Poslední skauti - články

Kas Paví očko

Obsah článku:

Vybavení

Kas je tulák a lovec v divočině, který se spoléhá pouze sám na sebe. Má proto lety osvědčené a prověřené vybavení zálesáka, o které pozorně pečuje.
Jméno předmětu Umístění Váha
Baziliščí šupiny tělo 20 lb
Černý strážce záda 8 lb
kompozitní dlouhý luk pravé rameno 4 lb
toulec se 20 šípy levé rameno 2 lb
dlouhý nůž, mistrovský opasek, vpravo 1 lb
čutora na vodu opasek, vlevo 2 lb
sušené jídlo na 2 dny ranec 4 lb
věci na táboření ranec na zádech 20 lb
Kas celkem nese 61 lb.

Magické předměty

Baziliščí šupiny: Je to lehká zbroj, kterou pro Kase vyrobil jeho známý druid, jemuž pomohl zabít jednoho otravného baziliška. TZ má celkem +4 (základ +3), SZ dává 4/-, postih za zbroj má -3 a pravděpodobnost selhání kouzla 20%. Váží 20 lb. Díky svému neutrálnímu zabarvení a proměnlivé povaze baziliščí kůže dává navíc bonus +8 k ověřování Skrývání. Je očarovaná tak, že je překážkou i pro nehmotné tvory.

Černý strážce: Velký obouruční meč, nasycený krví tolika zlých obrů, že má čepel černou jako uhel. Vzal si ho po smrti jeho prvního opravdového přítele, lovce Himara, zapřísáhlého nepřítele obrů. Spolu s mečem přijal i jeho nenávist k nim; s Černým strážcem v ruce se snad ani nedá jinak - je to obouruční meč +4, zhouba obrů. Na obry má tedy bonus k hodu na útok i na zranění celkem +6 a navíc je zraní za 2k6.

Prsten záchrany: chrání před extrémními výkyvy teplot, chladem i horkem.

Botky rychlosti: dávají bonus k rychlosti +30 stop, bonus +2 k ověřování Akrobacie, Rovnováhy a Skákání a odskokový bonus +1 k TZ.

Napsal Rytíř 14.03.2007
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.085510969161987 secREMOTE_IP: 3.144.36.141