Mage - články

Truhlice

Obsah článku:

Cizí

Johannesovo Neslídivé oko

Popis: Jedná se o kouli z modrého polodrahokamu, jejíž stínování vyvolává dojem oka, která je posazena na zlaté podstavě, která ji uchopuje trochu pařátovitým dojmem a vychází ze zlaté podstavy s tvarem nepravidelného pětiúhelníku.
Při aktivaci kámen zprůsvitní až zprůhlední.
Magie: Neslídivé oko dokáže zabránit tomu, aby někdo odposlouchával nebo odpozorovával dění v oblasti o kouli s poloměrem zhruba dva až tři metry. Hovor se na poslech mění v sotva slyšitelný šepot nebo se stává ze zdánlivě přirozených důvodů nesrozumitelný, jakékoliv písemnosti se jeví být psány nečitelným škrabopisem, příliš malým písmem nebo prostě v neznámém jazyce. Směrové mikrofony nedokáží oblast pořádně zaměřit a kamery se rozostřují.
Kromě toho se v čistotě Neslídivého oka objevují stíny, které majiteli ukazují na to, jak moc je oblast sledována nebo poslouchána z okolí, a to jak co do množství, tak co do intenzity (rozpozná tedy přirozený "odposlech" od okolních stolů v baru od úmyslně naslouchajícího člověka nebo od směrového mikrofonu atp.)
Neslídivé oko vládne svou mocí skrze:
Mind (**) - rozpoznání úmyslu naslouchat, lehce matení posluchače/pozorovatele
Forces (**) - křivení světla a zvukových vln
Space (**) - definuje okruh působnosti dle potřeby a zabraňuje vzdálenému odposlechu
pasivní Prime (***) - utváří artefakt jako celek
< Cizí >
Skupinové
Napsal sirien 09.10.2010
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.068271160125732 secREMOTE_IP: 18.222.22.244