Střípky

wipetouch
7.9.2020 15:56
Autorská citace #22
11.4.2023 22:44 - Krykes
Moc děkuji, s naší družinou máme problém zapamatovat si co všechno vlastně umíme takže nám karty moc pomáhají.
Pokusil jsem se, podle stejné šablony, dodělat ty karty kouzel z JaD a přepsal jsem i některé u kterých JaD změnilo názvy. Třeba to bude někomu k užitku.
Pokud by měl někdo zájem tak dodělávám i archetypy k povolání JaD.
Uloz.to
Autorská citace #23
25.4.2023 07:42 - waran
Krykes píše:
Pokud by měl někdo zájem tak dodělávám i archetypy k povolání JaD

Tak já bych vcelku zájem měl hraju s dětma a těm se kartičky moc líbí. Takže pokud bys byl tak laskav, byl bych vděčníkem.
Autorská citace #24
4.5.2023 02:34 - faildrian
Geniální! Sice jsem si prvně myslel, že tam je jen jedna strana kouzel, ale po důkladnějším přečtení článku a komentářů jsem pochopil, že musím hledat ve vrstvách :D ... Máme před sebou s partou naši první výpravu vůbec, kterou budu PJovat a tyhle kartičky se budou zaručeně hodit. Díky moc!

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.095827102661133 secREMOTE_IP: 3.238.111.130