Ahoj všichni!
Rád bych si touto cestou dovolil pozvat do vznikající party
až 3 další nové hráče.
- Pro hraní D&D 5e
- Zkušenost nehraje roli (máme zkušenější hráče stejně i total začátečníky)
- Pravidla respektujeme (ale taktéž si je umíme přizpůsobit), občas je homebrew fajn, víme ale kdy se opravdu nehodí
Klikni zde, pokud tě to zajímá, pošli mi zprávu (na jméno Demižón) zde se svým discord ID, FB/messengerem nebo e-mailem.
Chceme rozjet několik "paralelních her", neboť jsme nedávno dohráli kampaň.
V sobotu 8.4. v dopoledních hodinách se sejdeme v Praze,
na 2-3 hodiny a otevřeně probereme naše touhy a možnosti.
Rád bych, abychom se sešli všichni, bez ohledu na jakoukoli přípravu a bez ohledu jestli budeme hrát on-line nebo osobně.
Každý z nás, kteří máme nápady na kampaň, si připraví pár vět a bodů o připravované hře. Všichni dohromady si pak řekneme, co a jak budeme chtít hrát. Podle toho si pak už jako hráči rozmyslíme, jaké postavy budeme chtít zkusit a jaké budou vůbec vhodné.
Stejně tak si stanovíme možné časy a vyřešíme, jak a kde se budeme moci scházet.
Každý hráč by se měl zamyslet, jestli chce hrát radši mlátičku nebo kouzelníka, popřípadě si navzájem pomůžeme. Pokud hráč chce konkrétní postavu, může se nad ní zamyslet, nebo jí může vymyslet na místě v rámci schůzky. Připomínám, že se plánuje víc her, každý se může zůčastnit vícero tažení/skupin a hrát tak více postav.
Taktéž může ale každý říct: nemám čas na to hrát dvě hry, přidám se jen do jedné.
Mám k dispozici uzpůsobenou místnost pro hraní - příjemný stůl a posezení, akusticky pořešeno, možnost náhrávání, hromady figurek a kostek, dobré kafe, čaj i vodu. Pokud hru vedu já, zajišťuju i pořádný oběd. Jsme různorodá skupina "holky kluci", cca 23-33 let. Výborná dostupnost na metru linky C.
Rádi bychom přijali mezi sebe kohokoli (18+), komu nevadí hrát osobně v Praze. Online hraní bude časem také možné, uvidíme však co navrhnou ostatní herní kolegové.
Odhaduju, že se budeme bavit o 5-8 různých hrách. Některé budou čistě pro osobní hraní, některé budou online/hybrid. Některé budou kompletně volné pro vytvoření libovolné postavy, některé budou zadávat pravidla. Někde se začna na prvním levelu, někde začneme na vyšších levelech a dokonce někde budeme mít i postavy předpřipravené. Možností máme skutečně mnoho, proto děláme schůzku abychom si řekli, které si vybereme a kolik her skutečně rozjedeme - nikdo nemá čas na to hrát 8 her, nejsme blázni...
Klikni zde, pokud tě to zajímá, pošli mi zprávu (na jméno Demižón) zde se svým discord ID, FB/messengerem nebo e-mailem.
PS: plánuje se také kampaň čistě v anglickém jazyce se zahraničními kamarády (pouze on-line)