hadrian
29.6.2012 17:18
Za zrcadlem - Domluva na setkání, informace ze hry atd.
21.7.2014 10:21 - hadrian
Upravil jsem termíny v příspěvku #1362.
21.7.2014 12:13 - hadrian
Tak co? Bude se líbit? :)
21.7.2014 12:44 - Winnie
Načrtnuté kulisy vypadají lákavě :-)

Čtvrtek (31. 7.) a pátek (1. 8.) zní dobře, pátek o něco malinko líp.
Úterý moc ne, budu mít dlouhý den v práci a večer plánuji upadnout do postele a ignorovat svět.
21.7.2014 13:50 - Assassin
Termíny se mi zdají v pohodě.
Zápletka se mi líbí.

Mám už v hlavě představu, koho chci hrát, ale ještě tomu dám trochu času. Svět se mi zdá méně magickej, takže i moje postava tomu bude odpovídat. Bude určitě martial.

Má už někdo představu, jakou roli by chtěl hrát?

Terka: Díky za příspěvek k Hirkalově akci.
22.7.2014 22:19 - Assassin
Stejně jako jsem byl minulý měsíc v Adamově na další exkurzi po tamních hospodách, abych mimo jiné načerpal inspiraci a povědomí o představách mých hráčů ohledně našich společných her. Tak v pátek od 7 hodin proběhne podobné, ač poklidnější, setkání vašeho oblíbeného DMa se spoluhráčkami. Rád bych na tuto akci pozval i zbylé hráče, chápu, že je to poměrně narychlo, a že pátek večer možná není ideální termín, avšak tentokrát nebylo mým cílem se přizpůsobit všem. Kdo ale nemá na páteční večer program, může se zastavit na našem obvyklém herním místě, rádi vás uvidíme.
23.7.2014 12:09 - Winnie
Ad Hirkalův one-shot: přemýšlím nad strikerem, konkrétně rangerem (archer fighting style).
23.7.2014 12:33 - hadrian
Rasy a povolání si vybírejte, jaké sami chcete. "Přeflufovat" se dá všechno - nikdo neříká, že nemůžete být mechanicky elf a popsat se jako jednoho z baldů (půlelfů) atp.
23.7.2014 15:31 - ShadoWWW
BTW Narazil jsem na netu na token kenku:

23.7.2014 17:44 - hadrian
Assassin píše:
Tak v pátek od 7 hodin proběhne podobné, ač poklidnější, setkání vašeho oblíbeného DMa se spoluhráčkami. Rád bych na tuto akci pozval i zbylé hráče, chápu, že je to poměrně narychlo, a že pátek večer možná není ideální termín, avšak tentokrát nebylo mým cílem se přizpůsobit všem. Kdo ale nemá na páteční večer program, může se zastavit na našem obvyklém herním místě, rádi vás uvidíme.


V pátek končím v práci vyjímečně ve dvě odpoledne. Varianta 1 je, že bych čekal do sedmi v Brně a pak bych tam dojel. A varianta 2, že bych dojel domů a pak zase zpět do Brna autem na sedmou, abych se tím autem zas vracel.

Ani jedna varianta není "hadrian friendly". Takže nedojdu. A tak jestli se to bude týkat naší kampaně atd., tak dejte vědět, jak se to vydařilo.
23.7.2014 18:03 - Nerhinn
No, mohl bys dojet i dřív, ale nevím, jestli mé hostitelské schopnosti stačí na to, udržet pozornost jednoho hosta po vícero hodin, aniž bych dostala záchvat paniky.
23.7.2014 18:47 - hadrian
Ále v pohodě, pokud by ti to vyhovovalo, stavil bych se k tobě okolo půl třetí, mrkli bysme na Allyks a co by mohla být zač, prodebatili věci co by nás bavilo o nich debatit, a pak bych tak za hoďku frčel dom. Jestli ti to teda vyhovuje?
24.7.2014 00:52 - Nerhinn
Jasně! :)
24.7.2014 09:18 - Winnie
A co to celé posunout na dřív, než na sedmou...? Mám dovolenou, takže když vyřídím nevyhnutelný bordel, tak bych cca kolem třetí/čtvrté měla být "k dispozici".
24.7.2014 09:27 - hadrian
Nechte to být, jak to je. Už jsem se upsal jinde (žádná zábava, jen práce). Takže budu odjíždět od Nerhinn kolem půl čtvrtý.
Ale díky Winnie za nabídku, to potěší. :)
(každopádně ohledně toho paladina to máš v PM, někdy si nad tí prodebatujem)
25.7.2014 15:38 - Assassin
Nástřel mé postavy na oneshot (defender):

