Lotrando
4.7.2009 20:42
Výroba skla v Proskuru je tradičně situována do alchymistických dílen pod Andělským hradem. Celá lokalita proslula výrobou nejen alchymistického, optického a magického skla, ale i výrobou alchymistických produktů. Jméno nese podle tradičního výrobku, skleněného poháru zdobeného typickým způsobem. Toto sklo je používáno v celém městě na hodovních stolech majetných.
Autorská citace #1
4.7.2009 20:42 - Lotrando
Rozhovor vyslechnutý v laboratoři je up družinko, takže očekávám nějaké reakce a plány co chcete dělat dál.
Autorská citace #2
13.7.2009 10:04 - Gabik
No máme 4 možnosti:

1.) Zajít tam během předávání - riziko akce - bude tam 2* tolik nepřátel.
2.) Zaútočit na co předměty chtějí předat před schůzkou - riziko akce - nevíme jestli tam ty věci budou či je přinesou těsně před předáním.
3.) Zlikvidovat nebo zdržet kupující a vydávat se za ně - riziko - nevíme kudy půjdou jak vypadají.
4.) Počkat až se uzkuteční prodej a napadnout odcházející kupce s věcmi - riziko - očekává to naše skryté pozorování akce a následné uzpešné pronásledování kupců.
5.) Nechat proběhnout obchod a zjistit kdo to chtěl koupit a sním si to vyřídit - riziko - ve chvíli kdy věci dosáhnou domu kupce, jsou pro nás opět špatně dosažitelné, na druhou ztranu to otírá možnost pro diplomatické jednání.

Já bych navrhl. Pozorovat "prodej" a potom zkusit zjistit kam ty věci putují. Tam prostě rovnou udeřit na nového majitele. Přece jenom moje postava řeší věci raději méně násilnou cestou, ale umim si přestavit situaci kdy někteří jedinci ten souboj zařídí. :)
Autorská citace #3
13.7.2009 10:16 - Lotrando
Jen upřesním, protože to patrně není úplně zřejmé, že ve skladišti 16 se předává něco většího (rozměrově) a patrně to nesouvisí s loupeží. Ten githzerai a jeho představený vůbec nevěděli, co se v laboratoři děje. Alespoň podle toho co říkal, když jste ho probudili. Patrně se tu jedná o dvě věci, kterou spolu souvisí jen shodou náhod.
Autorská citace #4
13.7.2009 10:48 - Gabik
Máš pravdu předtím jsem si toho nějak nevšiml, ale ano. To jsme docela v kýblu, protože nám to uteklo :(. To mě štve že jsem to nepobral dřív, bych asi usilovnějš šel po těch alchymistech dokud tam byla ta šence že jsme byli u nich. No Každopádně bych si na ten sklad a na to předání šel posvítit.

A alchymisti mají mezi sebou buď krysu, nebo tomu vůbec nerozumim.

No shlédl bych předání a pokusil se zjistit o co tu jde. A taky mě docela napadá zeptat se Dary co o tom ví a skusit najít tělo toho trpaslíka a zjistit na co opravdu teda umřel. - tos nečekal že ti budem chtít lézt dobrovolně na hřbitov. :)
Autorská citace #5
13.7.2009 10:50 - Lotrando
Gabik píše:
A alchymisti mají mezi sebou buď krysu, nebo tomu vůbec nerozumim.


jejich bratrstvo je velmi komplikovaný organismus.

Gabik píše:
tos nečekal že ti budem chtít lézt dobrovolně na hřbitov. :)


nojo no :), te´d musím vymyslet, kde ho zahrabali :)
Autorská citace #6
13.7.2009 11:53 - Gabik
Lotrando píše:
nojo no :), te´d musím vymyslet, kde ho zahrabali :)


Budu hádat uprostřed spousty a spousty nemrtvých :)
Autorská citace #7
14.7.2009 13:49 - Lotrando
ok, dneska v 18:00
Autorská citace #8
16.7.2009 15:12 - Beny
potřebuju opět poradit s Powers...
Tu je:
Unyielding Avalanche Fighter Attack 15
You twirl your weapon about and test the defenses of nearby foes
while expertly parrying their blows.
Daily ✦ Healing, Martial, Stance, Weapon
Minor Action Personal
Effect: You gain regeneration equal to your Constitution
modifier, a +1 power bonus to AC, and a +1 power bonus
to saving throws. Any enemy that starts its turn adjacent
to you takes 1[w] damage and is slowed until the end
of its turn, as long as you are able to make opportunity
attacks.

podle mě to funguje na stejnym pricipu jako Rain of Steel... co vy na to?
chci to za ní na 15 levelu vyměnit -:))
Autorská citace #9
19.7.2009 14:38 - Lotrando
benny: v podstatě, jen to má pár vychytávek navrch


Hrajeme v pondělí od šesti
Autorská citace #10
20.7.2009 09:13 - Beny
Díkes, sem si to myslel, jen sem potřeboval stanovisko odborníků -:))
Už se těšim na dnešek, to získávání kýlu nebude jen za možnost spolujízdy, budu mít ještě jeden spešl požadaveček co mě napadl.... Informace -:) Ale neboj, budeš mít na to čas co budu na dovolený, večer to probereme....
Autorská citace #11
20.7.2009 09:34 - Lotrando
Jen připomenu Strachova slova.

Hejtman Strach píše:

Tvůj otec byl jedním z mých věrných kapitánů. Mnohokráte jsme spolu byli v boji a často jsme museli spoléhat jeden na druhého.

Když jsme pracovali pro panstvo z Elversultu, nechal jsem tvého otce a 4 další kapitány dokončit zakázku pro jednoho barona. Jeho syn si hrál na hrdinu a se svými kumpány se vydal prozkoumat blízkou věž. Už se nevrátili a baron byl tenkrát ochoten dobře zaplatit i za jeho mrtvé tělo. Měla to být rychlá a výdělečná akce. Nakonec to byl velkej průšvih. Kromě tvého otce tam tehdy zůstali další dva. Vrátil se jen kapitáni Darrak a Rangrim.

Rangrim je bohužel už taky mrtvý. Před několika lety jsem dostal zprávy z Proskuru, že zemřel při pouliční potyčce. Hloupá smrt, ale osud si nikdo z nás nevybírá.

Tenkrát se vrátil jen jeden oddíl, kterému velel Darrak a část Rangrimových chlapů. Bohužel nebyl čas se tam vracet a srovnat účty. Navíc to bylo dosti riskantní, protože jsme mohli postavit jen 3 oddíly a když pět nic nezmohlo…
Tvého otce je mi líto, byl to dobrej chlap. Darrak říkal, že to bylo aspoň rychlé. Snažili se vyčistit ten brloh a cosi je tam zle porubalo. Tvrdili, že tam byla oživlá smrt, hodně mrtvých. Jmenovalo se to tam Krvavá věž. To je vše co ti můžu říct.

O Darrakovi jsem neslyšel. Hledal si žold někde na jihu. Jestli v Elversultu, nebo jiném městě na Dračím pobřeží, to nevím.
Autorská citace #12
20.7.2009 11:58 - Beny
Dík, přesně tenhle kus sem někam zašantročil -:)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.089523077011108 secREMOTE_IP: 3.239.59.193