Icaenel - nový web

Projekt Icaenel se osamostatňuje, stěhuje na novou adresu (a hýří vizionářskými ambicemi :) ).
Napsal pipux

Jak již bylo řečeno v anotaci, Icaenel má novou adresu - a to sice icaenel.com.

Na novém webu je k nalezení spousta nového obsahu! Navíc i stávající texty byly podrobeny inventuře - zavádějící články byly přepsány, fakta srovnána. Těšit se můžete i na nový redakční systém, s vlastními zlepšováky (např. volitelné uživatelské designy, interaktivní mapa světa).

 

Pro (nové) návštěvníky:

Icaenel je kvalitní, pečlivě opečovávaný "fantasy" herní svět pro hry na hrdiny. Narozdíl od ostatních fantasy světů se Icaenel může pyšnit jednou úžasnou třešničkou na dortu: je zasažen do prostředí mimozemské planety, obydlené rozmanitými kulturami mimozemšťanů. To zní zajímavě, že?

Pro začátek můžete také shlédnout kratičkou videoprezentaci světa.

Web je veřejně přístupný a nové články jsou publikovány otevřeně - a proto se klidně čas od času přijďte podívat, co je nového. Můžete se i zaregistrovat a přispívat do diskuzí. Dobré místo pro první návštěvu je rozcestník webu.

 

Pro všechny potenciální tvořivce:

Hledám schopné nebo učenlivé spolupracovníky všeho druhu! Vypsal jsem nabídku spolupráce, k níž přidávám i motivační ukázku zajímavého designerského oříšku. Když se ozvete, na spolupráci se můžeme domluvit velmi snadno.

Web icaenel.com je, ostatně, vývojářskou platformou - nejde jen o to, jak web vypadá dnes, ale jaký nabízí potenciál a čím se může stát, když spojíme síly.

 

Pro webmastery:

Vlastníte slušný web, zaměřený na sci-fi/fantasy tematiku? Pojďte si vyměnit odkazy! Svoji stránku s odkazy mám zde, a rád na ni přidám i Váš web.

Napsal pipux 05.12.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 1 příspěvek.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.12371301651001 secREMOTE_IP: 54.235.6.60