Mojí postavou bude válečník Leon Amell, jeden z dědiců prastarého a vznešeného rodu Amellů, vládců jednoho z menších, Varchagy dobytých, národů. Hrdost a důvěra ve vlastní sílu způsobily, že se tento národ nepodvolil Varchagům tak snadno, jako mnoho ostatních, a dříve než došlo ke kapitulaci, byla velká část národa, ale i samotného vládnoucího rodu, zmasakrována Varchagy.

Po kapitulaci i zde Vorsa zajal jednoho z dědiců, mladého Leona Amella, aby jej připojil ke družiníkům svého syna. Ač mu mnoho zkušených Varchagů radilo, aby to nedělal. Leon byl svědkem krvavého masakru velké části své rodiny a báli se budoucí zrady a touhy po pomstě.

To se však nikdy nestalo, z Leona vyrostl mocný válečník, který věděl, že jeho vymírající rod i potlačený národ budou všichni hodnotit právě dle jeho činů. Nedovolil by si tak žádnou zradu, která by vedla k potupě svého rodu, a naopak se stal příkladem disciplíny, loajality a bojových schopností, které se staly poslední vzpomínkou na kdysi mocný rod Amellů.

Nakonec se Leon stal téměř legendou. Jedním z nejlepších, možná dokonce úplně nejlepším družiníkem, který se těšil úctě a přátelství Baldra a respektu či obdivu většiny Varchagů a Baldů. V boji pak byl dokonalým bojovým strojem, vycvičen k zabíjení, které jej viditelně bavilo, což jen rozšiřovalo strach mezi nepřáteli.

To však bylo před dvěma lety. Dnes si na mladého Amella už téměř nikdo ani nevzpomene. Nikdo neví proč, stáhl se do ústraní, začal hodně pít, i na poměry družiníků, a většinu svého času tráví ve společnosti lehkých děv. Po okolí se povídá, že dokonce napůl zešílel. Je jen stínem své původní slávy, stále se nechá přesvědčit družiníky k výpravě, ale na jeho bojových schopnostech se nový životní styl značně podepsal.

25.7.2014 18:17 - hadrian
Assassine, to je hezký, to se mi líbí. Ta postava se bude do příběhu perfektně hodit.:)

Nerhinn: dneska to bylo fajne, jen jsme toho měli tolik na probrání a tak málo času. Tak si to dopovídáme jindy. A tos měla strach, jak dlouho dokážeš udržet pozornost jednoho hosta. ;)

Tak ať vám to déšť dneska nějak neohrozí.
26.7.2014 03:35 - Assassin
hadrian píše:
Tak ať vám to déšť dneska nějak neohrozí.

Bez šance.

Velmi pěkný večer, děkuju:)
26.7.2014 04:27 - Winnie
Večer, ráno... :D Díky, dámo a pane, bylo to fajne :)
26.7.2014 09:36 - Deputy
On nějak přestal fungovat character builder? Mi při každým spuštění hlásí "Failed getting update for ...."
26.7.2014 10:24 - Nerhinn
Já jsem mu updaty zakázala, vřele doporučuju.

EDIT: Vážně jsem řekla to všechno, co jsem včera řekla? Ah... OK. Aspoň že něco málo ke hře jsme taky probrali :D

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.096536874771118 secREMOTE_IP: 3.145.172.159