochopit, že to někoho může vzrušovat, nevím jak(proto bych se zeptal, abych je mohl pochopit lépe), ale nemusím s tím souhlasit.
Co se týče té bolesti, ono je to vlastně i sebepoškozování(EMO hehe), bolest uvolňuje hormony(teď bych kecal, serotonin? Mám pocit že jo a k tomu serotonin ovlivňuje sex. aktivitu) který má tu bolest tlumit a jak všichni víme, na podobné látky způsobující dobrou náladu, uvolnění, tlumici bolest atd. se náramně pěkně zvyká(to je vlastně i důvod popularity adrenalinových sportů). Takže tam není ani to spojení mezi bolestí a vzrušením moc daleko. Jak jsem ale říkal, nesouhlasím s tím.
Každopádně mé informace jsou pouze a jen teoretické:/
Autorská citace #60
7.5.2009 01:58 - Alnag
Colombo píše:
Jak jsem ale říkal, nesouhlasím s tím.


Ještě, že tebe se na souhlas nikdo neptá. :)

Colombo píše:
Nehledě na způsobování bolesti, nejrůznější svazování, el. šoky do prsou a bůh ví co by wikiedie ještě vyhodila.


Hlavně, nezapomeň zdůraznit, že sis to přečetl na wikipedii, někdo by mohl zapochybovat, zda jsi to třebas neviděl někde jinde... ale když jsi mne takhle ubezpečil a je vidět, že to máš z nezávadného zdroje, tak jsem v klidu. ;-)

Colombo píše:
Problém mám, jakmile někomu bude dělat větší sexuální potěšení někoho ponižovat.


Lidé se ponižují i při mnoha jiných příležitostech (a to často bez vzájemného konsensu). Tam se z toho kauza nedělá, naopak se to často zametá pod koberec nebo se nad tím mávne rukou (školní šikana, mobbing a podobné vychytávky...) zatímco jakmile je to ve spojení s lidskou sexualitou, je to najednou náramný problém. Důležité je, že ti dva lidé se na tom dohodnou a potěšení to přináší oběma (na rozdíl od těch jiných mnou zmíněných příkladů, tak se s tebou obvykle nikdo nedohaduje). Pokud takovou dohodu učiní svobodně pak si myslím, že je to jejich svaté právo.

Jinak abych rozšířil tvoje obzory nad rámce zjevně omezené wikipedie, ano člověk se může stát závislý na ledasčems, ale podobně jako jiné věci jsou i sexuální preference do značné míry vrozené (upřesňují se třeba v závislosti na kultuře a období - když s příkladem odbočím někam trochu vedle, tak třeba před existencí latexu existoval fetiš na hedvábí, dnes už prakticky neznámý pojem), ale ta tendence samotná, tedy upnout se na něco, tu máš zadrátovanou v hlavě.

A ještě jedna douška, abych měl něco na dobré spaní... masochismus není jen o touze po fyzické bolesti. Naopak velmi rafinované psychické týrání může být pro někoho jakbysmet uspokojující. (A kde je pak ta bolest?)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Sethi

současný projekt: This Is War

jméno: kačenka;
narodila se: ano;
bydlí: královské vinohrady;
studium: ukončená magistra;
povolání: pirát komunikující s Tureckem;
výška: ochotně věnuji pět až deset centimetrů;
vlasy: blondýnka nejen navenek;
oči: od hnědé po zelenou, podle nálady;
kobylk...více
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.13135981559753 secREMOTE_IP: 3.145.59.187